Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért...socio66 írta:Ez a srác szerintem többre hivatott lenne a Napolinál..lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... for-napoli
Apró csapat lesz Nápolyban
![]()
Csak tartsák meg Hamsikot és igazoljanak vkit még a középpályára mert ez a Quagliarella-Lavezzi csatárduó hatalmas lesz
sokat nem lépett előre ezzel a váltással,kivéve persze,ha a Nápolyiak igazolnak még pár hasonló kvalitású playert..
Elég jó idénye volt most egyébként,amikor láttam,pl. az Uefa-kupában,elég szépen ütögette a gólokat..
Ez a srác szerintem többre hivatott lenne a Napolinál..lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... for-napoli
Apró csapat lesz Nápolyban
![]()
Csak tartsák meg Hamsikot és igazoljanak vkit még a középpályára mert ez a Quagliarella-Lavezzi csatárduó hatalmas lesz
Úgy tudom ingyen ment és már biztos. A hírek szerint Quaresmára is szemet vetettek és folynak a tárgyalások ha még le nem zárultakTZS írta:Ez akkor már biztos? Mennyiért igazolták le? (vagy ingyen ment?)Varatrix írta:Átigazolások csak idáig![]()
Hernan Crespo: InterGenoa
Biztosnak biztos, de nem tudom mennyiért.TZS írta:Ez akkor már biztos? Mennyiért igazolták le? (vagy ingyen ment?)Varatrix írta:Átigazolások csak idáig![]()
Ez akkor már biztos? Mennyiért igazolták le? (vagy ingyen ment?)Varatrix írta:Átigazolások csak idáig![]()
Visszakérdezek: A milan sportigazgatója hogy a fenébe ismerheti perez listáját? Meg azt, hogy ki írt alá?nexam írta:csak halkan megsúgom hogy bronzettti az AC Milan sportigazgatójahagyjuk már. Laughing bárcsak annyi boldog percem lenne az életbe, ahányszor tavaly is aláírt. Wink szánalom a köbön.![]()
![]()
és ő minek "hazudna"???
csak halkan megsúgom hogy bronzettti az AC Milan sportigazgatójahagyjuk már. Laughing bárcsak annyi boldog percem lenne az életbe, ahányszor tavaly is aláírt. Wink szánalom a köbön.
tehát mind1, csak galaktikus legyen... ez fog menni egész nyáron...Madridista.hu írta: " A La Gazzetta dello Sport szerint Florentino Perez arra az eshetőségre is felkészült, ha a Milan végül mégsem engedi el Kakát. Ha ez megtörténne, akkor az új elnök a bukását Zlatan Ibrahimovic megszerzésével szeretné tompítani, akiért 40 millió eurót és Wesley Sneijdert ajánlaná. "
Perez vs. Pellegrini:Fernando írta:Az első és az utolsó hivatalos? mer az igen hogy Ancelotti lemondott.LM10 írta:Begyorsultak az igazolások.
Perez elnök-Pellegrini edző.
AC MILAN-Leonardo
Chelsea-Anchelotti