Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tették szabadon igazolhatóvá, egyszerűen lejárt a szerződése, amit nem hosszabbítanak meg. Ettől függetlenül valóban nem akartak pénzt csinálni belőle, hisz akkor tavaly 2 évre hosszabbítottak volna, úgy most el lehetne adni. Sokkal szebb így, és azon az ~1 millión nem múlik semmi.Fecooo írta:a magam részéről úgy vagyok vele, h a vezérkar helyes döntést hozott azzal, hogy szabadon igazolhatóvá tették... megadták neki a lehetőséget, hogy oda menjen ahova akar, és nem az dönt, melyik klub adná meg az átigazolásához szükséges pénzt. Egy ilyen idős játékosért már nem sok csapat adna szívesen pénzt, viszont ha ingyen igazolható, úgy már mindjárt vonzóbb a klubok számára egy friss BL-győztes focista...
Szép gesztus volt a klub részéről, hogy nem akartak pénzt csinálni belőle... ennyit megérdemelt!
Ha jól emléxem, Giuly is hasonló helyzetben váltott klubot (bár erre nem esküszöm meg...)
- tiszteletben tartom az érzelmeket, pláne egy megható pillanatot, DE! ez a kép szerintem méltóbb lenne szalag címként!Titinho írta:Az biztos, hogy a csúcson hagyja abba.
Adíos!
Szerintem az a kep a BL donto utan keszult es en ugy gondolom,hogy nagyon meghato volt,amikor sirt :oops:Szerintem nem Borzalmas a kep,de mindenkinek megvan a sajat velemenye.westerngom írta:- NEM LEHETNE KICSERÉLNI A FŐOLDALON AZT A BORZALMAS KÉPET EGY DICSŐ, HOZZÁ MÉLTÓ KÉPRE? ADJUK MEG A TISZTELETET, MEGÉRDEMLI!!
ENGEM NAGYON ZAVAR ÉS TALÁN TÖBBÜNKET IS........, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!