2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem oldalkritikaként írtam, hanem a csapat dícséreteként. Elnézést, ha félreérthető voltam.Slither írta:Nem kötelező szavazni, ha nem tudsz 1 vkit kiválasztani, akkor ne tedd.
Ott a pont. Abszolút egyetértek Veled, minden így igaz, ahogy leírtadnoname írta:A legcsodálatosabb ebben a Barcaban az h egy igazi csapat.
Messi elől a legjobb játékosunk, de nem tudna ilyen jól játszani, ha mögötte egy Xavi és egy Iniesta nem vezetnének be diktatúrát a kp-n, de Xavi és Ini se tudnának ilyen jól játszani, ha Toure magabiztossága nem venné le róluk a terhet és Toure se tudna néha ilyen jól bekapcsolódni a Xavi-Ini összjátékokba, ha mögötte nem Pique lenne, akinél a Kínai nagy falat könnyebb megkerülni.
De Messi úgyszintén nem lenne ilyen jó, ha egy Dani Alvessel nem értenék meg tökéletesen egymást, Pique mellett pedig egy bizonyos Puyol annyit dolgozik mintha 5 tüdeje lenne.
Nehéz egy játékost kiemelni. Puyol,Alves,Pique,Toure,Xavi,Iniesta,Messi
Ők talán a legjobbjaink, és akkor még nem írtam a rohadt sok gólt szerző Etooról vagy Henryról, vagy a tökéletes kp-csere Sergiről, vagy a mindenn ziccert fogó Valdesről.
Ez lett, amikor elment Ronaldinho és Deco. Kialakkult egy olyan Barca, amely csapatként eddig soha nem látott összhangban képes dolgozni, sőt, van néhány olyan cserénk is, akinek a beállítása cseppet se akadáyozza a gépezet tökéletesen olajozott működését!
Ezekben rejlik a BARCA igazi ereje!!!
Szerintem, ha valahova kölcsönadunk egy védőt, akkor azt ne a spanyol bajnokságba adjuk kölcsön, hanem mondjuk egy olaszba, németbe, vagy angolba, ott nagyobb eséllyel tanul meg jobban védekezni!noname írta:Többek közt épp ezért kéne kölcsön adni. Tegnap is ha Pinto nem figyel, Caceres legalább 2 gólpasszt ad az ellenfélnak. CSak a fejemet fogtam amikor kb 5 méterről úgy passzolta haza h az ellenfél csatára se volt messzebb 5 méternél. Rutintalan, de túl nagy kockázat itt tartani h nálunk szerezzen rutint. A legjobb lenne kölcsönadni egy spanyol középcsapatnak, de itt semmiképp se jó ha marad.