Kalap1988 írta:Igen talán casilassnak is két bl győzelme van, de az első idejében ( 2000-ben) még max. kb harmadik kapus lehetett, mert, ha jól emlékszem 2002-es győzelem szezonjában sem volt kezdő kapus, csupán Cesar eltíltása ( vagy sérülése nem tudom) miatt volt kezdő kapus a Leverkusen elleni döntőben. Akkor futott be igazán, Valdes mindkét bl győzelme alkalmával alapember volt és szinte mindig játszott. Persze ettől még nem változik, hogy Casillas sokkal jobba kapus, csak a tényszerűség kedvéért. Így szeretünk Victor, kicsit rosszabb vagy mint Iker,de a szívünknek kedvesebb:)
A BL döntőben Cesar volt a kezdő, majd megsérült a meccsen, becserélték a szemtelenül fiatal Casillast, aki Zidane-al együtt kis túlzással élve megnyerte a BL-t a Madridnak több hatalmas védésével. A 2002-es VB-n pedig azért védett Ő, mert az akkori elsőszámú kapus, Canizares kicsivel a VB előtt, borotválkozás után a lábára ejtette az after shave-es üveget, és eltört a lábujja. Vicces sztori de szerintem akkor Santi annyira nem nevetett rajta

. Szerintem amúgy a spanyol válogatott nem bír el egy ilyen kapust a padon. Victor nem az a padra termett típus, főleg hogy egy Real-os van előtte a sorban. A két cserekapus egyértelműen gyengébb képességű mint VV, de senki nem lepődik meg azon, hogy ha padoznak egy Casillas mögött. Azért VV padozása elég nagy luxus lenne

Az meg hogy Iker megsérül egy meccsen és le kell cserélni....ilyen majdnem szó szerint szökőévente van. ha meg hosszabb távra kidőlne, amit akár Real-os akár nem, akkor sem szeretnék, mert egyedül csak őt bírom a Madridból, akkor szerintem tuti hogy behívnák VV-t. Még egy valamire tudok gondolni, hogy nem akar bemenni, mert annyira hithű katalán, hogy nem akar játszani a spanyol válogatottban. Bár Xavi meg Puyol is elég nagy katalánok, mégis játszanak. Nemtudom VV hogy van a katalán hazafiasságával