Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első kiemelt rész gondolom azt akarja jelenteni, h csak azért volt a pályán a védőnégyes, h meglegyen a 11 ember. Ez így elég érdekesHabár megannyiszor falábúnak lett kikiáltva, és megannyiszor csak a minimális létszám feltöltésére volt kiállítva, mégis, az oly sokat kritizált védelem is begyűjtött egy rekordot. Mi mást gyűjthetne be egy hátvédsor a kapusával, mint a Zamora-díjat, azaz a bajnokságot a legkevesebb kapott góllal záró csapatot illető elismerést. Valdes meccsenként 0.88 gólt „kapott”, így hiába jön lassan már minden nyáron világklasszis kapusok sora a Barcelonához, valahogy mindig Victor Valdes marad a kapuban
Akkor mostantól nem hiszek teljesen a SPORTban, bár pletykákon kívül eléggé megbízhatóak szoktak lenni...Colos írta:...
Teljesen egyetértek, megállja a helyét a cikk!palesz77 írta:Gratulálok a Bevált csapaton ne változtass? cikk írójának, nagyon szép munka, már várom a többit
No ittvan:Etooka írta: A 35 fordulón keresztül gólt elérő rekordot viszont meghagytam, mivel a SPORT ezt írja.
Javítottam, hibáztunk. Elnézést mindenkitől.Colos írta:...
Köszönöm Krojf.Krojf írta:Figyelned kell ezentúl a www.lionsport.hu ajánlatait, lesegetned kellTibi1982 írta:Császtok.
Már az egyik képen láttam az ünneplő pólót.
Mikor lehet megrendelni???
Majd visííítsatok már, mert nagyon várom.
Köszöntem
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB.
az egyéb sportárudák kínálatait, mert a pólót nem most azonnal lehet
megvásárolni, hanem egy-két hétnek el kell telnie, mivel a tömeggyártás
csak mostanában indulhat el, mivel a CSAPAT csak szerdán tette teljessé
a póló feliratát!
Úgyhogy csak türelem, én is akarok belőle, de ennek még kicsit hosszabb
lesz az átfutási ideje.
Elég kiskereskedelmi mennyiséggel kell ahhoz startolni, hogy vásárolhassunk belőle.
Én Téged is és mindenkit türelemre intek, mert a folyamat időbe telik.
Visca el Emlékpóló!!!
K.
Igen-igen, az volt az. Meg is lepte VdS-t vele.Frank Rijkaard írta:Henry lecserélése után balösszekötőből egy visszacsel után jobbal rászúrta VdS-nak. Nem is volt rossz lövés.
Henry lecserélése után balösszekötőből egy visszacsel után jobbal rászúrta VdS-nak. Nem is volt rossz lövés.House írta:Az Iniestás cikkben találtam egy kis hibát: "egyszer sem lőtt kapura, pedig erre többször is meg lett volna a lehetősége." . Úgy emlékszem, egyszer talán a második félidő elején 16-ról lőtt egyet kapura, kaput találó lövés volt. Ha nem így van, bocsi.
Szerintem a pólóval nincs gond. Az ára az viszont nagyon-nagyon-nagyon drága.socio66 írta:Nem azért,de én nem vagyok elájulva ettől a cucctól.menczel írta:
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... bid=9&nav=
Picit lehetne színesebb,vidámabb,fantáziadúsabb,méltóbb ehhez a fantasztikus,történelmi évhez.
Meg hát az ára: forintban kb. 10-11.000 HUF,ami azért nem kevés.
Na mindegy,természetesen én is szeretnék majd egy ilyet,csak kicsit jobbra számítottam ennél..
Nem azért,de én nem vagyok elájulva ettől a cucctól.menczel írta:
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... bid=9&nav=
2006/07-es emlékpóló nincsen, mert nem nyertünk semmit. 2005/06-os volt, de már tuti elfogyott. Anno összeurobarcásan rendeltünk a Lionsporton keresztül, különben nem jutott volna, olyan kis számban hoztak Mo.-ra.kilgor írta:Halihó!
Ha valaki tudja hogy hol lehet olyan pólót rendelni amiben a Barca sztárok végigvonultak Barcelona utcáin?
Meg a 2006/07-es is kellene.
Nagyon fontos lenne.
Előre is köszi
Visca el Barca
Nyilván te se kaptál választ, mint ahogy énse az előző három kérdésemre, tényleg semmi gond, utána jártam, a barca hivatalos boltjából már lehet rendelni. De mivel csomóan jelezték hogy nekik is kéne ezért valahogy meg kéne szerevezni egy csoportos rendelést.kilgor írta:Halihó!
Ha valaki tudja hogy hol lehet olyan pólót rendelni amiben a Barca sztárok végigvonultak Barcelona utcáin?
Meg a 2006/07-es is kellene.
Nagyon fontos lenne.
Előre is köszi
Visca el Barca
Nézz be a videók... topicba,Sasi1 Kollega felnyomatta a megauploadra,megtalálod a linkeket!Richardinho írta:helló!
Segitség!!! Tudja valaki hol lehet a tegnap esti Camp Nou beli ünneplést megtekinteni videón??? köszi!