Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nana!Mosquito írta:Ti tényleg nem vagytok magatokál hamár ebbe is beleköttök.
Zlatan -> ajax(2001-2003), juve(2004-2006), sweden, inter(2007-2009)
Eto'o -> mallorca(2001-2004), kamerun, barcelona(2004-2009)
a mallorcaban és a kameruni válogatottban is marhára lehet szórni a gólokat, bezzeg a holland bajnokságban és a juvéban
Toni nem tudom, hogy lett olaszból aranycipős 31góllal ha nem lehet ott gólt lőni, Totti 26gólt vert nem rég
az olasz ligában az utóbbi időben legalább annyi -nem ritkán több- gól születik, mint a többi bajnokságban
bocs! :Mosquito írta:Ti tényleg nem vagytok magatokál hamár ebbe is beleköttök.
Zlatan -> ajax(2001-2003), juve(2004-2006), sweden, inter(2007-2009)
Eto'o -> mallorca(2001-2004), kamerun, barcelona(2004-2009)
a mallorcaban és a kameruni válogatottban is marhára lehet szórni a gólokat, bezzeg a holland bajnokságban és a juvéban
Toni nem tudom, hogy lett olaszból aranycipős 31góllal ha nem lehet ott gólt lőni, Totti 26gólt vert nem rég
az olasz ligában az utóbbi időben legalább annyi -nem ritkán több- gól születik, mint a többi bajnokságban
Pontosan, ez a statisztika semmire nem ad választ,ez alapján nem lehet őket megítélni.danko94 írta:De azt is nézd, hogy milyen csapatokba rúgott ennyi gól!!! Mert egy Barcában, ami egy idényben 150 gól felett termel, könnyebb 30 gól felett lőni egy idényben, mint egy olyan Interben, ahol még 100 gólt se lőnek!!!Mosquito írta:Erre csak egy valamit tudok írni:
Zlatan Ibra(1981.10.xx.) 2001-2009: 315mérkőzés 138gól
Samuel Eto'o(1981.03.xx) 2001-2009: 300mérkőzés 179gól
kérem kapcsolja ki!
De azt is nézd, hogy milyen csapatokba rúgott ennyi gól!!! Mert egy Barcában, ami egy idényben 150 gól felett termel, könnyebb 30 gól felett lőni egy idényben, mint egy olyan Interben, ahol még 100 gólt se lőnek!!!Mosquito írta:Erre csak egy valamit tudok írni:
Zlatan Ibra(1981.10.xx.) 2001-2009: 315mérkőzés 138gól
Samuel Eto'o(1981.03.xx) 2001-2009: 300mérkőzés 179gól
kérem kapcsolja ki!
ezalat természetesen az ujságírókat értettemsasi1 írta:ezek hülyék....
A felénk áradó információk közül meg kell tanulnuk szelektálni. Ez egy olyen cikk amit egyszerűen figyelmen kivül kell hagyni. Az alcímig olvastam, pontosabb a 60 milliós részig. A Barcelona soha nem fog 60 milliót adni egy játékosért, mert nem ez a filozófia. Ez nem a Chelsea, nem a Real, nem a City. Tovább értelmetlen volt olvasni a cikket, mert ez az összeg meg is mutatta a valóságtartalmát. ennyi.
torrentrőlCarles Puyol Saforcada írta:
honnan van meg?
honnan van meg?Fecooo írta:csak ma vagy 20x megnéztem a gólját, és minél többször látom, annál jobban tetszik, hiszen egyrészt a PL legjobb védőjét fektette el (nekem a legkedvesebb emlékem vele kapcsolatban ha jól emléxem 2002ben a real-mallorca 1-5nél, ahol Robi Carlos-t rettentő csúnyán otthagyta), másrészt a hihetetlen ütemérzék, hogy a becsúszóláb előtt lőtte el a labdát és csak felborítani tudta a védője! (egyébként kicsit off, de már megvan a meccs igencsak jó minőségben
![]()
)
szerk:
a Marca megint vicces kedvében van
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... -city.html
HAHA!!!p1ranha írta:ez sem semmi:)
Az Internazionale svéd válogatott csatárával, Zlatan Ibrahimoviccsal erősítheti meg keretét a nyári átigazolási időszakban a Barcelona. A katalánok nem sajnálnák a pénzt Ibra megszerzésére, sőt, állítólag Samuel Eto’óról is lemondanának az ügy érdekében.
Úgy is van Samu! Köszönöm a visszaigazolást.Kralo írta: Az utóbbi meccseken tényleg elég laposan produkál, de ketyeg a bomba, és nem lepne meg, ha pont a BL döntőn robbanna.![]()
Go Samuel!
Ezért csatár Eto'o és ezért sztár! Mert ilyen sorosdöntő pillanatokban is megtud csinálni egy ilyen cselt úgyhogy utána még be is lövi!Bányász írta:Én már kiabáltam amikor Iniesta vezette a labdát,h lőjön aztán passzolt.Eto'onak is ordítottam,h lőjön de meghúzta a cselt.Azért ehhez kell önbizalom,h ilyen hetek után ugyan úgy elvállalja a cselt.És bejött neki! Élete első vagy második legfontosabb gólját lőtte így.