Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
currahee írta:üdv mindenkinek!
egy kis infó kéne, megköszönném ha valaki tud segíteni:
---> nem tud valaki véletlenül olyan helyet Budapesten ahol még kapható a 08-09es hazai mezünk?? (és felnőtt méretben természetesen..) <---
http://www.prohardver.hu megfelelő fórumain tedd fel a kérdést, ott biztosan kielégítő választ kapsz.kudu írta:valaki?kudu írta: Laptop vásárlás előtt állok.Vannak olyan dolgok, amikre jobban figyeljek oda?
Mert 3 márka közül néznék, Asus, MSI és HP (de a HP-k elég drágák)
vélemények?
Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Kb 3-szor nézem vissza az idei BL-döntőt, mióta letöltöttem magyar kommentárral is, Egri Viktor nagyon színvonalas közvetítéssel tette emlékezetessé...és mivel a 2006-os BL-döntő is magyarul van a gyűjteményben, felvetődött bennem a kérdés, hogy a 92-es miért nem...de sehol sem találom a korabeli magyar felvételt... lehetetlen küldetés, vagy valamelyőtök tud esteleg linket adni? feledhetetlen élmény lenne megnézni, még sosem láttam..
előre is köszönöm!
[url http://www.torrentscan.com]egy jó oldalneked[/url] itt válogathatsz kedvedre az oldalak közt és kereshetsz is az oldalakon.MessiFan írta:Nekem olyan oldalak kellenének amiről torrenteket lehet letölteni és nem kell regisztrálni. aki tud ilyeneket létszíves írja le
Köszi szépen a gyors választ ezek jók lesznek!Fecooo írta:magyar publikus torrent oldalak nincsenek, de a torrentek.hu-n tudsz böngészni, bár ezek közül keveset enged leszedni...MessiFan írta:Nekem olyan oldalak kellenének amiről torrenteket lehet letölteni és nem kell regisztrálni. aki tud ilyeneket létszíves írja le
kföldi oldal:
thepiratebay.org
isohunt.com
magyar publikus torrent oldalak nincsenek, de a torrentek.hu-n tudsz böngészni, bár ezek közül keveset enged leszedni...MessiFan írta:Nekem olyan oldalak kellenének amiről torrenteket lehet letölteni és nem kell regisztrálni. aki tud ilyeneket létszíves írja le
http://hu.wikipedia.org/wiki/2009-es_ko ... 3%B3s_kupaBarcaman14 írta:Nyáron lesz a Konföderációs kupa.Nem vagyok teljesen tisztában vele hogy ez pontosan hogy zajlik és hogy kik a résztvevők név szerint.Valaki felvilágosítana??
Izmokat melegen tartja, nehogy meghúzódjanak ha esetleg 3-4 percet várniuk kell a játékosoknak a sprinthez.Bogci írta:Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy ugye meccs közben én már többször láttam a fiukon ilyen sztrecsgatyát a mezgatya alatt.Csak azt nem értem minek veszik fel???Hogy ne lássunk be ha úgy esnek el ?![]()
Valaki meg tudná nekem mondani ??Előre is köszi!!!
Olvasd el ezt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758.Bogci írta:Én vagyok a béna de hiába állítom be hogy 100 pixel széles meg magas legyen ha akkor meg több mint 10 kbájt a kép
Nem igaz. Miért vagyok ilyen nyomi .....
Paint-ben megnyitva is átméretezheted (KépBogci írta:Köszi.mostmár nyugodtan felszem le
![]()
Látom szereted BojantÉnis ....
![]()
Meg segítsen már nekem valaki hogy tudnék rájönni mekkora az a 100 pixel mert nem enged az adatlapomra felrakni semmilyen képet ez az eurobarca
Egyelőre csak itt találtam meg:matyi02 írta:Barca Taki írta:tud már valki valamit arról hogy hol lehetne venni olyan polókat amelyiket a játékosok vettek fel az ünneplésre?
Hello !
Ez engem is érdekelne!
Aki valamit tud PLS: szóljon !![]()
Előre is kössz![]()
Üdv: matyi.
Visca el BARCA
Annak idején mindenhol kerestem. Írtam e-mailt a Magyar Televízió Archívumának, ők azt válaszolták, hogy nem áll módjukban kiadni ilyen-olyan okokra hivatkozva.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Kb 3-szor nézem vissza az idei BL-döntőt, mióta letöltöttem magyar kommentárral is, Egri Viktor nagyon színvonalas közvetítéssel tette emlékezetessé...és mivel a 2006-os BL-döntő is magyarul van a gyűjteményben, felvetődött bennem a kérdés, hogy a 92-es miért nem...de sehol sem találom a korabeli magyar felvételt... lehetetlen küldetés, vagy valamelyőtök tud esteleg linket adni? feledhetetlen élmény lenne megnézni, még sosem láttam..
előre is köszönöm!
Barca Taki írta:tud már valki valamit arról hogy hol lehetne venni olyan polókat amelyiket a játékosok vettek fel az ünneplésre?