Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jo...van egy papagájomBlauGranaGroc írta:Nyílván, ha már egy nagy csapat le tud igazolni egy másitból egy húzóembert az azért lehet, mert a másik csapat már talált/kinézett valakit a távozó helyére és ezen logikát folytatva annak a játékosnak a helyére is igazolnak majd valakit és így tovább és így tovább....mario18 írta:Én ugy gondolom,hogy ha Eto'o-t a nyáron eladja a Barca,az olyan láncreakciot fog beinditani,hogy ide-oda fognak röpködni a világsztárok,egyik klubbol a másikba.....de nem csak Eto'o esetében,hanem ha pl. a Real vagy a MAN.City -nek lesz egy bombaigazolása sztem már azzal a feje tetejére áll minden
Ez azért az ideális eset, hogy 3 szélsőhátvéddel meg Puyol öt meccsével végigtoljuk a szezont... Jön egy sérülés oszt jónapot. Két szélsőhátvéd igenis kell mindkét oldalra. Riise kimondottan szimptatikus választás volna, de korábban volt szó Maxwellről is aki egy év múlva ingyen pattanhat az Interből tehát ő se lenne drága. Saltorról fingom sincs milyen játékos, de ha későn ér ha nem, ha ingyen van ha nem, legalábbis szkeptikus vagyok vele szemben jómagam is.MichaaBee írta:szvsz nem kell jobbhátvédcserét igazolni, mert ha pl Lahmot igazoljuk baloldalra, akkor ő bármikor képes ott játszani, ha Daninak pihenő kell évente 2x. Azért felesleges akármennyi pénzt költeni, hogy utána a kispadon üljön és néha beszálljno 10 percre... Inkább tartsuk meg Abidalt, akkor ő a bh és Lahm a jh. (Ha jön!) És ha nem Lahm jön balszellőbe, akkor meg marad Puyol, aki évente max. 5 meccset kibír jobbhátvédként. És vszínűleg jobb is ott, mint Bruno Saltor és társai... Középhátvédből meg van elég, úgyhogy nincs probléma.
Nos, valóban kevés az esély rá, hogy ő fog érkezni, de azt, amit leírtál róla, az teljességgel alaptalan és nem igaz.albicelesteX írta:Üdv!Mondjátok már meg mitől olyan nagy játékos az a kis növésű német?Mert a VB-n lőtt egy nagy gólt?Vagy mert szélen szaladgál össze vissza?Semmi értelme szerintem se a támadásokat se a védekezést nem tudja normálisan segíteni!Előbbit technika híján utóbbit fizikálisan nem bírja!Remélem fel sem merül a neve 160 az egész pali van elég kis növésű a keretben!
Eto'o-t énis megtartanám. Ha "noname" játékosokra gondolsz, akkor én szerintem Kadar Keita-ra szavaznék. Elég ügyes egy játékos. De védelembe mondjuk leigazolnám Lahm-ot baloldalra. Lendeletes felfutásai illetve lövései nagyon jók. Ugye Fabregast középre, de akkor nem tudom, hogy ki fog kimaradni a kezdőből. Max rotáció. Csak akkor talán valakit kölcsönbe nyomnék vagy nem tudom.Ilúvatar írta:Ibra ide ne merjen jönni. Rühelem. Eto'o maradjon és kész!
Tevez? gondoltam már rá, de nem kell. Valami olcsó noname játékos kell, mint anno Yaya... És mi lett belőle? egyik legfontosabb játékosunk lett... Szóval valami hasonlót kell megtenni megint.
Felőlem a kispadra is jöhet. Végül is. Azt kell megerősítenünk és nem a kezdőkeretet. Remélem hogy Txiki észreveszi a lehetőséget.nuh írta:Kalou még kevés lenne Eto'o-t helyettesíteni de cserének akár tökéletes lenne de semmi hírt nem halottam vele kapcsolatban ami arról szól hova fog igazolni csak annyit hogy a chelsea felbontja vele a szerződést ami lehet azt jelenti nem él a hosszabítással és azért egy kalou szintű játékos ingyen beleférne csakhát tényleg semmi hír
ezt honnan vetted?Barcagirl24 írta:na remek úgy tűnik Silvát is sikerül leigazolnia a Realnak. nem szidni akarom a Barcát tudom, hogy remek sőt ennél jobb évünk nem is lehetett és van ez a "győztes csapaton ne változtass" de azért siethetnének mert ha így haladunk a Madrid mindenkit elvisz előlünk![]()