Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem tovább!LM10 írta:Ezért jobb edző Pep mint Rijkaard. Nagyon közel van a játékosokhoz, de Ferguson módjára kemény. Igazi modern edző. Remélem addig is húzza mint Fergie.
És ugye Ő dohányzik, míg Pepről nem tudjuk. Azt tudom, hogy Rijkaard bagózott, de Pep sztem nem.Fecooo írta: abban hasonlítanak, h mind2en "élnek" a pálya szélén, és öltönyben vannak általában, de Slaven Bilic fülbevalós
abban hasonlítanak, h mind2en "élnek" a pálya szélén, és öltönyben vannak általában, de Slaven Bilic fülbevalóspalesz77 írta:megint nőtt a szememben az emberi oldala![]()
megvédte szegény ifjoncunkat, akit kiállítottak, habár emiatt őt is elküldte a bíró. én megértem Pepet, amiért így reagált, és tisztelem is értemhabár másodszor állítják ki idén(ez nem rekord? akkor még 1
), de mindig a játékosok érdekeit nézi, és védi meg őket ilyenkor, ha jogtalanul ítélnek. asszem először a München ellen Messi sárgájánál, most meg a pirosnál. de szerintem ez tök jó, így a fiatal gyerek érzi, hogy bízik benne, nem haragszik rá, és azt is, hogy nem az ő hibája volt(részben) a kiállítás
remélem értitek mire célzok, amúgy Pep engem a Horvátok edzőjére emlékeztet, aki az EB-n is akkora showkat nyomott le
Hmm ha jól emlékszem ügyvédSanama írta:Köszi,és egy kicsit bővebben ,mit kell tudni róla?
Az úr Carles NavalSanama írta:Hello!
Ünneplés közben Pep ezt az urat ölelgette nagyon. Lehet ciki,de nem tudom,hogy ki ő,valaki elmondaná?
köszi
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
én is így álltam neki de szerencsére tévedtünk!! Ha mindig igy tévednék..........Pavel írta:Meghajolok Pep előtt.![]()
Az év elején azt gondoltam, hogy ebben a szezonban betanul és a következőben fog letenni valamit az azstalra. Tévedtem.
Hála Istennek!
Így van! Ha így folytatja, a Barca egyik legnagyobb legendája válhat belőle!Rivaldo11 írta:Kettőből kettő, első éves edzőként! Olyan csapatot rakott össze, amely az utóbbi évtizedek legszebb futballját mutatja be elképesztő sebességgel, dinamikával, technikai tudással.
És még mindig nincs vége a szezonnak...
BRAVÓ PEP!!!