Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Am akkor kérném.grecki írta:Narancssárga L-es a cucc. De mivel gergo9 előbb írt, akkor úgy gondolom őt illeti meg. Vagy elkezdődhet a licitálás is felőlem...![]()
Engem érdekelne! Sőt, bármilyen érdekelne! Van még vmi ezen kívűl?grecki írta:Nem tudom, hogy mikor fogok eljutni postára, de elküldhetem. Dobd át püben a címedet.
Illetve, mivel Mr. Master még egy telibevert üzenetemre sem méltatott válaszolni, illetve nem is fizette ki, ezért úgy döntöttem, hogy az ő pólója felszabadult. Ha emlékeim nem csalnak, akkor vilgásokék L-es. Aki szeretné, az jelentkezzen. Természetesen háromfél ugyanúgy az ára.
Engem érdekelne a póló. Tudnál feldobni róla képet esetleg mert én visszalapoztam a topik elejére de nem találtam se linket se képet.grecki írta:Nem tudom, hogy mikor fogok eljutni postára, de elküldhetem. Dobd át püben a címedet.
Illetve, mivel Mr. Master még egy telibevert üzenetemre sem méltatott válaszolni, illetve nem is fizette ki, ezért úgy döntöttem, hogy az ő pólója felszabadult. Ha emlékeim nem csalnak, akkor vilgásokék L-es. Aki szeretné, az jelentkezzen. Természetesen háromfél ugyanúgy az ára.
grecki írta:Hola!
Csaba, Dali, ma adom fel a pakkotokat.
Zozinho, Boixos, mypeter, Mr. Master!
Jelentkezzetek, hogy mikor szeretnétek átvenni a pólókat.
06/20-478-0104
Lehet még rendelni tőled??grecki írta:Hola!
Csaba, Dali, ma adom fel a pakkotokat.
Zozinho, Boixos, mypeter, Mr. Master!
Jelentkezzetek, hogy mikor szeretnétek átvenni a pólókat.
06/20-478-0104
Megcsináltathatod, de mivel csak egyről lenne szó, akkor többe kerülne. Esetleg, keress magad mellé még embereket, de nem hiszem, hogy túl sok mindenkit találnál. Képért pedig lapozz vissza.. Most hirtelen nem találom a gépemen...kudu írta:Van arra mód,h én utólag készítsek egy Hungarian Barca Ultras pólót ezen a honlapon?
ugyanolyat, mint amit itt lehetett rendelni?
leírnátok a betűtípusokat, szineket hozzá, vagy egy képet mutatnátok róla?
Én vágtam....Taibi írta:Köszi az infót Grecki!
Nem bántottál meg Elprat, de Lio-nak van igaza, csak a pólókészítési hely érdekel, nem konkrétan ez a póló.
Ú, természetesen elcsesztem a linket, szóvalTaibi írta:Köszi az infót Grecki!
Nem bántottál meg Elprat, de Lio-nak van igaza, csak a pólókészítési hely érdekel, nem konkrétan ez a póló.
Szerintem nem azért írt, hogy ilyen pólót csináltasson, gondolom csak a helyről kellett info..elprat írta:Nem akarlak megbántani,de hónapokig erről ment a diszkurzus ebben a topicban,ezért sem értem hogy kerülhette el a figyelmedetTaibi írta:Srácok!
Hol készíttettétek a pólókat?
Illetve tudtok valami jó és olcsó "pólókészítő" helyet a fővárosban vagy környékén?
Előre is köszi!![]()
....és neked márpedig 810 hszed van....
Nem akarlak megbántani,de hónapokig erről ment a diszkurzus ebben a topicban,ezért sem értem hogy kerülhette el a figyelmedetTaibi írta:Srácok!
Hol készíttettétek a pólókat?
Illetve tudtok valami jó és olcsó "pólókészítő" helyet a fővárosban vagy környékén?
Előre is köszi!