Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az volna az évszázad legnagyobb hibája.... még véletlenül se. Most is jól játszik ahhoz képest hogy a többiek sehol sincsennek..Ede72 írta:szegény Bojan..semmi sem sikerül ma neki, sztem jövőre kölcsön kellene adni ott jobban tudna fejlődni.
nem azt mondtam, hogy nem tud focizni, tud ő csak lassan...Andrisveres írta:Most nem azért de vicc ha vki szerint Hleb nem tud focizni. Most rövid időn belül több nagyons szép megoldása is volt!
Tud ő focizni csak nem a Barcelona a neki való csapat.Andrisveres írta:Most nem azért de vicc ha vki szerint Hleb nem tud focizni. Most rövid időn belül több nagyons szép megoldása is volt!
ott a pont. nálam is ez a probléma.... nyerni kell és nem lazsálni összevissza... mert igy ciki lesz átvenni a kupát, amikor imént kikaptunk az előbb...currahee írta: igazad van a sérüléssekkel kapcsolatban, de akkor sem méltó ilyen produkció egy teltházas bajnokin ahol ráadásul már bajnokok vagyunk...
így akarnak ünnepelni... hát sztem most kicsit a félidőben gondolkozzanak el akik ma játszanak....
tökéletes meglátás. hasonló véleményen vagyok én is.Messi199 írta:Véleményem szerint a védelem nagyon gyenge , ezek a hazaadások ..... szegény Pinto közbe agyvérzést kaphatott .
Középpályára azt a jelzőt raknám hogy nincs ... Gudjinak meg Hlebnek sok jó megmozdulása nem volt ....
Eto'o nem tudok mit mondani mert ő nagyon helyzetbe nem került amiből gólt rúghatunk volna ....
Pedro Bojan probálkoznak de édes kevés nagyrészt kapu közelbe nem kerülnek és amiből helyzetett is lehetne kidolgozni az se jön össze már szerelik is őket .
Pep csinálj egy agymosását és hozd be embereket .
Pinto helyett is hozzunk egy csatárt... X.Torres vkp. inkább jobb ha nem ő színezi a játékot! Még ha a szegény vérző Gudy-t írod, megértem, de ez így taktikai öngyilkosság lenne...danko94 írta:Jah és ha már tartalékok tolják, akk játszatna pár kreatívabb player is mondjuk Gai v Jeffren vagy Thiago, nem ilyen Xavi Torresek -.-
igazad van a sérüléssekkel kapcsolatban, de akkor sem méltó ilyen produkció egy teltházas bajnokin ahol ráadásul már bajnokok vagyunk...Cooltiszo írta:Ne sírjatok már!
Tegye fel a kezét, aki örülne ha most lesérülne Messi, Xavi, Piqué vagy akárki a kezdőből és kihagyná a bl döntőt!
Nem játszunk jól, kész, de BAJNOKOK VAGYUNK!!! Majd az utolsó fordulóban fel lehet küldeni egy erős kezdőt, most nem szabad kockáztatni. Számunkra ez nem tétmeccs!
Engem igazából az zavar, hogy Hlebnél és Guddynál jobban tolná Thiago vagy valamelyik kreatív középpályás a B-ből. Bojan is nagyon gyenge...