ozsimiki írta:Azt tudom,h pénzre gondol,de Blre elég volt 05ben, akkor bajnokságra is elég lehetne, azon gondolkodjon,h noname csapatokkal ne xeljenek otthon, amúgy magyarázós az egész cikk hangvétele, a gazdasági versenyfutással mi másra célozna sznted? őt a címek érdeklik,nem h a világ leggazdagabb klubbja legyen, szóval erre értette szntem.
Persze ez egyértelmű,hogy attól,hogy kicsi a stadion,attól nyerhettek volna +1meccset otthon és idegenben is.
De szerintem ez a 'Pool azért nem nyerte a PL-t,mert elfáradtak,illetve nem olyan a keret mint a MU-nak. És Benitez is tudja,hogy erősíteni kell a kereten,vagyis kéne.De most csak úgy fog tudni hozni egy Tevezt,vagy akárkit mondjuk,hogy elad 1-2játékost. És azzal egyáltalán nincs megerősítve a keret . Erre lenne jó mondjuk egy 80ezres Stadion.
Sokkal magasabb jegybevétel,és lenne pénz a keret bővitésére,anélkül,hogy el kéne engedni meghatározó játékosokat.
De persze,ez szöveg. Igazad van,hogy a Stoke City-t ida vissza verni kellett volna,és akkor megvan a PL. De néha ez nem ilyen egyszerű.
Év végén kíváncsi leszek,ki megy-jön a 'Poolba.
Ui:
Hidd el . Ha most nyáron úgy tudna a Pool igazolni 2-3 minőségi játékost,kezdőbe,esetleg padra,hogy nem kell megválni olyanoktól,mint Mascherano,Alonso stb. akkor sokkal masszivabb lenne a csapat.