2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rátót - Ifik (28091023)
Tapasztalat csak akkor számít ha a saját játékosodból akarsz edzőt faragni,de akkor nagyon.kleno04 írta:üdv all!
lenne egy számomra fontos kérdésem:
milyen edzőt érdemes venni vezetői képesség szempontjából meg tapasztalat szempontjából???
köszi előre is válszat(okat)!!!
hagyd bent őket a csapatbanMessa írta:3-2-re kikaptam első VI. osztályú meccsemen egy szintén feljutótól idegenben...![]()
2 remek gólszerzésű csatárral toltam, akiket a szezon előtt vettem 2 héttel, azóta 1 barátságoson, 1 kupameccsen, és 1 bajnokin is játszottak, viszont eddig egyikük sem talált be, sőt mitöbb, mégcsak momentumuk sem volt.
Pedig az egyiknek megfelelő, a másiknak középszerű a formája.
Érthetetlen. Tudtok valamit tanácsolni?
Tanácsolni sajna nem tudok semmit, de nekem is ez volt tavaly. Volt két jó csatárom és alig lőttek gólokat, inkább a védők meg a kp-k. Ez az első 6-od osztályos szezonomban volt nekem is, és most a második szezonomban első meccsen mindhárom gólt a csatáraim lőtték.Messa írta:3-2-re kikaptam első VI. osztályú meccsemen egy szintén feljutótól idegenben...![]()
2 remek gólszerzésű csatárral toltam, akiket a szezon előtt vettem 2 héttel, azóta 1 barátságoson, 1 kupameccsen, és 1 bajnokin is játszottak, viszont eddig egyikük sem talált be, sőt mitöbb, mégcsak momentumuk sem volt.
Pedig az egyiknek megfelelő, a másiknak középszerű a formája.
Érthetetlen. Tudtok valamit tanácsolni?
]bowlinggolyo írta:Ilyenkor csak random rak be de ha már játszottatok egymás ellen akk az egymás elleni meccseket veszi alapul.Leomessi14 írta:En az elso meccsen 8-1-re gyoztem,es egy masik is 8-1-re,tehat a golkulonbsegunk is egyforma,megis o vezeti a csoportot.Ez miszerint alakul ki, hogy ilyen esetben ki legyen a csoport elen? (mondjuk eleg valoszinutlen,hogy szezon vegen egyforma lesz a pont szamunk es a Gol Kulonbsegunk is)
Ilyenkor csak random rak be de ha már játszottatok egymás ellen akk az egymás elleni meccseket veszi alapul.Leomessi14 írta:En az elso meccsen 8-1-re gyoztem,es egy masik is 8-1-re,tehat a golkulonbsegunk is egyforma,megis o vezeti a csoportot.Ez miszerint alakul ki, hogy ilyen esetben ki legyen a csoport elen? (mondjuk eleg valoszinutlen,hogy szezon vegen egyforma lesz a pont szamunk es a Gol Kulonbsegunk is)
Sikerült nyernem az egyik nagy riválisommal szemben 1-0ra egy bombaerős védelmet sikerült áttörnöm.VictorValdes19 írta:Többieknek, hogy indult a szezon