Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehh.... 1 bárkásnak kéne megmutatnom mert nem hiszi el... a saját testvéreteknek nem adjátok oda? szégyen...Charlie írta:Nem adjuk a cikket...nem írod bele semmibeLG írta:ne keverd az Aranycipot, amugy az a cikk asszem az asban voltColin írta:Help emberek. Kéne az a cikk amikor etoo szidja az edzőt, a ligát meg a társakat... Tudjátok Mikor nem lett aranylabás... Hol találom ezt meg??? please fontosNem használod fel semmire.
![]()
C.
Nem adjuk a cikket...nem írod bele semmibeLG írta:ne keverd az Aranycipot, amugy az a cikk asszem az asban voltColin írta:Help emberek. Kéne az a cikk amikor etoo szidja az edzőt, a ligát meg a társakat... Tudjátok Mikor nem lett aranylabás... Hol találom ezt meg??? please fontos
ne keverd az Aranycipot, amugy az a cikk asszem az asban voltColin írta:Help emberek. Kéne az a cikk amikor etoo szidja az edzőt, a ligát meg a társakat... Tudjátok Mikor nem lett aranylabás... Hol találom ezt meg??? please fontos
ezt hoeness mondta??? na a bayernt is megutáltamMaxi írta:"A Real Madrid a szemünk előtt alakult át futballklubból cirkusszá. Ez azért jó hír mindannyiunknak. Még sosem láttunk csimpánzokat ötórai teára gyülekezni."
Uli Hoeness
Sorry ha megbántottam valakit de ezt nem lehet kihagyni!
én nem is félnék ha odamenne mert 1. úgy is csak csere lenne 2.már nem a régi bobo!Zsolti írta:nem kell attól félni,hogy a reálba megy!barcafan írta:Vieri sem épp arrol híres, h nem igazol a riválisokhoz... Torinoba játszott Juvéba, Interbe...
játszott az atleticoba és akkor most jön a renyál???!!!
nem kell attól félni,hogy a reálba megy!barcafan írta:Vieri sem épp arrol híres, h nem igazol a riválisokhoz... Torinoba játszott Juvéba, Interbe...
játszott az atleticoba és akkor most jön a renyál???!!!
Boixos írta:guti.h felvonuláson volt
mi tudjukZsolti írta:sejha!!!Inkább majd győzzétek fizetni a játékosok járandóságait!!!
ne álmodoz... leigazoljuk őt is és betesszük a Real B-be.Zsolti írta:Ha már itt tartunk énis kedvelem bobot,de annak örülnék a legjobban,ha az atleticoban,vagy a villarrealban kötne ki!LG írta:En nagyon szeretem Vierit, amugy a Valencia is akarja
vierit az atleticoval,meg a totenhammal hozták összefüggésbe,mert felbontották a szerződését az internél!Kitfisto írta:Én lehet hogy most nagyon hülye vagyok de Vieri csatár!
És összehozták a Realal!Ez már akkora lol hogy már fáj!
![]()
![]()
![]()
![]()