Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, a kupa második helyezettjével játszuk ilyenkor a Spanyol Királykupát, ezesetben az Athletic Bilbaoval.nemmindegy19 írta:Bocsi, azt kérdezném, hogy így hogy mi nyertük a kupát és a bajnokságot, így a miénk egyből a spanyol szuperkupa is?
Nem, valószínűleg a Bilbaoval játszuk majd le a szuperkupát.nemmindegy19 írta:Bocsi, azt kérdezném, hogy így hogy mi nyertük a kupát és a bajnokságot, így a miénk egyből a spanyol szuperkupa is?
Lentebb már írtam hogy hogyan állnak, de tessék:ab1daL írta:Azt lehet már tudni hogy kik jutottak fel az első osztalyba?
Tessék,még lapozni sem kellett hozzá!TZS írta: Jelenleg a Xerez (78 pont), Tenerife (75 pont), Zaragoza (74 pont) trió áll feljutást érő helyen, de még van hátra 3 forduló. A negyedik helyen a Hercules 69 ponttal.
Ha jól tudom a Xerez, a Tenerife és a ZaragozaZ.Chris írta:Valaki megmondaná, hogy melyik 3 csapat fog feljutni?
Jelenleg a Xerez (78 pont), Tenerife (75 pont), Zaragoza (74 pont) trió áll feljutást érő helyen, de még van hátra 3 forduló. A negyedik helyen a Hercules 69 ponttal.Z.Chris írta:Valaki megmondaná, hogy melyik 3 csapat fog feljutni?
hát ezzel nem értek egyet.Leomessi14 írta:
Hat,szerintem tenyleg beferne 3. kapusnak,de a Zamora nem az o erdeme,hanem a vedelmunke!
Azért ez nem teljesen így van.Mutatott be óriási bravúrokat szóval nem teljesen a védelmünkön múlt ez a Zamora díj.Leomessi14 írta:Hat,szerintem tenyleg beferne 3. kapusnak,de a Zamora nem az o erdeme,hanem a vedelmunke!Fernando írta:Csak egy valamiben nem értek egyet a kerettel. Miért jobb akár Reina akár Diego Lopez mint Victor Valdés? Casillas ok. De egy ilyen idény után, ráadásul zamora díjjel a zsebbe még szóba se kerül...
Nyár közepe felé sorsolják.Stoichkov írta:Sziasztok,
Tudja valaki, hogy mikor szokták kiadni a következő bajnokság menetrendjét?
Hat,szerintem tenyleg beferne 3. kapusnak,de a Zamora nem az o erdeme,hanem a vedelmunke!Fernando írta:Csak egy valamiben nem értek egyet a kerettel. Miért jobb akár Reina akár Diego Lopez mint Victor Valdés? Casillas ok. De egy ilyen idény után, ráadásul zamora díjjel a zsebbe még szóba se kerül...