2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fevernova írta:Biztosan trendibb vagyok tőled vagy a többi elfuserált kockás ingestől! Nem tudom mit kell már rögtön kötekedni! Egy szép szín , szép mez, egy jó csapaton! Ennyi! Amúgy is mindenki rózsaszínben lát most mindent! Főleg Messi!
te biztos olyan trendi vagyFevernova írta:NEm tudom mi bajotok a mezzel! Nagyon extravagáns! Majd nézzétek meg mennyi fogy belőle! emlékeztek a Sárga neonra? Azt is hányan szapultátok ..érdekes a félstadion néha abban volt!
Várd ki élőben (nem tudom láttad-e már). Szerintem képen közel sem annyira szörnyű, mint élőben. Persze kinek mi tetszik, de én ezt túlzásnak tartom. Meg azért alapból nem kéne megadni a támadási felületet, hogy buzizzák a csapatunkat, így nem lesz nehéz, engem ez zavar a legjobban.Fevernova írta:NEm tudom mi bajotok a mezzel! Nagyon extravagáns! Majd nézzétek meg mennyi fogy belőle! emlékeztek a Sárga neonra? Azt is hányan szapultátok ..érdekes a félstadion néha abban volt!
Hát ne is mond. A tv-n a pixelek nálam is kezdenek kiégni ettől a fos rózsaszíntől. Színesbörű játékosainkon rikít ez a sz@r mez. Abban nem bíznék, hogy a kinti szúrkolók nagyon felkapnák a vizet ezen a rózsaszínen mediterán emberek lévén sokkal jobban szeretik ezeket a harsány színeket. Reménykedtem benne hogy tv-ben nézve elfogadhatóbb lesz ez a szín, de sajnos így még rosszabb elképesztően gusztustalan. Ezt nem lehet megszokni. C.Ronika ezt meglátja nem lesz kérdéses hová akar igazolni (na jó ez csak egy rossz vicc volt)ozsimiki írta:Ide írom,mert már 09es őszi idényben is átéljük amiről írok:
gusztustalan,klubhoz nem méltó, szörnyedvényben játszunk idegenben. egyszerűen fáj a szemem ha ránézek. remélem kint is többségben lesznek a kétkedők,és vmit változtatnak az idegenbeli mezünkön,mert részemről ez vmi förmedvény.
tudom,h ettől még lehet szépen játszani,lehet eredményesen,de könyörgöm,azért vizuális élmény ez is többek között, ill ez pont,h nem élmény.![]()
Nem az a baj,hogy nem tudna Xavi mellett játszani,hanem hogy a mindenkori játékrendszerünkben mi 3 középpályással állunk fel és mivel Xavi,Ini és Yaya kb. a legjobbak a posztjukon,ezért mellettük 'nem sok' hely marad..Barcagirl24 írta:most lehet beégek kicsit de ini és xavi mellett mért ne kaphatna lehetőséget ?socio66 írta:Fabregas nagyobb játékos annál,hogy a cserepadon ücsörögjön nálunk. Márpedig nem lenne helye a kezdőben,mert Xavi most még jobb nála,ugye a válogatottban is előtte van a rangsorban.
Én azt mondom,nem kell,bár nem lennék szomorú,ha érkezne,hiszen nagyon szimpatikus srác,meg ugye valamelyest a 'sajátunk'.
De inkább maradjon csak Londonban,jó helyen van ő ott,hülye lenne csapatkapitány létére ott hagyni a csapatát a barcelonai padozásért..tud ő védekezni is sőt ő nem is egy kimondott támadó középpályás (ha jól tudom), a másik meg vigyáznunk kell nehogy a Madrid lecsapjon rá mert akkor soha az életbe nem lesz a mi játékosunk
most lehet beégek kicsit de ini és xavi mellett mért ne kaphatna lehetőséget ?socio66 írta:Fabregas nagyobb játékos annál,hogy a cserepadon ücsörögjön nálunk. Márpedig nem lenne helye a kezdőben,mert Xavi most még jobb nála,ugye a válogatottban is előtte van a rangsorban.
Én azt mondom,nem kell,bár nem lennék szomorú,ha érkezne,hiszen nagyon szimpatikus srác,meg ugye valamelyest a 'sajátunk'.
De inkább maradjon csak Londonban,jó helyen van ő ott,hülye lenne csapatkapitány létére ott hagyni a csapatát a barcelonai padozásért..
Ini épp most küszködik egy nagyobbnak mondható sérüléssel.baas11 írta:Persze h az ,bár az biztos ha senkit nem adunk el vagyis még nem tudjuk h ki megy akkor is egy két poszton tutira erősíteni kell....pl.Capdevilla,Xavi/Ini pótlása ...mert valljuk be hihetetlen h Xavi gyakorlatilag az EB óta folyamat játszik és nem sérült meg ,még Iniesta is megúszta... de láthattuk h mire megy a csapat nélkülük például egy Keita-Busquets-Gudi kp.ályával....Hleb-ről nem is beszélve .....kis csapatok ellen is döcögös
Fabregas(Xavi) és Silvan(Iniesta) kívül nem nagyon van aki tudná őket megközelíteni....a katalánnal szerintem nagyot húznánk magas szinten univerzális player !
Elől meg attól függ !?
Persze h az ,bár az biztos ha senkit nem adunk el vagyis még nem tudjuk h ki megy akkor is egy két poszton tutira erősíteni kell....pl.Capdevilla,Xavi/Ini pótlása ...mert valljuk be hihetetlen h Xavi gyakorlatilag az EB óta folyamat játszik és nem sérült meg ,még Iniesta is megúszta úgy ahogy(és nem dőlt ki két hónapra idény közepén)... de láthattuk h mire megy a csapat nélkülük például egy Keita-Busquets-Gudi kp.ályával....Hleb-ről nem is beszélve .....kis csapatok ellen is döcögösVaratrix írta:Ez mind csak fikció!
De, szerintem Capdevila jobb volna mint A.Cole!
Már csak azért is mert Spanyol.
Ez még semmit sem jelent. Attól még, hogy tetszik Cesc-nek a Barca játéka, és egyszer szeretne egy ilyen jó klubban játszani, az nem azt jelenti, hogy máris szerződni akar. Sőt.Varatrix írta:http://www.fc-arsenal.hu/hirek/1819,ces ... -ott-.html
Akik Fabregast akarják.
Én nem izgulok szerintem kamu az egész.
Henry hamarosan úgyis ki lesz túrva a 31 évével.House írta:bali 15 írta:És szerintem ha Ibrát megszerezzük nem hiszem hogy feltétlenül Eto helyén kell játszania.
Szerintem a bal oldalon is jó lenne.Mindenki azt mondja hogy Eto-t ki fogja túrni innen. De nem hiszem hogy feltétlenül ott kell játszania.Márha idejönne.
Hát ezaz, akkor meg Henryt túrná ki egy idő múlva.
Henry hamarosan úgyis ki lesz túrva. 31 éves.messi4ever írta:Szerintem ezt a fölösleges szájtépést az Átigazolások vagy a Európai..... topicba kéne!