2009.06.01. 01:12:01
Sziasztok!
Azt hiszem vártunk eleget... A listát meghirdettük, éppen azért, hogy tisztán lássuk, hogy mennyien vagyunk, és nem vagyunk elegen. Messze nincs 18 fő, és ez alapjaiban megdönti az egész utat ebben az összetételében legalábbis.
Természetesen itt lehetne azt csinálni, amit itt néhányan szeretnének, hogy legyen kint a főoldalon egy hirdető cikk, h még keresünk hat embert, de én ezt nem akarom. Egyrészt azért, amit Andris is írt: ez nem jótékonysági szolgálat, hogy had szervezhessünk ilyen lehetőségek mellett utat a köznépnek. Másrészt pedig azért, mert ez a szerveződés sajnos teljesen elvesztette az eredeti szándékát.
Én ezt az utat azért akartam megszervezni, hogy az Eurobarca találkozók társasága számára legyen egy ilyen lehetőség, és hogy velük együttesen jussunk ki egy meccsre. Vissza lehet keresni a hozzászólásokban, a tavaly augusztusi fórum találkozó után írtam be abba a topicba, hogy ezt megcsinálom, mert annak a csapatnak ez járna. Csakhogy ahogy Szandi is írja lejjebb, ez az út már régen nem erről szól. Ezen a listán nekem összesen két név ismerős, két név olyan, aki a találkozókon is ott szokott lenni. Így pedig az én értelmezésemben az egész terv elvesztette az alapvető értelmét, már nem arról szól, amiért indult. Természetesen nem azt vártam, h mindenki ismerős lesz, meg a találkozós garnitúra, de legalább a harmada ennek a névsornak lett volna tagja annak a csapatnak, aki vette a fáradtságot az elmúlt években, és eljött a talikra. Mert én ezt fontosnak tartom.
Most azonban még itt sem tartunk, mert közel sem jött össze 18 fő. Na most azzal, hogy látni, hogy nem is lesz annyi, nem igazán látom értelmét annak, hogy tovább próbálkozzak. Ha összejött volna egyébként a 18 bármilyen összetételben, természetesen nem hátráltam volna ki, de így, hogy nem tudunk megfelelni a buszos utazás "követelményeinek", eléggé hamvában holt próbálkozásnak látom az egészet.
Egyébként ugyanígy látom sajnos az őszi közös repülős utat is, mert a bajnoki menetrendet nem ismerjük, ez így lesz júliusig, akkor pedig már nem lesz olcsó a repülő. És ha még jó áron is marad, akkor is nem tudom, hogyan vásárolnánk jegyeket, mert fizetni egyszerre kell és azonnal, ha csomagban veszünk jegyet. Ha pedig külön külön, akkor mindenkinek más lesz a jegyára, mert amint elfogyott egy jegy, úgy drágul a dolog, tehát pl a 10. jelentkező sokkal többet fizetne, mint az első jegyvásárló.
Nekem ez a buszos lehetőség ezzel a rövid névsorral egyértelműen kudarcba fulladt, úgyhogy én a magam részéről nem tervezgetek tovább. A másik okom, amit leírtam: a kezdeményezés régen elvesztette a kezdeti célját.
De úgy gondolom, h ha a maradék 11 ember közül azok, akik igazán akarnak menni, összeállnak 9-en úgy, hogy van közöttük autót is vezető ember, akkor ők gond nélkül kijutnak. Én nekik ha ez konkrét, foglalok szállást (záros határidőn belül csak természetesen), és amennyire szükséges, segítek a kinézett buszbérlő céggel való kapcsolattartásban, valamint segítenék a helyszínre utazás előtt tanácsok formájában.
Úgyhogy én ettől a 11 feliratkozott embertől először is elnézést kérek, de leírtam az okokat, amik miatt nekem sztem nem kell folytatnom a szerveződést, de éppen miattuk én annyit felvetnék, hogy akik igazán akarnak menni, álljanak össze 9-en és lehetőség szerint olyan összetételben, hogy legyen közöttük legalább két vezetni jól tudó ember. És akkor gyakorlatilag minden megvan ahhoz, hogy elmenjenek és két meccsre is elmenni akár ebben az időszakban. Szóval sztem erről jelentkezzen minden feliratkozott, hogy tud-e vezetni.
Sajnálom, h ez a helyzet, nyilván sokat nyom a latban a válság is, megértem, h mindenki többször átgondolja a dolgot. De ez már a második próbálkozás volt, ami nem jön össze - páran vannak, akik még biztosan emlékeznek az elsőre.
Egyelőre részemről ennyi, sokat nem tudnék hozzátenni, vagy csak ha valamit elfelejtettem.
Üdv