Sanama írta:Ezt nem tudom,hogy hogyan lesz megerősítve a Barca.
Ha igazolunk egy nagy nevet,akkor ki helyén fog játszani?
Henry? Eto'o?
Nemhinném.
Ha meg csak keretbővítés lesz,akkor nem leszünk sokkal erősebbek,csak mondjuk a kezdők többet pihenhetnek,amit idén is tettek rendszeresen,
Én kíváncsi leszek. a Real beleölhet felőlem 800milio eurót is az igazolásokba,1-2honap alatt 5-6-7 uj emberrel nem fognak összeszokni.
Először is: Tényleg nem bántásból mondom, de mindannyiunknál jobban tudja Pep, mi a dolga, így nem is bánom, hogy Te vagy éppen Én (mert nekem sincs sok tippem rá) nem tudjuk, hogyan lesz.
De ha már ez a téma: A támadósorba egészen biztosan érkezni fog bal oldalra egy játékos, és szerintem 60%, hogy Hleb távozik. A középpályára is szinte biztos, hogy érkezik majd egy tag, míg a védelemben nem nagyon hiszem, hogy lesz valami változás. Csupán annyi lehetséges, hogy amennyiben Syl már nem képes hasonló szinten teljesíteni, úgy ő fog menni.
Egy valamit azért elfelejtesz szvsz: nem nekünk kell erősebbnek lennünk, csupán finomítani a jelenlegi együttesen, és fenntartani a motivációt.Másoknak kell felnőni a mi szintünkre. Ugyanis jelenleg mi vagyunk a legjobbak. Én szerintem elég lesz pár olyan arc vásárlása, aki képességei alapján kiszoríthatna bárkit. A 'tűri a padot' tulajdonságot nem is írom szándékosan, mivel egy ilyen családias hangulatú együttesnél, ahol ráadásul a sikerek idején is egy szigorú mesternél, Pepnél van a pálca, ott nincs mitől félni.
Szal, szerintem ne temessük magunkat, egyelőre nekünk vannak kihívóink.
.