2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
M1 adja.DaveN írta:húú az majd nekem is kéne :S lécci ha valaki tud akkor írja ide ki a fórumra! előre is kösziXavi001 írta:kérhetek majd sport 1 es linket ahol lehet lesni a meccset? googogo BARCA
(nincs pill tv-m...)
én párszor fórumoztam itt meccs alatt,de így nem tudtam rendesen figyelni a találkozórasoadroli írta:Na én meccs alatt egy mm nem mozdulok(kivéve barca gólnál).Sokan lesztek itt a fórumon?
húú az majd nekem is kéne :S lécci ha valaki tud akkor írja ide ki a fórumra! előre is kösziXavi001 írta:kérhetek majd sport 1 es linket ahol lehet lesni a meccset? googogo BARCA
hát igen ilyet azér nem sok csapat tud felmutatniwikko írta:Am 7 saját nevelésű a kezdőben nem rossz ....![]()
A Mu-nál nincs ennyi
Akkor kéne cserének Keita! Sergi meg tudja oldani a feladatot és meg is fogja oldani! Bízzunk benne! Már most nagy játékos! Keita meg kicsit támadóbb szellemű, amit nem kockáztathatunk meg!DaveN írta:húú kemény lesz ilyen védelemmel... :S remélem hogy Keita játszik és nem Bosquets... nem tudom miér de vhogy jobbnak érzem őt erre a meccsre. sergio még túl fiatal, és bár őt jobban szeretem, talán mégis Keitat raknám be. ő azér sztem tolt már 2 uefa-döntőt...
nálam így nézne ki:
Valdés - Sylvinho, Piqué, Touré, Puyol - Iniesta, Keita, Xavi - Henry, Eto'o, Messi
remélem h iniesta végig fogja bírni a meccset :S azér nem lenne szerencsés az uccsó 10-15 percre Hlebet behozni...:S
ja és hajrá BARCA, küzdjetek az utolsó pillanatig és nyerni fogtok!!! egy ilyen szezon után megérdemlitek, méltó lezárás lenne!!!!!!!!!!!