Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen igenHouse írta: Na ezt azért nem értem.. Mi az, hogy megváltás? Előtte is jó volt, most is, és az is lesz.
A mostani csapataikban Ronaldinho és Deco egyáltalán nem is játszanak.Barcagirl24 írta:az egész szezon figyelembe véve Pep egyik legjobb döntése szerintem az volt hogy elküldte Ronaldinhot és Decot a csapatból hisz lehet hogy mostani csapatukba nem játszanak rosszul de itt már biztos nem nyerték volna vissza a formájukat és így legalább nem volt "nyomás" a csapaton amiatt hogy jöttek volna le a cikkek hogy ronaldinho, meg deco mér nem játszikmég szerencse hogy Eto'ot nem küldte el
Szóval még egyszer köszi Pepmióta te vagy az edző igazi megváltás Barca drukkernek lenni
Na ezt azért nem értem.. Mi az, hogy megváltás? Előtte is jó volt, most is, és az is lesz.Barcagirl24 írta:mióta te vagy az edző igazi megváltás Barca drukkernek lenni
Most lehetne mondani akkor Busquetset v Keitát vmelyik mindig játszott.Sanama írta:Valóban. De nem volt mindig kezdő.Legalábbis év elején.noname írta:Alves mellet Pique is új ember.Sanama írta:Ha aranylabdát edző is kaphatna Pep-é lenne.
Övé a siker egyik része,és nem kicsi.
Pont nézegettem,hogy a tavalyi kezdőhöz képest,vagyis a tavalyi játékosállományhoz képest a kezdőben 1 új játékos van, Alves.
Egy jobb-hátvéd pedig nem jelent 3kupát. Persze Alvesnek is vannak érdemei. De Pep megváltotta a Barcelonai világot,ez egyértelmű.
Akkor 2 új ember...
Valóban. De nem volt mindig kezdő.Legalábbis év elején.noname írta:Alves mellet Pique is új ember.Sanama írta:Ha aranylabdát edző is kaphatna Pep-é lenne.
Pont nézegettem,hogy a tavalyi kezdőhöz képest,vagyis a tavalyi játékosállományhoz képest a kezdőben 1 új játékos van, Alves.
Egy jobb-hátvéd pedig nem jelent 3kupát. Persze Alvesnek is vannak érdemei. De Pep megváltotta a Barcelonai világot,ez egyértelmű.
Alves mellet Pique is új ember.Sanama írta:Ha aranylabdát edző is kaphatna Pep-é lenne.
Szvsz a BL-címet nem fogjuk tudni megvédeni. Eddig senkinek sem sikerült, a MU-nek sem. Bár azért remélem, mi leszünk az első címvédők.Barcagirl24 írta:mondjuk a BL-t és a bajnokitRivaldinho írta:Na! Akkor most hogy magasra tette a lécet! Jövőre mindent meg kell védeni!Viccet félretéve, én teljesen tökéletesen elégedett lennék, ha ebből a 3ból 2őt behúznánk jövőre is!
![]()
Ők megoldották máshogy.gekkodan írta:Szerintem a muzulmán Keita, Yaya és Abidal is vele tart
Így igaz,Savi!Saviola írta:Biztosan.Csak az a különbség,hogy ők vallási meggyőződésből,Pep pedig saját meggyőződésből.S ez a nem semmi.Van egy ekkora csapatod,amivel te tartozol felelősséggel,mert ha kikapnak téged vesznek elő,ha botrányokat csinálnak,téged vesznek elő,ha antifocit játszanak (lsd. cselszkij :hányósszmájli:) akkor is téged vesznek elő.Úgy állnak hozzád idény elején,hogy esélytelen vagy,mert fiatal vagy,rutintalan.Erre te első évedben triplázol,s az ünnepléskor nem egy üveg 500 eurós wisky gurítasz le,hanem egy üveg vizet,na ezt nevezem.Ezért nagy ember Pep,s ezért vagyok boldog,hogy ő az edzőnk.Igazi példakép.gekkodan írta:Szerintem a muzulmán Keita, Yaya és Abidal is vele tart
Biztosan.Csak az a különbség,hogy ők vallási meggyőződésből,Pep pedig saját meggyőződésből.S ez a nem semmi.Van egy ekkora csapatod,amivel te tartozol felelősséggel,mert ha kikapnak téged vesznek elő,ha botrányokat csinálnak,téged vesznek elő,ha antifocit játszanak (lsd. cselszkij :hányósszmájli:) akkor is téged vesznek elő.Úgy állnak hozzád idény elején,hogy esélytelen vagy,mert fiatal vagy,rutintalan.Erre te első évedben triplázol,s az ünnepléskor nem egy üveg 500 eurós wisky gurítasz le,hanem egy üveg vizet,na ezt nevezem.Ezért nagy ember Pep,s ezért vagyok boldog,hogy ő az edzőnk.Igazi példakép.gekkodan írta:Szerintem a muzulmán Keita, Yaya és Abidal is vele tart
Carlo Mazzonét, a Brescia rutinos edzőjét a döntő után hívta fel Guardiola, ami nagyon jól esett az idős mesternek.
„Ő az első edző, aki ilyen rövid idő alatt ennyi mindent nyert – mondta az R101 rádióadónak Mazzone Guardioláról, aki nyolc éve még a játékosa volt az olasz klubnál. – Emberileg még több dicséretet megérdemel, mint szakvezetőként. A tény, hogy ennyi idő után nem felejtett el, nagy boldogsággal töltött el.”
Szerintem a muzulmán Keita, Yaya és Abidal is vele tartSaviola írta:"..A jelenlévők között majdnem mindenki sört iszik, kivéve Pep Guardiolát, aki jó sportember módjára ezúttal is beéri egy üveg vízzel.."
Ennyi,egy isten.
mondjuk a BL-t és a bajnokitRivaldinho írta:Na! Akkor most hogy magasra tette a lécet! Jövőre mindent meg kell védeni!Viccet félretéve, én teljesen tökéletesen elégedett lennék, ha ebből a 3ból 2őt behúznánk jövőre is!
![]()