Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, az első félidei alighogy, de mellé ment. A kapufás a 2. félidő elején volt, mikor Sergi lehúzta a fejét, és a ballon a bal kapufán csattant.Etooka írta:Lehet, hogy Iván meg én vakok vagyunk, de mindkettőnk szerint az bizony mellé mentmiihii írta:Eto'oka írta,h később majd terjedelmesebben jelenik meg a bugi-az ünneplés után,amihez jó mulatást ezúton is!- ,abban azért azt javallanám,h azt írjátok mondjuk,h a kapufára,mivel így volt
![]()
Amint lesz rá lehetőségem, megnézem újra a szitut, de addig marad, mivel szerintünk így volt. Persze, amint kiderül, hogy neked van igazad, írom is át
Lehet, hogy Iván meg én vakok vagyunk, de mindkettőnk szerint az bizony mellé mentmiihii írta:Eto'oka írta,h később majd terjedelmesebben jelenik meg a bugi-az ünneplés után,amihez jó mulatást ezúton is!- ,abban azért azt javallanám,h azt írjátok mondjuk,h a kapufára,mivel így volt
főoldali cikk írta: Az első játékrészben szép kombinációk sokasága után még volt kapura lövése Messinek és Xavinak – utóbbi egy körülbelül 18 méteres szabadrúgásból tekert alighogy mellé…
Jogos... Az még BEK volt!LM10 írta:Már bocs, de az uccsó BEK 92-ben volt ami a miénk. Az első BL-t a Marseille nyerte 93-banMichaaBee írta:"Ronald Koeman hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően ugyanis a Barcelona megnyerte történetének első Bajnokok Ligája trófeáját - akkori nevén a BEK-et, azaz a Bajnokcsapatok Európa Kupáját."
Ez ilyen formában nem teljesen igaz, mivel a Barcelona '92-es győzelmekor már Bajnokok Ligájának nevezték a sorozatot. Sőt, ez volt az első kiírás, amely ezen a néven futott.
Már bocs, de az uccsó BEK 92-ben volt ami a miénk. Az első BL-t a Marseille nyerte 93-banMichaaBee írta:"Ronald Koeman hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően ugyanis a Barcelona megnyerte történetének első Bajnokok Ligája trófeáját - akkori nevén a BEK-et, azaz a Bajnokcsapatok Európa Kupáját."
Ez ilyen formában nem teljesen igaz, mivel a Barcelona '92-es győzelmekor már Bajnokok Ligájának nevezték a sorozatot. Sőt, ez volt az első kiírás, amely ezen a néven futott.
Én is csak gratulálni tudok, hatalmas ötlet volt!gekkodan írta:Wááááááá![]()
Épp mondtam reggel pár havernak, hogy hatalmas húzás lenne, ha az Eurobarca is csinálna percről-percre rovatot.
Nagy respect srácok!!!! Köszi
Ha csapatával szerdán nyer, első évében mindent megnyert, amit egy év alatt klubszinten lehet. Erre eddig csak Guus Hiddink volt képes, akit 1987 márciusában neveztek ki a PSV Eindhoven edzőjének, és 1988-ban már bajnoknak, kupagyőztesnek és BEK-győzesnek mondhatta magát.
IE-n nekem is látszik, csupán Mozillán nem.ozsimiki írta:
Nah, elég is lesz a nekem is látszik hszekből, most már egyértelmű,h Tamás gépével,progijával van a bibi, nem a honlappal.
Nekem is mindkét böngészővel látható.Varga Tamás írta:Az új fejléc olyan jól sikerült, hogy már el is tűnt...![]()
![]()
Másnak sem jelenik meg?
Nekem ugyanis eltűnt, nem látható.
Nekem látszik...Varga Tamás írta:Az új fejléc olyan jól sikerült, hogy már el is tűnt...![]()
![]()
Másnak sem jelenik meg?
Nekem ugyanis eltűnt, nem látható.