Tippjáték #2

Kérdések, észrevételek, hibák és javaslatok az Eurobarca.hu oldallal és a fórummal kapcsolatban.
miihii
KHAL

2009.05.24. 15:37:40

Nem volt rossz a tegnapi játéknap.25 pontot hozott eddig,és még van a RM,amire 2:0-t tettem.Ezzel felugrottam a 90. pozícióba,ami további 13 helyet jelent.Kicsit késői a hajrá :lol: 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gergolino
Jugador del Barça

2009.05.24. 00:47:24

cps46 írta:És akkor mi ebben a tippelés? Ha direkt arra raksz, ami több pontot hozhat, akkor valójában nem is a meccs végeredményére tippelsz, hanem csak a nagyobb nyereményt hajszolod.
A régi szisztéma szerint meg az esélyeskre tippeléssel lehetett hajszolni a könnyű pontokat, én csak azt mondom, hogy ha pénzért fogadsz meccsekre, ott is megnézed a hozzájuk tartozó oddsokat, a különbség csak annyi itt még bukni se lehet :D
És még annyit fűznék hozzá, h elhiszem Slithernek, h már kezdi unni, úgyhogy egy nagy KÖSZI jár neki meg a többieknek is, akik vitték végig a tippjátékot a szezon során.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.24. 00:18:53

Gergolino írta:
cps46 írta:amúgy is baromságnak tartottam ez az odds-os dolgot. Ezzel is csak plusz munkája volt Slithernek vagy aki épp felrakta a tippeket, a régi fajta játék sokkal tisztább és átláthatóbb volt. Remélem jövőre visszatér.
Ízlések és pofonok, én nem értek veled egyet, sztem így sokkal izgalmasabb, érdemesebb tippelni az esélytelenebbekre is. Remélem marad minden így. O:)
És akkor mi ebben a tippelés? Ha direkt arra raksz, ami több pontot hozhat, akkor valójában nem is a meccs végeredményére tippelsz, hanem csak a nagyobb nyereményt hajszolod.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
fcbari
Barça C

2009.05.24. 00:10:15

:) Én már csak abban bizok megnyerem a telitalálatosok számának a versenyét
Gergolino
Jugador del Barça

2009.05.23. 23:58:54

cps46 írta:amúgy is baromságnak tartottam ez az odds-os dolgot. Ezzel is csak plusz munkája volt Slithernek vagy aki épp felrakta a tippeket, a régi fajta játék sokkal tisztább és átláthatóbb volt. Remélem jövőre visszatér.
Ízlések és pofonok, én nem értek veled egyet, sztem így sokkal izgalmasabb, érdemesebb tippelni az esélytelenebbekre is. Remélem marad minden így. O:)
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.23. 23:49:06

Nem tudom, mikor lettek felrakva meccsek, én dél körül néztem utoljára, aztán kb 5 perccel a meccs előtt jutott eszembe, hogy nem tippeltem. Semmi gond, mert már sok esélyem nem volt és amúgy is baromságnak tartottam ez az odds-os dolgot. Ezzel is csak plusz munkája volt Slithernek vagy aki épp felrakta a tippeket, a régi fajta játék sokkal tisztább és átláthatóbb volt. Remélem jövőre visszatér.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.23. 23:44:38

Slither írta:Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is. :wink:
Nekem már nincs sok tétje az utolsó fordulóknak, nincs is már kedvem ezzel foglalkozni... :oops: :lol:
Ezen mosolyognom kell :lol: !
Neked van a legnagyobb tétje, mivel még első is lehetsz!

Én örülnék a legjobban, ha már nem kellene többet fogadni. :oops:

Szerencsére ma szereztem néhány pontot, de még van 12 tipp és még akármi is lehet. :wink:
Kép
miihii
KHAL

2009.05.23. 14:17:46

Slither írta: Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is. :wink:
Bocs,de nem tudom h mi a menete a dolgoknak,csak annyit láttam a szezon során,h igazából neked köszönhető,h lehet tippelgetni.Ezért is neked címeztem a postot...
De ha lesz esetleg még ilyen kérésem,akkor név nélkül fogom kérni a listát :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.23. 13:03:30

miihii írta:Slither Kollega!
Nehogy elfelejtsd ám felpattintani a mostani fordulót :wink: Még nem találkoztam vele,pedig már naon tippelhetnékem van.A szezon végére jövök fel,pár hét alatt felkapaszkodtam majd 90 pozíciót :shock: Lassan beérek az első 100ba :oops: :D
A kezdeti kitűzötthöz képest (megnyerem :lol: :roll: ),most már ez a célom (meg a világbéke :lol: )...
Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is. :wink:
Nekem már nincs sok tétje az utolsó fordulóknak, nincs is már kedvem ezzel foglalkozni... :oops: :lol:
gyapszi1
Barça C

2009.05.23. 13:02:36

Ismételten panasszal fordulok a szerkeztőhőz !!!!!!!!!!!Mikor lesz fennt a 05.23 -24. forduló ????????????? Én ma már lecsuszok a szombati meccsekről mivel nem férek a munkahelyemen nethez !!!MIÉRT NEM lehet feltenni előbbb???????????????????? Na talán majd a vas. meccseket.....(biztos komoly oka van ! Ha ott lennék elöl talán ,még egy téli ruhaeszközhöz hasonlítanám a történteket .... Ez így igazságos ????????????? Frissesség, rugalmasság.....Csak a BARCA !
miihii
KHAL

2009.05.23. 00:12:57

Slither Kollega!
Nehogy elfelejtsd ám felpattintani a mostani fordulót :wink: Még nem találkoztam vele,pedig már naon tippelhetnékem van.A szezon végére jövök fel,pár hét alatt felkapaszkodtam majd 90 pozíciót :shock: Lassan beérek az első 100ba :oops: :D
A kezdeti kitűzötthöz képest (megnyerem :lol: :roll: ),most már ez a célom (meg a világbéke :lol: )...
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.18. 22:08:09

ozsimiki írta:Cimborák, inkább azon agyaljunk (h kicsit sajnáltassam magam :lol: ), hogy Én ,mint valószínű az összetett (tudom,h ilyen kiírás sajnos nincs ,de lehetne :P :P :P :D ) leendő győztese (Eurobarca+Calcio) mit kapok vígaszdíjként :?: :D lehet mindkét porondon 4.leszek :cry: :o :D
Esetleg gutaütést, hogy mindkét helyen lemaradtál a dobogóról. :wink:

Próbálj beszélni a szervezőkkel, hogy találjanak ki egy ilyen kiírást!
Bár mi alapján lenne azonosítva a delikvens?
IP-cím, e-mail cím alapján? A felhasználói név nem biztos, hogy mindenkinél azonos.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.18. 21:36:38

Cimborák, inkább azon agyaljunk (h kicsit sajnáltassam magam :lol: ), hogy Én ,mint valószínű az összetett (tudom,h ilyen kiírás sajnos nincs ,de lehetne :P :P :P :D ) leendő győztese (Eurobarca+Calcio) mit kapok vígaszdíjként :?: :D lehet mindkét porondon 4.leszek :cry: :o :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.18. 21:01:55

Slither írta: A modiságnak semmi köze ehhez, függetlenül attól hogy én foglalkozok most vele. :wink:

Ha csak az első helyezett kap mezt, akkor reszkess, mert utolérlek. :twisted: :lol:
Azt gondoltam, mivel Te rakod fel a tippeket, Te vagy az egyik fő szervező, ezért kellene tudnod! :wink:

A szabályoknál a nyereményeket én úgy értelmezem, hogy nem csak az első kap mezt, csak az első kérheti más csapat mezét is.
Lehet, hogy én tévedek?! :roll:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.18. 20:49:33

Hawk írta:
Slither írta: Második hellyel mit lehet nyerni? :D
Azt sem tudom, hogy az elsővel mit lehet nyerni, nemhogy a másodikkal! :wink:

Te vagy a modi, neked jobban kell tudni! :lol:

Egyébként a szabályoknál ez van:
"a nyeremények között lesznek különböző híradástechnikai nyeremények, mint például mp3 és mp4 lejátszók. Valamint eredeti Nike mezeket is lehet nyerni, ráadásul a győzteseknek lesz választási joga is, tehát bármely külföldi csapatért is rajong az elől végzett versenyző, kérésre megpróbáljuk majd beszerezni a választott mezt."

Egy eredeti Barca mez azért jól jönne! \:D/
A modiságnak semmi köze ehhez, függetlenül attól hogy én foglalkozok most vele. :wink:

Ha csak az első helyezett kap mezt, akkor reszkess, mert utolérlek. :twisted: :lol:
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.18. 20:45:57

Slither írta: Második hellyel mit lehet nyerni? :D
Azt sem tudom, hogy az elsővel mit lehet nyerni, nemhogy a másodikkal! :wink:

Te vagy a modi, neked jobban kell tudni! :lol:

Egyébként a szabályoknál ez van:
"a nyeremények között lesznek különböző híradástechnikai nyeremények, mint például mp3 és mp4 lejátszók. Valamint eredeti Nike mezeket is lehet nyerni, ráadásul a győzteseknek lesz választási joga is, tehát bármely külföldi csapatért is rajong az elől végzett versenyző, kérésre megpróbáljuk majd beszerezni a választott mezt."

Egy eredeti Barca mez azért jól jönne! \:D/
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.18. 19:26:15

Hawk írta:Ilyen sem fordult még elő velem! :-k
Ebben a fordulóban 0 azaz nulla pontot szereztem! :oops: :cry:

Mondtam, hogy még nem lefutott ez a tippverseny.

Lehet, hogy az utolsó két fordulóban veszítem el az első helyet?

Remélem nem! [-o<

Slither! Te azt írtad, hogy Neked jó a második hely! Akkor miért akarsz megelőzni? :wink: [-X
Még mindig 20 pontos a különbség, annyit nem fogok hozni, és nem lesz még egy 0 pontos fordulód. :wink:
Második hellyel mit lehet nyerni? :D
Barca1988
Barça B

2009.05.18. 19:22:30

Ti ott elől már régóta vezetitek a versenyt! :DÉn meg 25-35között ingázok:)Egyszer bejönnek a tippek egyszer nem,sőtt néha még el is felejtettem fogadni! :D
Messi a király!!!:)
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.18. 19:08:55

Ilyen sem fordult még elő velem! :-k
Ebben a fordulóban 0 azaz nulla pontot szereztem! :oops: :cry:

Mondtam, hogy még nem lefutott ez a tippverseny.

Lehet, hogy az utolsó két fordulóban veszítem el az első helyet?

Remélem nem! [-o<

Slither! Te azt írtad, hogy Neked jó a második hely! Akkor miért akarsz megelőzni? :wink: [-X
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.14. 15:41:54

Egyik se, mivel valószínű nem én előznélek meg, szóval nekem mind1, csak olyan kiélezett helyzet smile :lol:

Amúgy az tényleg bizonyos, hogy elég régóta vezeted,h meg is érdemeld.
Kép
Hawk
Jugador del Barça

2009.05.13. 18:14:30

Slither írta:
ozsimiki írta:
mindenesetre fináléhoz közeledik a tippjáték is, dúrva lenne,ha Hawk ősidei vezetését pl az utcsó fordulóban veszítené el :twisted: :D
Ha csak nem lesz vkinek nagyon sok telitalálata, nem hiszem hogy változni fog az állás. Már te is vagy 100 ponttal le vagy maradva, azt pedig elég nehéz ledolgozni. Hawk is szerez még sok pontot...

Nekem csak annyi célom van hogy dobogón maradjak. 8)
Úgy legyen! [-o<

Ozsimiki! A smájlid alapján nem tudom eldönteni, hogy örülnél, vagy dühöngnél, ha lecsúsznék az első helyről :?:

Azért úgy érzem, hogy ilyen hosszú vezetés után megérdemelném az első helyet, de Slither még behozhat. :wink:
Van még 32 meccs, átlagosan 2pont/meccs-el számolva lehet szerezni 60-70 pontot, úgyhogy még nem lefutott, de reménykedek! 8)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.13. 15:28:12

Nem feltétlen magamra gondoltam.

Én meg könnyen lehet,h mindkét fronton (EuBarca+Calcio) 4. leszek :( :shock: :lol: :lol: vmi vigaszdíjat kaphatnék :lol: esetleg ha néznénk egy összetettet a két oldal alapján, akkor még meg is nyerném 8) :lol:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.13. 12:46:52

ozsimiki írta:
mindenesetre fináléhoz közeledik a tippjáték is, dúrva lenne,ha Hawk ősidei vezetését pl az utcsó fordulóban veszítené el :twisted: :D
Ha csak nem lesz vkinek nagyon sok telitalálata, nem hiszem hogy változni fog az állás. Már te is vagy 100 ponttal le vagy maradva, azt pedig elég nehéz ledolgozni. Hawk is szerez még sok pontot...

Nekem csak annyi célom van hogy dobogón maradjak. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.13. 00:42:53

fcbarca0827 írta:
MQuC írta:Nem vagyok benne biztos, hogy megnyerjük a kupát, de a Barcára fogadtam, mert azért mégis mi vagyunk az esélyesek :oops:
Szerintem nagyobb esélye van a BL győzelemnek (rendes játékidőben)... De a Kupát attól függetlenül megnyerjük, csak hosszabításban, vagy 11-esekkel...

Bárcsak ne lenne igazam... :D
hát én pont fordítva érzem

Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.05.12. 16:59:56

MQuC írta:Nem vagyok benne biztos, hogy megnyerjük a kupát, de a Barcára fogadtam, mert azért mégis mi vagyunk az esélyesek :oops:
Szerintem nagyobb esélye van a BL győzelemnek (rendes játékidőben)... De a Kupát attól függetlenül megnyerjük, csak hosszabításban, vagy 11-esekkel...

Bárcsak ne lenne igazam... :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése