Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem ezt a 'beállós' bugit..vkinga írta:Azt gondolom, hogy nem fair, hogy Messivel hasonlítjátok össze. Amíg Iniesta a sérülései miatt pihenhetett, addig Messinek jól kellett játszania. Jó, hogy jobban játszott. Nem hinném, hogy jobb lenne Messinél. amúgy meg Messi 21 éves, iniesta 24. Más a posztjuk is, ha jól tudom. Tegnap mind a ketten be voltak állva, de Messi jobban. Sajnos.
Annyi, h szeretném próbálkozhatna még többet, kapura rúgni, mert sokszor volt olyan, h bekellett volna csavarni a zsugát ő pedig, még passzolt még1et, mint a Valencia ellen.De hát nem olyan nagy probléma ez.PetI írta:A mai (tegnapi) meccs előtt azt mondtam, Ini jobb teljesítményt nyújtott idén, mint Messi. Persze tudom, hogy 11 játékos van a pályán, és egyformán fontosak, de simán van olyan jó a Maga Nemében, mint La Pulga...
Emlékszem, 3-4 éve még ő volt az "elsőszámú csere", a 12. ember, és mindig gólínségben szenvedett, sokszor 100%-os helyzeteket is kihagyott.
Idén viszont Szvsz a CSAPAT legjobbja.
Ini for Prez!
Ezt hasonló formában már leirtam én is, pontosan ugyanigy gondolom. És sztem még bőven nem ez nála a csúcs, sztem még sokat fog fejlődni, és még jobb lesz.PetI írta:A mai (tegnapi) meccs előtt azt mondtam, Ini jobb teljesítményt nyújtott idén, mint Messi. Persze tudom, hogy 11 játékos van a pályán, és egyformán fontosak, de simán van olyan jó a Maga Nemében, mint La Pulga...
Emlékszem, 3-4 éve még ő volt az "elsőszámú csere", a 12. ember, és mindig gólínségben szenvedett, sokszor 100%-os helyzeteket is kihagyott.
Ini for Prez!
Így van Peti!PetI írta:A mai (tegnapi) meccs előtt azt mondtam, Ini jobb teljesítményt nyújtott idén, mint Messi. Persze tudom, hogy 11 játékos van a pályán, és egyformán fontosak, de simán van olyan jó a Maga Nemében, mint La Pulga...
Ini for Prez!
Látom ez nem csak engem bax fölRivaldo11 írta:Nem tudok már új jelzőt a játékára...SOK OKOS ÚJSÁGÍRÓ SZERINT INI Nincs benne a 30 legjobb futballistában a világon( a tavalyi aranyzsuga szavazás szűkítésekor kihagyták, javaslom, ezentúl tekéről formáljanak véleményt), de ettől még a földkerekség egyik legjobbja, aki emberi értékei alapján is a legnagyobbak között van!
Nem is tudjuk felmérni, mekkora kincs! És még mindig fiatal, még csak most forr ki igazán...
ZSENI VAGY INI!