Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint láthatod,olyanok a színei.dioric írta:Ú nem tudom, meg fogom-e szokni ezt a lazacrózsaszínt egy év alatt
Én lány vagyok, ha nekem készült volna, el is fogadnám, na de fiúkon... érdekes mindenesetre.
A hazainak meg remélem, a színei olyanok lesznek, mint a mostanié.
üdv, alattam pár hszel van az is, Katalán 88 hszébenCali írta:
Ozsi!
Tudnál valami képet mutatni a Juve mezéről?
Hidd el, ha majd játszik benne a Barca, majd meg fog tetszeni!Kamarilla írta:Teljesen ezen a véleményem vok, a vendég mez vmi irtó nagy gáz!Lampiao írta:A vendég mez undorító... Rózsaszín...:S:S:S Szörnyű... A hazai tényleg nagyon üt. Nekem az nagyon tetszik de a másik...pfffffA hazai viszont nagyon tetszetős!
Teljesen ezen a véleményem vok, a vendég mez vmi irtó nagy gáz!Lampiao írta:A vendég mez undorító... Rózsaszín...:S:S:S Szörnyű... A hazai tényleg nagyon üt. Nekem az nagyon tetszik de a másik...pfffff
Lehet h C Roni ide tart???? De komolyan mi ez a rózsaszín mánia a nájk nál??? Rózsaszín cipő, mez, polo, felirat...Ennek mi értelme van?Katalán88 írta:Az a kapus mez...visca el barca írta:sztem brutálisan jók az új mezek. az alap mez jó mint mindig, a fekete nagyon tetszik (régóta vágyom már egy hasonlóra) a harmadik meg franc se tudja milyen szinű ténylegesen, de 'fajintos'
remelem a fekete az idegenbeli mezünk
De már itt is.... ÁÁÁÁÁÁ rózsaszín.![]()
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... bid=0&nav=
MIéééééééééért???????????
így van!visca el barca írta:sztem brutálisan jók az új mezek. az alap mez jó mint mindig, a fekete nagyon tetszik a harmadik meg franc se tudja milyen szinű ténylegesen, de 'fajintos'nekem bejött a palermo rózsaszinje is (unom már a sablon kék-zöld-fehér stb szineket)
Az a kapus mez...visca el barca írta:sztem brutálisan jók az új mezek. az alap mez jó mint mindig, a fekete nagyon tetszik (régóta vágyom már egy hasonlóra) a harmadik meg franc se tudja milyen szinű ténylegesen, de 'fajintos'
remelem a fekete az idegenbeli mezünk