barca0417 írta:Viszont emberileg nem való ebbe a csapatba, nem tisztelné a társait, a fiatalokat, Thiago, Bojan..stb, pedig egyenesen lenézné.
Ebben teljesen igazat adok. Az nem kérdés, hogy nem tisztelné a fiatalokat, de még csapattársait sem. Sok Inter meccset láttam és nem hiszem, hogy a levegőbe beszélnék. Amikor nem megy oda a csapattársához gratulálni mikor az gólt lőtt (ráadásul egy fiatal srác volt akinek az első gólja) csak azért mert nem neki passzolta le a labdát (ami még kockázatosabb lett volna) és utána hisztizik és cserét kér, az nem focista. Ezen kívül is voltak olyan megmozdulásai, hogy rámjött a hányinger. Saját szurkolóit pocskondiázza stb. (A mentalitásáról néha CR7 jut az eszembe, csak Ibra nem úgy hisztizik mint egy 5 éves.) Egy ilyen ember való abba a Barcába ahol még a legnagyobb sztárok is alázattal és tisztelettel játszanak? Ráadásul sztem a Barcának ez az egyik legnagyobb erénye.
Azt nem viatom, hogy Ibra az egyik legjobb játékos a posztján, de semmi szükség rá, hogy nálunk játszon. Sztem nemcsak a mentalitása hanem a játékstílusa sem illene ide.
Dani-val kapcsolatban sztem nincs teljesen igaza az előttem szólónak. (szigorúan szvsz) Nekem már régóta nagy vágyam volt, hogy leigazolják. Nem tartottam a Sevillában sem hisztisnek és olyannak aki csak hőzöng. Sztem legalább olyan jó igazolás volt mint Piqué. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a védelem hogyan fog átalakulni. Remélem Muniesa-t tőbbször fogom látni, nagyon ügyes srác.