2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak idéztem a kommentártól;)..:Poldi:.. írta:dehogynem.. ott tárta már szét a karját, hogy miért nem fújja leZokneenho írta:Puyol nagyon előre húzódott. Remélem Rooney nem indul meg a helyén egyszer sem..Ha ezt hiba nélkül megcsinálja a védelem...
Kérem szépen,megtörtént a csoda:
"ronaldo nem hisztizik"
És szerelték,és nem esett el!!!mi ez ha nem hiszti?
dehogynem.. ott tárta már szét a karját, hogy miért nem fújja leZokneenho írta:Puyol nagyon előre húzódott. Remélem Rooney nem indul meg a helyén egyszer sem..Ha ezt hiba nélkül megcsinálja a védelem...
Kérem szépen,megtörtént a csoda:
"ronaldo nem hisztizik"
És szerelték,és nem esett el!!!
ez nagyon komolysmartarse írta:Rio és Vidic úgy néz ki mint két dokkmunkás és sokszor úgy is játszanak...
köszismartarse írta:Jobb felül ott az idézet és akkor ...Scorp16 írta:bocsi, h ilyen hüleséget kérdezek, de, h lehet olyan üzenetet írni, h valakinek válaszolok, de úgy, hogy az én üzenetemben ott van annak az üzenete is akinek válaszolok...remélem érthető a kérdés
Ezt viszont nem itt,BL döntő közben kéne megbeszélni.abreu írta:idézet gombra kell kattintani, a hozzászólás jobb felső sarkéban vanScorp16 írta:bocsi, h ilyen hüleséget kérdezek, de, h lehet olyan üzenetet írni, h valakinek válaszolok, de úgy, hogy az én üzenetemben ott van annak az üzenete is akinek válaszolok...remélem érthető a kérdés
Scorp16 írta:bocsi, h ilyen hüleséget kérdezek, de, h lehet olyan üzenetet írni, h valakinek válaszolok, de úgy, hogy az én üzenetemben ott van annak az üzenete is akinek válaszolok...remélem érthető a kérdés
idézet gombra kell kattintani, a hozzászólás jobb felső sarkéban vanScorp16 írta:bocsi, h ilyen hüleséget kérdezek, de, h lehet olyan üzenetet írni, h valakinek válaszolok, de úgy, hogy az én üzenetemben ott van annak az üzenete is akinek válaszolok...remélem érthető a kérdés
Köszönöm. Viszont.Scorp16 írta:akkor tess...nézd itt!...jó meccs nézést!
http://atdhe.net/index.html
ha vmi nem megy szólj!