2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönjük szépen.-BlancoMark- írta:Mosquito egyetértek veled. Ma Barcelona bukó lesz.
Ez a statisztika kábé annyira szignifikáns, mint az, hogy pl. Bussacca bíráskodása mellett még nem veszített a csapat. (Ezt csak írtam, fogalmam sincs mi a mérlegünk vele.)Erre csak annyit szeretnék írni,hogy soha senki nem védte meg a BL címét
Bocsi, de ezt magyarázd el nekem...fcbarca0827 írta:bzozo írta:![]()
Ma minden ami eddig volt az lesz!!
Erre csak annyit szeretnék írni,hogy soha senki nem védte meg a BL címét és még írhatnék számos okot,hogy miért nyernénk meg,de az előttem szólok szépen leírták.Legyen mindenidők legjobb BL döntője.Én személy szerint már most boldog vagyok az idei kupa terméssel.Mosquito írta:A sok hurráoptimista hsz között talán elfér egy negatív is, de ezt csak az olvassa aki erős idegzetű, mert egy igencsak pesszimista beállítottságot tükröz!
Szóval...Öszintén megvallva nem sok esélyt látok a győzelemre. Szinte minden ellenünk szól: meghatározó játékosaink hiányoznak, ez miatt közel sem a legerősebb és legideálisabb csapattal állhatunk ki, további 2 meghatározó játékosunk sérülésből éppen visszatérőben, Pep első idénye és egy elsőéves tréner nem szokott bl-t nyerni pláne nem triplázni, elég harmatos a góltermésünk mostanában ellenben minden 2. szögletből és pontrugásból gólt kapunk, a 1/2 világ a bukásunkat akarja, a mu az ellenfél akik jó formában vannak, nincs hiányzójuk, az edzőjüknek 30év tapasztalat mellett van kb 30 kupa is a zsebében, a mu még nem vesztett bl döntőt, a károgóknak(külső szemlélők akik szerint gyenge a bajnokság és még csak a chelsea volt az egyetlen értelmes ellenfelünk akik ellen éppen csak tovább mentünk) általában igaza van.
Sokkal pozitívabban állnék az egészhez ha teljes lenne a keret és mindenki játszhatna, nem mellékesen a saját posztján ahol a legjobb.
Attól tartok beleszaladunk a késbe. A mu régebben aratott már nem egy fölényes győzelmet és ránézve a várható kezdőre, 4-5 vagy akár nagyobb gólos vereséget is eltudok képzelni. Nagyon remélem nem így lesz! Amennyiben ki kell kapnunk, kapjunk ki büntetőkkel! Az lenne a legelviselhetőbb.
Hogyan gondolhat és írhat ilyet egy Barca szurkoló támájú reagálásokat pls mellőzétek! Ne szemeteljük össze a topikot! Majd ha nagyon szúrja a szemeteket, a moderátor kiszedi ezt a hszt.
Természetesen szurkolni fogok minden erőmmel és bármi legyen a végeredmény már szép szezont zárunk, de.... csak be kellene húzni a 3.-at!
Forca Barca!
Ha az élet felfogásod is ilyen akkor nem irigyellekMosquito írta:A sok hurráoptimista hsz között talán elfér egy negatív is, de ezt csak az olvassa aki erős idegzetű, mert egy igencsak pesszimista beállítottságot tükröz!
Szóval...Öszintén megvallva nem sok esélyt látok a győzelemre. Szinte minden ellenünk szól: meghatározó játékosaink hiányoznak, ez miatt közel sem a legerősebb és legideálisabb csapattal állhatunk ki, további 2 meghatározó játékosunk sérülésből éppen visszatérőben, Pep első idénye és egy elsőéves tréner nem szokott bl-t nyerni pláne nem triplázni, elég harmatos a góltermésünk mostanában ellenben minden 2. szögletből és pontrugásból gólt kapunk, a 1/2 világ a bukásunkat akarja, a mu az ellenfél akik jó formában vannak, nincs hiányzójuk, az edzőjüknek 30év tapasztalat mellett van kb 30 kupa is a zsebében, a mu még nem vesztett bl döntőt, a károgóknak(külső szemlélők akik szerint gyenge a bajnokság és még csak a chelsea volt az egyetlen értelmes ellenfelünk akik ellen éppen csak tovább mentünk) általában igaza van.
Sokkal pozitívabban állnék az egészhez ha teljes lenne a keret és mindenki játszhatna, nem mellékesen a saját posztján ahol a legjobb.
Attól tartok beleszaladunk a késbe. A mu régebben aratott már nem egy fölényes győzelmet és ránézve a várható kezdőre, 4-5 vagy akár nagyobb gólos vereséget is eltudok képzelni. Nagyon remélem nem így lesz! Amennyiben ki kell kapnunk, kapjunk ki büntetőkkel! Az lenne a legelviselhetőbb.
Hogyan gondolhat és írhat ilyet egy Barca szurkoló támájú reagálásokat pls mellőzétek! Ne szemeteljük össze a topikot! Majd ha nagyon szúrja a szemeteket, a moderátor kiszedi ezt a hszt.
Természetesen szurkolni fogok minden erőmmel és bármi legyen a végeredmény már szép szezont zárunk, de.... csak be kellene húzni a 3.-at!
Forca Barca!
Én is úgy tudtam, hogy 2009-től lesz szombaton a BL döntő, de ez 2010-től lesz. Am ha valaki magyar kommentárral feltöltené vhova a meccset, azt majd megköszönnémRonal.10 írta: Videot már izzítom mert ezt el akarom tárolni. Ami meccset idén felvettem videora (real ellenit pl.) ott nyertünk fölényesen.
Nem ugy volt h Szombatra teszik a döntöt mert h gyerekek is nézhessék.
Jó lett volna haverokkal szombaton bárhol sörrel a kézbe megnézni. De igy midnnekinek másnap suli.
Hajrá Barca. Go Messi Go.
(11 es párbaj lenne kéremszépen eto ne löjön!!!! Am meg agyhalált kapnék a párbajtol..)
Bocsi, de ezt magyarázd el nekem...bzozo írta:![]()
Ma minden ami eddig volt az lesz!!
Csak jövő évtől lesz szombatonként a döntő!Blben soha senki nem védte meg a címét nem véletlen. Mert nem lehet, képtelenség. Brutálisan nagy meccs lesz. Ugyis mi kapjuk szokásosan az elsö golt. Remélem sikerül felállni. Ez egy ütöképesebb Barca mint tavaly ellenük.
Videot már izzítom mert ezt el akarom tárolni. Ami meccset idén felvettem videora (real ellenit pl.) ott nyertünk fölényesen.
Nem ugy volt h Szombatra teszik a döntöt mert h gyerekek is nézhessék.
Jó lett volna haverokkal szombaton bárhol sörrel a kézbe megnézni. De igy midnnekinek másnap suli.
Massimo Busacca fogja vezetni a mecset.Ilúvatar írta:skacok egy gyors kérdés mielőtt elindulok:
1. Barca az idei mezben fog játszani vagy abban az újban?
2. ki lesz a bíró?
1.: Te kérdezed hetvenhatodszor!Ilúvatar írta:skacok egy gyors kérdés mielőtt elindulok:
2. ki lesz a bíró?
attól tartok h ezt félreértelmezted...tenkl írta: 1. Hazaiban
1. Az ideiben a BL-ben ez a szabály.Ilúvatar írta:skacok egy gyors kérdés mielőtt elindulok:
2. ki lesz a bíró?