Varga Tamás írta:
Elárulom neked, minden csatárt a társai tesznek naggyá. Így volt ez Puskás, Albert, Sztoicskov, Inzaghi, Raúl, Drogba, Villa és Fernando Torres esetében is. A középcsatárok kevés alkalommal szereznek olyan gólt, mint pl. Messi tavalyelőtt a Getafe ellen. Úgyhogy, ez az érved nagyon gyenge lábakon áll.
Ebből kiindulva van Nistelrooy egy harmatgyenge, ötödosztályú csatárocska...ugye, nem? Na látod.
Miért akarsz más csatárt a posztján látni? Villa rúgott 26 gólt, abból 8 v. 9-et büntetőből, úh 19 akciógólt jegyez valójában. Miről beszélünk? Ha már érvelsz, legalább olyasmikkel állj elő, amik megállnak a lábukon. Sajna, olyan nem nagyon akad. Fernando Torres hány gólig jutott az idén, amúgy? Anelka lett a PL gólkirálya, asszem 18 góllal...úgyhogy FT ennél kevesebbet lőtt.
És azt pedig fogadd el, hogy a középcsatárokat a középpályások és a szélsők teszik naggyá. A Samu-féle középcsatárok ritkán lőnek 80 méteres szólógólt.
Hát neked sem sikerült fel fogni a lényeget sztem..... Nem lehet összehasonlítani sem a Valencia-t sem az ATMA -t sem a Pool-t velünk.
Mint írtam akkor lehetne Eto'o produkcióját mérvadónak venni ha látnánk mit csinálna pl Villa Eto'o helyén a Barca-ban. Akkor lenne viszonyítási alap de így csak azt látom hogy nagyon gyengén használja ki helyzeteit. Ha már a statoknál tartunk akkor sztem helyzetkihasználásban fényévévekre van a fentebb említett csatártrióból. Szvsz talán a Batis vagy Racing(asszem) elleni meccsen volt az utolsó egyéni akcióból született gólja amikor egy világklasszis csatárhoz méltót villant de nyugodtan lehet cáfolni lehet volt azóta is. Vban csak 1000%-ig kidolgozott ziccereket tud egész tavasszal biztosan a hálóba jutattni semmi fifika semmi trükk.
Villa elleni érvek meg: a 11-est is be kell rugni Eto'o nak ez sem megy mostanában az meg hogy vmennyire szinész az meg vhogy fel sem tűnne Alves mellet .
Forlán-t csak megemlítettem de én sem látnám szívesen itt a MU-ban pl az égvilágon semmit sem mutatott sötét ló lenne. Nem kell ő ide.
Eto'o el nem küldeném mindenáron de ha vmennyi szándékot mutatna a váltásra akkor elengedném máshova "dolgozni".