Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most jön majd a stadion-beli ünneplés,ami szerintem a legérdekesebb és legjobb lesz.Ronal.10 írta:basszus most csatlakoztam beUgye ezt az egészet le lehet tölteni vhol majd? Gondolom enniy volt a buli..
Hát sztem leginkább semmit.Legalábbis mi egy hasonló rigmust énekeltünk régen amikor nyertünk.Cike-cake cike-cake hejj hejj hejj.Ha énekled nagyjából hasonló mint ez.tomabence írta:Ez amúgy mit jelent? Mert elég sokszor mondogatjákTitinho írta:Zsiigaaa Zsagaa oééé, Zsiigaaa Zsagaa oééé!
A Camp Nou már tele van!
Na elkőkerült 2db 2 méteres Chupa Chups nyalóka lufi, most azzal ütögetik Titi fejét!Istenem de jó képek ezek...
Mittomén.tomabence írta:Ez amúgy mit jelent? Mert elég sokszor mondogatják
Ez amúgy mit jelent? Mert elég sokszor mondogatjákTitinho írta:Zsiigaaa Zsagaa oééé, Zsiigaaa Zsagaa oééé!
A Camp Nou már tele van!
Na elkőkerült 2db 2 méteres Chupa Chups nyalóka lufi, most azzal ütögetik Titi fejét!Istenem de jó képek ezek...
Hát "carbonozás" nem igen, max Cábron-ozás.tenkl írta:Vajon lesz carbonozás, vagy valami hasonló?
MESSI nagyon eltűnt.A pályán jobban észre lehet venniTitinho írta:Pep is ott van a busz bal oldalán, egy kicsit elől, vagy lehet most lement egy kicsit, az előbb ott lógott kifele a buszból és integetett.
Xavi hátul kamerázik, Iniesta egy fordított Iniesta mezben (a neve van a mellkasán) a fején egy kötött Barca sállal ugrál valahol középen, Messit még csak 1x-2x láttam felvillanni.
A Camp Nou-ban közben a No Thanx együttes (magyar tinibanda) spanyol imitátorai lépnek fel a kezdőkörben felállított pódiumon...