2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt nem neked külön címeztem, csak úgy általánosságbanCapon írta:Tudatlanságomért elnézést![]()
Ettől függetlenül a mondanivalóm lényege változatlan.
Tudatlanságomért elnézéstpalesz77 írta:az EB győzelem nem ebbe az évbe tartozik! szóval most már semmi köze az Aranylabda szavazásnál. ezért nem értem miért írjátok folyton, hogy ő lett az EB legjobbja, ezért(is) neki kéne kapni. amúgy tényleg megérdemelné, nem jobban mint Messi vagy Ini, én annak örülnék, ha ők 3-an lennének az első 3-banCapon írta:Xavi Messi mellett a legesélyesebb az aranylabda szavazáson szerintem. És megmondom őszintén talán jobban is ürülnék neki ha Xavi kapná hisz EB győztes és a klubjával is mindent elért amit lehetett. Messinek mégy annyi ideje van megszerezni az arany lasztit. Mondom ezt úgy hogy igazából nem tulajdonítok nagy jelentőséget ezeknek az egyéni díjaknak, csak úgy megjegyeztemremek szezont tudhat maga mögött, megmutatta mit is jelent a karmesteri pálca! egész európában nincs még egy ilyen karmester szinte. gratulálok neki, zseniális volt!
az EB győzelem nem ebbe az évbe tartozik! szóval most már semmi köze az Aranylabda szavazásnál. ezért nem értem miért írjátok folyton, hogy ő lett az EB legjobbja, ezért(is) neki kéne kapni. amúgy tényleg megérdemelné, nem jobban mint Messi vagy Ini, én annak örülnék, ha ők 3-an lennének az első 3-banCapon írta:Xavi Messi mellett a legesélyesebb az aranylabda szavazáson szerintem. És megmondom őszintén talán jobban is ürülnék neki ha Xavi kapná hisz EB győztes és a klubjával is mindent elért amit lehetett. Messinek mégy annyi ideje van megszerezni az arany lasztit. Mondom ezt úgy hogy igazából nem tulajdonítok nagy jelentőséget ezeknek az egyéni díjaknak, csak úgy megjegyeztem
uhh de egyetértek veled!!!nemvéletlenül a kedvenc focistám, mióta csak focit nézek!!!!Iniesta887 írta:hihetetlen ez az ember! Egyértelműen a legjobb a posztján a világon! A Manchester elleni bl döntőn 92% pontossággal passzolt ez egy középpályástól egésszen fantasztikus főleg egy bl döntőn! Szerintem Xavi volt ebben a szezonban a Barca legjobbja! Ez a videó is azt mutatja hogy mennyire tud!
csak egyeseknek összesen van ennyi jó megmozdulása és már világklasszisnak nevezik, Xavi mesternek meg csak egy szezon alatti termése... góljait is beledobhatták még volna, azok se voltak csúúúúnyákpalesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 39010.html?
nem semmi, akiről ilyen videó készül, azt tényleg VILÁGSZINTEN elismerik! a legjobb jelenleg a posztján, köszönjük az egész évet, zseni ez az ember!
Számomra nem volt sztár Nedved se mégis aranylabdás lett.Aranylabdát általában a sztárjátékosok kapják. Xavi egyáltalán nem egy sztárjátékos, mindamellett ő az az ember, akinek a hiányában szétesik a csapat.
ÚÚÚ.. A Chelsea neve is felröppent? Arra emlékszem, hogy a Manchester neve felmerült pár éve, sőt arra is, hogy szó volt egy Xavi - CéRoni cseréről isBoixos írta:xavi egy gyémánt.
a víz levert akkor, amikor pár éve - pletykaszinten - felmerült, h esetleg elpasszoljuk a cselzinek....
rendkívűl szerencsés brigád vagyunk, h xavi kb 100 éves korában fogja elhagyni a barcát, akkor is csak az örök vadászmezők miatt.
EB/MVP, BLdöntő/MVP, (nálam)Aranylabda.
Ő, Ű, ŐŰ??? Hát oda van írva, hogy miszerint értékeltek...szajko írta:Az eurobarca miszerint értékel?
Komolyan mostmár nem értelek titeket...![]()
Egyértelműen Xavi a meccs legjobbja!
Legtöbbet futott, legtöbbet passzolta, ráadásul pontosan is!
És nem mellesleg adott egy pazar labdát is...