Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig jobb az hogy 60 millióból megveszünk egy pár elismert játékost mint az hogy ugyanennyiért megvegyünk 1 játékost. (Real-Kaká)danko94 írta:Én úgy érzem, hogy idén kb 50-60 milliót simán el fogunk költeni igaolásokra és ebböl a pénzböl kb 30-40et egy sztár fog kitenni.(Ribery,Silva,Fabregas) Lesznek távozók is, Guddy és Hleb akikböl 15-20 milliós bevétele lesz a klubbnak és szerintem idei a triplázással nem kevés pénzt keresett a klubb, szal nyugodtan ki adnak majd nagyobb összeget is és egy sztár általában garantált egy évre...(Az elmult években, csak 2006 nyarán nm vettünk sztárt ha jól emlékszem)
Khmm!!! Ronaldinho a 2002-es VB-n robbant be és már a PSG játékosaként óriási sztár volt!!! Deco 2004-ben Bl-t nyert, a Bl legjobb játékosa lett és alapembere volt a 2004-es Portugál válogatottnak!!! Aztán ottvan Van Bommel, aki szintén elég nagy sztár volt amikor idejött a PSV ből. Utánna jött ugye Henry és hát Alvesre sem lehet modnani h nm sztár...BlauGranaGroc írta:Szerintem Henry érkezett egyedül sztár játékosként a csapathoz az elmúlt 5 évben. Ugyan Ronaldinho, Deco és Alves már kiváló és elismert játékosok voltak amikor érkeztek, de nem voltak sztárok.
Szerintem Henry érkezett egyedül sztár játékosként a csapathoz az elmúlt 5 évben. Ugyan Ronaldinho, Deco és Alves már kiváló és elismert játékosok voltak amikor érkeztek, de nem voltak sztárok.danko94 írta:Én úgy érzem, hogy idén kb 50-60 milliót simán el fogunk költeni igaolásokra és ebböl a pénzböl kb 30-40et egy sztár fog kitenni.(Ribery,Silva,Fabregas) Lesznek távozók is, Guddy és Hleb akikböl 15-20 milliós bevétele lesz a klubbnak és szerintem idei a triplázással nem kevés pénzt keresett a klubb, szal nyugodtan ki adnak majd nagyobb összeget is és egy sztár általában garantált egy évre...(Az elmult években, csak 2006 nyarán nm vettünk sztárt ha jól emlékszem)
Azért mert nem biztos,h negyven az a negyven.Meg mert tavaly is pár millió híján kiadtak annyit Alvesért.Meg mert nagyon jó játékos.ahogy Ribery-é se, ugyanis 40 milkát nem fognak kiadni (eddig se tették, miért pont most "újítanának" ? )
Ez igen nehéz feladat volna.Mert hát 10 milliókért nem igen talál az ember olyan játékost aki versenyre kelhetne a csapatba kerülésért egy Xavival,Iniestával vagy Messivel.tudom kicsit zavaros lett a mondandóm, de az a lényeg, ahogy eddig, most se kell 40 milkás emberekben gondolkodni, elég ha pont olyanokat igazolunk, hogy az egészséges versenyszellemet még fenntartsák, legyen minden posztért versengés
Nyílván, ha már egy nagy csapat le tud igazolni egy másitból egy húzóembert az azért lehet, mert a másik csapat már talált/kinézett valakit a távozó helyére és ezen logikát folytatva annak a játékosnak a helyére is igazolnak majd valakit és így tovább és így tovább....mario18 írta:Én ugy gondolom,hogy ha Eto'o-t a nyáron eladja a Barca,az olyan láncreakciot fog beinditani,hogy ide-oda fognak röpködni a világsztárok,egyik klubbol a másikba.....de nem csak Eto'o esetében,hanem ha pl. a Real vagy a MAN.City -nek lesz egy bombaigazolása sztem már azzal a feje tetejére áll minden
Egyetértek veled. Tevezre már én is gondoltam. nagyon jó játékosnak tartom, ismeri a gyors passzos játékot, hiszen argentin. messivel jól együtt tudnának dolgozni. Már csak Agüero hiányzik, és a 3 törpe együtt. Mindegyikük nagyon jó.Barcaman14 írta:Nos én mindenképpen szeretném ha Samu maradna nálunk,de ez sajnos nem rajtam múlikBízom benne hogy megtudnak egyezni és egy mindkét félszámára kedvező kontraktust raknának elé.
De ha mégis elmegy akkor szerintem lecsaphatnánk Tevezre.Nem akar már Manchesterben maradni ez érezhető és Messivel szerintem remekül megértenék egymást.Gyors,jó felépítésű és szerintem nagyin is fekszik neki a mi a stílusunk.Szerintem megfontolandó..
jövőre nem is ilyen mezünk leszEagico írta:Csak, hogy borzoljam a kedélyeket:
http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... osport.jpg
Szerintem jól áll neki!![]()
Én bízom Pepben, mégiscsak a kedvence, biztos tudna vele bánni...
A képességeit pedig kár firtatni!
Képességekben nem rosszak, sőt. De szerintem Srna sokkal jobb képességű, mint hogy évente lenyomjon itt 10-12 meccset. Pazarlás.grecki írta:Nekem két személyes kedvencem lenne a két szélsővédő posztra. Bár, ha jól emlékszem, akkor a személyes kívánságoknak nincs helye ebben a topikban.
Srna a jobb, Capdevila a bal oldalra. Utóbbi ráadásul katalán is.Ketten összevissza max 25 gurigába kerülnének. Évekre meg lenne oldva a probléma.