Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most egyelőre nincs benne a MU játékában a gól, max CR-ében, de ő sem olyan veszélyes, főleg, hogy kezd elpattanni az agya, akkor meg vele nem kell számolnunk! Ha Fergi nem hűti le őket rendesen, akkor vége! Guardiola remélem még többet tud kihozni a csapatból, hogy az esetleges MU életre kelésre legyen válaszunk!piton írta:Jó lesz ez!!! Csak még 1 gól kellene!!!! Nem biztos h megbírjuk tartani ezt az egy gólos előnyt.
Forca!!!
Eddig leszedtük a pontrúgásokat is! Jól muzsikál az egész védelem!Wallace92 írta:Én megmondtam meccs előtt ha a barca rug egy gólt onnan nincs megállás!De ez nemlesz elég a második félidőben,főképp a pontrugásokra kellene ügyelni. Visca el Barca!
Nem hagyjuk a MU-t úgy játszani, ahogy szokott. Bár más a taktikájuk, de a gól csodálatos volt, amit lőttünk és az meg is fogta őket, onnantól meg sztem a taktikájuk sem lenne megfelelő, ha kontrákra építenének, mert a Barca a végtelenségig tudja járatni a labdát.DaveN írta:huuh
eddig ok, egy félidő megvan. márcsak mégegyszer ennyi kéne
az első 10 azér húzós volt...
azMU hihetetlenül pontattlan és szétesett. bár az elején a barca is az volt...
nem rossz a barca, de inkább az jellemző sztem hogy az mu szutyokde nagyon
addig jó:)
na továbbra is hajrá barca, remélem bírni fogom idegekkela chelsea ellen nem ment... csak 70 perc :S:)
Amennyiben nyerünk, egyáltalán nem fog érdekelni.lionelmessi19 írta:Nem akarok veszekedésekbe belemenni, lehet hogy rosszul látom, mert igencsak végigremegtem a félidőt, de mintha Henry nem nagyon hajtaná ki a belét azért, hogy feltegye a klubpályafutására a koronát.
Nemtudom mennyiben tudható be az egész a sérülésnek.