Barcaforever írta:Én elismerem Samu tudását, csak úgy gondolom most 40-50 milliót ér, kifog 1-2 rossz szezont és az ára ugyanúgy 16-20 millió lesz, mint Dinhoé.
Nem elvakultan kell hozzáállni a dolgokhoz, mint anno Ronaldinho idején.Akkor is én voltam az egyetlen ember az egész fórumon, aki azt mondta, h vigye a Chelsea, ha akarja csillagászati összegért.
Elismerem a tudását, csak 1. sztem ezt a szintet más is meg tudja közelíteni, 2.gazdasági oldalát is nézni kell.
Te jó ég! Ennyi erővel adjuk el Messit, Init, Xavit, és Herny-t is, mert ne adj isten rosszul teljesíthetnek a kövi szezonban. Te ilyen hozzáállásal ne is vegyünk senkit semennyi pénzért, mert benne van, h rosszul teljesít, és lemegy az ára. De télleg te ezt komolyan gondolod?
És Szerintem is adjuk el persze, hisz milyen béna "csak" 29 gólt tudott rúgni egy olyan barcába, ami nem rá épül, és még 2 másik csatárral osztozik a gólokban.
Néhányan elég röhejesek vagytok komolyan, és hoznátok a hellyére Ibrat, aki szvsz technikailag elég képzett de az arca 100x nagyobb mint Eto'o-é, és még hozzá tenném, h Ibra eggyáltalán nem illene ebbe a barca stílusba
meg Eto nem csak egy sima csatár aki kapja a labdát, és be kell lőnie, ő olyan csatár, aki télleg focizik, nem csak várja fönt a labdát, hanem segíti is a társait, a csapatot
És az olyan "szurkolokat" akik csak a hibákat keresik a csapatukban, és a játékosokban azt csak sajnálni tudom, de télleg.
Remélem maradni fog a Barcába, mert neki itt a helye
Hajrá Samu! Hajrá BARCA! Bizonyíts a dőntőbe, mi bízunk benned!