2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bali 15 írta:És szerintem ha Ibrát megszerezzük nem hiszem hogy feltétlenül Eto helyén kell játszania.
Szerintem a bal oldalon is jó lenne.Mindenki azt mondja hogy Eto-t ki fogja túrni innen. De nem hiszem hogy feltétlenül ott kell játszania.Márha idejönne.
Pontosan egy nagy név.És még néhányan az utánpótlásból. Ennyi kell. Nem több. Fabregas úgyse jön össze szerintem. És szerintem ha Ibrát megszerezzük nem hiszem hogy feltétlenül Eto helyén kell játszania.Kalti írta:Én egy nagy nevet várok, mint írtam Fabregas a kívánságom, de nem haragudnék egy Ribéry-ért vagy Silva-ért sem, ezenkívül 2-3 olcsóbb kiegészítő ember kell, sztem ennyi belefér az átigazolási keretbe.
Persze, nagyok a nevek, és sejtettem, hogy valaki fel akar majd ébreszteni, de én is tudom, hogy nem tudunk ennyi ilyen játékost megszerezni. Én csak mindenhová leírtam az elképzelésem és a tőlem tellő legjobb választást. Szerencsére nem én döntöm el, hogy kit igazolunk, mert hamar kimerülne a kincseskamra. Azért 1-2 név bejöhettne.Varatrix írta:Ticsi!
Érzésem szerint túl nagy nevekben gondolkodsz.
Tehát: Lahm + Fabregas pad vagy rotálás.
Szerintem kicsit földhözragadtabban kéne nézni a dolgokat.
És idén is kiszúrni olyan játékosokat mint mondjuk Keita, Piqué.
Olcsó de fantasztikus játékosok.
Ne vegyük át a Real Margit jó szokását, hogy 30 millió alatt nem létezik transzfer.
Amúgy a balhátvéddel én is egyet értek, de a középpálya elég erős.
Henrique "vissza" jön (sosem játszott itt még), és a védelem is korrekt.
És talán 1 igazolás elég.
Kis frissítésnek meg 2-3 játékos!
Éljen az Uborka szezon!
Tényleg jó lenne, ha a nagycsapattal maradna. Nem ügyetlen gyerek.Messa írta:A legjobban viszont Thiagonak örülnék.
ez mind igaz amit leírtál, csak azt is figyelembe kell venni, hogy idén szerencsére Xavi nem volt sérült és csak kb. 5-6 meccse volt amikor nem ment neki, az egyik legtöbbet "koptatott" játékosunk volt szóval az ő posztjára kell egy minőségben is hasonlóan jó játékos, hogy pihentetni is tudjuk és esetleg pluszt is tudjon adni csereként beállva, neadj isten ha lesérülne akkor meg... szóval valaki kell, ha Cesc jönne, nem sírnék, sőt Xavival egyszerre is tudnának lenni, ha Ini sérült akkor az ő helyére, ha Henry akkor Ini fel eggyel és megint csak az ő helyére, tehát nem lenne rossz választás... Csak az ára nem kevés és "saját" playára ennyit áldozni luxus...socio66 írta:Fabregas nagyobb játékos annál,hogy a cserepadon ücsörögjön nálunk. Márpedig nem lenne helye a kezdőben,mert Xavi most még jobb nála,ugye a válogatottban is előtte van a rangsorban.
Én azt mondom,nem kell,bár nem lennék szomorú,ha érkezne,hiszen nagyon szimpatikus srác,meg ugye valamelyest a 'sajátunk'.
De inkább maradjon csak Londonban,jó helyen van ő ott,hülye lenne csapatkapitány létére ott hagyni a csapatát a barcelonai padozásért..
Jeffren szinte 100%, hogy fentmarad, ő már 21 éves, de Muniesa és Xavi Torres sem elképzelhetetlen. A legjobban viszont Thiagonak örülnék.CFirpo3 írta:Sztem azokkal számol leginkább akik már idén is kaptak lehetőséget, tehát: Pedro, Botia, Muniesa, Sanchez, Thiago, Oier, Xavi Torres, Abraham, Jeffren. Nem mindenki, de egy-kettő közülük már egész szezonra fönt fog ragadni a felnőtteknél.Ticsi 23 írta:Nem tudjátok, hogy kikkel számol komolyabban Pep a B-csapatból?
Az idei választásai bejöttek. Engem csak Victor Sánchez nem győzött meg.
Sztem azokkal számol leginkább akik már idén is kaptak lehetőséget, tehát: Pedro, Botia, Muniesa, Sanchez, Thiago, Oier, Xavi Torres, Abraham, Jeffren. Nem mindenki, de egy-kettő közülük már egész szezonra fönt fog ragadni a felnőtteknél.Ticsi 23 írta:Nem tudjátok, hogy kikkel számol komolyabban Pep a B-csapatból?
Az idei választásai bejöttek. Engem csak Victor Sánchez nem győzött meg.
A következő VB-n remélem azért már tagja lesz a keretnek.House írta:Tudod kit választottak a BL idei legjobb kapusának? Igen, Valdes-t. Tétmeccseken nagyon jól játszik, bírja a nyomást. Csak a kifutásokon kéne javulnia, és még akár a világ egyik legjobb kapusa is lehetne ha már most nem lenne ott.Szabika69 írta:Hát szerintem ebbe a csapatba minden jó! Ide csak 1 kapus kéne szerintem!
Egyébként miért nincs benne a spanyol válogatottban?
Szerintem csak idő kérdése és behívják. Nagyon sokat fejlődött az elmúlt években, folyamatosan fejlődik és jó formában is van.House írta: Egyébként miért nincs benne a spanyol válogatottban?
Tudod kit választottak a BL idei legjobb kapusának? Igen, Valdes-t. Tétmeccseken nagyon jól játszik, bírja a nyomást. Csak a kifutásokon kéne javulnia, és még akár a világ egyik legjobb kapusa is lehetne ha már most nem lenne ott.Szabika69 írta:Hát szerintem ebbe a csapatba minden jó! Ide csak 1 kapus kéne szerintem!
Áá a győztes csapaton ne változtass a legnagyobb baromság....és hiba ,ha így lenne mindig ugyanaz a csapat nyerne !?Szabika69 írta:Hát szerintem ebbe a csapatba minden jó! Ide csak 1 kapus kéne szerintem!
igaz, 7 millio jar a gyozelemertRivaldinho írta:Hát szerintem Keita elég jó, és nem csak 'tűzoltásra' való, ahogy te írtad. 110 milla ? Jó is lenne, hol élsz te , már ne is haragudj ?peterphank írta: kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)
szerintem, bár nem vagyok a drága igazolások híve, Ribery-t talán meg lehetne környékezni, el tudna kolbászolni elől és beleillene a Barcelona játékstílusába, bár a csapatkép kétségtelenül csúnyább lenneAzt hiszem hogy ilyenkor 35 milla üti meg a markunkat, meg azért plussz a megnövekedett reklámbevételek is megdobnak... De azér jó lenne 110..