Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem a Valladolid meccsén mondta a kommentátor. Vagy talán az Atletico Madridén, de tökmindegy...TZS írta:Ez komoly???![]()
Hol olvastad, hallottad?
Egy közvetítésben és is hallottam,asszem Horváth Feri mondta.TZS írta:Ez komoly???![]()
Hol olvastad, hallottad?
szervező kp-nak semmi értelme.Busquets,Touré,Keita,Iniesta,Xavi esetleg Hleb is ott van.LM10 írta:A csapatba 3 igazolás kell: Bal védő, szervező kp, bal szélső támadó.
Abidal visszamehet a Lyonba tőlem, nem a Barca stílusába illő védő, inkább angolos. Xavi és Iniesta akik szervező kp-k. Keita,Busquets inkább labdaszerzők, Touréval. Gudy szvsz távozni fog az idén, mert már öregszik és még játszani is akarna. Hleb nagy kérdés lesz. Lahm, Silva, Hernanes lennének az embereim.+Henrique.
Hát már lekéstük az Atletico Madrid leigazolta.TZS írta:Én személy szerint örülnék neki, ha kapusposztra leigazolnánk Sergio Asenjo-t a Valladolidból. Az egyértelműen látszott azon a pár mérkőzésen amikor láttam, hogy tehetséges. Igen fiatal még, és hosszútávon jó megoldás lehetne, csak addig kellene lépni az irányába, amíg valamelyik nagyobb klub le nem igazolja.
ajánlom figyelmedbe azt, amit kettővel lentebb írtam.senzu írta:az Index és a goal.com is megírta, hogy a Barca 45 milliót ajánl fel Fabregasért, és hogy Forlan is célkeresztben van
hát érdekes. szerintem Fabregas akkor jön(ne) csak, ha Guddy vagy/és Hleb elmegy, amire ugye jó esély van. Forlán meg nem tudom hogy bírná a padozást, szerintem csatárposztra nem ő lenne a legtutibb igazolás, de kíváncsi leszek. az ő neve is elég sokszor szerepelt már, és nem véletlen lett gólkirály, szép dolgokat tud művelni(bár a nagyoknál eddig nem alkotott...senzu írta:az Index és a goal.com is megírta, hogy a Barca 45 milliót ajánl fel Fabregasért, és hogy Forlan is célkeresztben van
Ez pontosan így van, jó lenne ha valaki majd elvállalná ezt a "szerepet".House írta:És szerintem minden EuroBarca olvasó örülne olyan cikkeknek, mint amilyenek tavaly nyáron voltak.
Köszi szépen. Azért jó lenne, ha tudná vállalni, mert nagyon jók voltak tavaly.lionelmessi19 írta:Egyenlőre nem tudjuk még, elképzelhető hogy Titinho ismét bevállalja majd. Ha nem, akkor is biztos megírja párszor Etooka, illetve én is. Bár magam részéről jobban kedvelek egy egytémás cikket mindig, kiválasztva a friss hírek közül a legkomolyabban vehető, vagy legérdekesebb darabot.Ebdon Lake írta:Szóval már ez is megnyílt. Kérném a többieket, hogy ne érjék el azt amit a télen elértek, hogy zároljál újra. Előre is köszi. Azt szeretném megkérdezni, hogy lesznek-e várhatóan olyan cikkek amik tavaly voltak, amelyek mindennap írtak a klub igazolási terveiről? A másik meg az, hogy tudjátok-e, hogy a Sportklub adja-e majd a Barca nyári meccseit?
Nem tudunk még a nyári meccsekről ilyet.
Egyenlőre nem tudjuk még, elképzelhető hogy Titinho ismét bevállalja majd. Ha nem, akkor is biztos megírja párszor Etooka, illetve én is. Bár magam részéről jobban kedvelek egy egytémás cikket mindig, kiválasztva a friss hírek közül a legkomolyabban vehető, vagy legérdekesebb darabot.Ebdon Lake írta:Szóval már ez is megnyílt. Kérném a többieket, hogy ne érjék el azt amit a télen elértek, hogy zároljál újra. Előre is köszi. Azt szeretném megkérdezni, hogy lesznek-e várhatóan olyan cikkek amik tavaly voltak, amelyek mindennap írtak a klub igazolási terveiről? A másik meg az, hogy tudjátok-e, hogy a Sportklub adja-e majd a Barca nyári meccseit?