Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs LM19, de szavaidból úgy látszik, mintha vártad volna, h az első adandó alkalommal beleköthess Titibe...lionelmessi19 írta:Nem akarok veszekedésekbe belemenni, lehet hogy rosszul látom, mert igencsak végigremegtem a félidőt, de mintha Henry nem nagyon hajtaná ki a belét azért, hogy feltegye a klubpályafutására a koronát.
Nemtudom mennyiben tudható be az egész a sérülésnek.
Az is igaz, hogy nem kap valami sok labdát.lionelmessi19 írta:Nem akarok veszekedésekbe belemenni, lehet hogy rosszul látom, mert igencsak végigremegtem a félidőt, de mintha Henry nem nagyon hajtaná ki a belét azért, hogy feltegye a klubpályafutására a koronát.
egyetértek, olyan mint valami laza bajnokin lennelionelmessi19 írta:Nem akarok veszekedésekbe belemenni, lehet hogy rosszul látom, mert igencsak végigremegtem a félidőt, de mintha Henry nem nagyon hajtaná ki a belét azért, hogy feltegye a klubpályafutására a koronát.
Az a régi szokásunk amit mondaszboixosnois írta:nehogy ráüljünk eredményre-szokásunk szerint és kiengedjünk- és a kis Fergi meg kitaláljon vmi k.jó taktikát, mert akkor baj lesz!!!! de sok van még hátra és még ki tudja mennyi fordulat és dráma