2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
CSATLAKOZOM!!!Rezi Torres írta:Titinho idén nem ír átigazolási híreket????Tavaly nekem nagyon bejött!!!Azt vártam minden nap hogy írjon:D
1.: Csak 8 percet vártál, míg újra írtál egy hsz-t... Várj nyugodtan, biztos fognak írni.lionel_messi írta:pls valaki!lionel_messi írta:Valaki tudna dobni egy linekt a photoshop cs3 magyarosításához?
Nagyon szepen koszonom!!!Barcagirl24 írta:képekmessideco írta:Sziasztok. Ha valaki tud egy linket a bl donto utani kupaatadasrol vmint a bajnoki serleggel keszult kepekrol, megkerem szepen irja ki ide vagy kuldjon egy PM-et. Kosziitt elég jók vannak
http://sportgfx.com/forum/spanish-footb ... 79/index18
képekmessideco írta:Sziasztok. Ha valaki tud egy linket a bl donto utani kupaatadasrol vmint a bajnoki serleggel keszult kepekrol, megkerem szepen irja ki ide vagy kuldjon egy PM-et. Koszi
BL - Kupa átadásmessideco írta:Sziasztok. Ha valaki tud egy linket a bl donto utani kupaatadasrol vmint a bajnoki serleggel keszult kepekrol, megkerem szepen irja ki ide vagy kuldjon egy PM-et. Koszi
paintLionel85 írta:Szeretnék egy olyan képszerkesztő programok letölteni, ahol egy képről le tudom vágni egy ember körvonalait. Úgy, hogy a környezete ne maradjon meg, csak a köralakja. Ehhez kérnék segítséget valakitől, ha van ilyen program.
Előre is köszönöm!
PhotoshopLionel85 írta:Szeretnék egy olyan képszerkesztő programok letölteni, ahol egy képről le tudom vágni egy ember körvonalait. Úgy, hogy a környezete ne maradjon meg, csak a köralakja. Ehhez kérnék segítséget valakitől, ha van ilyen program.
Előre is köszönöm!
A 2006os döntőt nem tudnád feltölteni valahová magyar kommentárral?Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Kb 3-szor nézem vissza az idei BL-döntőt, mióta letöltöttem magyar kommentárral is, Egri Viktor nagyon színvonalas közvetítéssel tette emlékezetessé...és mivel a 2006-os BL-döntő is magyarul van a gyűjteményben, felvetődött bennem a kérdés, hogy a 92-es miért nem...de sehol sem találom a korabeli magyar felvételt... lehetetlen küldetés, vagy valamelyőtök tud esteleg linket adni? feledhetetlen élmény lenne megnézni, még sosem láttam..
előre is köszönöm!
Nem akarok hülyeséget mondani de emlékeim szerint úgy kb 3 hete a premier outletben tele volt a nike bolt idei hazai mezekkel.currahee írta:üdv ismét!
megpróbálom mégegyszer....
---> nem tud valaki véletlenül olyan helyet Budapesten ahol még kapható a 08-09es hazai mezünk?? (és felnőtt méretben természetesen..) <---
//se a sportmania.hu és a lionsport nem jó mert ott nincs szóval ezeket nem is kell megemlíteni; inkább vmi budapesti üzletben reménykednék...//
nike boltcurrahee írta:üdv ismét!
megpróbálom mégegyszer....
---> nem tud valaki véletlenül olyan helyet Budapesten ahol még kapható a 08-09es hazai mezünk?? (és felnőtt méretben természetesen..) <---
//se a sportmania.hu és a lionsport nem jó mert ott nincs szóval ezeket nem is kell megemlíteni; inkább vmi budapesti üzletben reménykednék...//
sztem akkor próbáld meg total commanderrel egyesíteni.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségeteket kérném. Letöltöttem a Truman-show c. filmet. 7 link kellett hozzá data.hu-ról. Viszon olyan problémám van, hogy a fájlformátum .001 ; .002 ; .003 ; stb... nem pedig .rar.
És bemásolom winrarba, de nem csomagolja ki, meg sem jelenik az .avi fájl, mert kiírja, hogy az archivum hibás, vagy nincs vége...?MIt tudnék tenni?
sportmania.hu talán itt még van megfelelő méret!currahee írta:már néztem, és azzal az a gond h már csak S-es van és nekem L-es kéne...Pedion írta:Helló! A lionsport.hu-t nézd meg és ott szerintem még tudsz venni ilyen mezt!![]()
azért thanks!
már néztem, és azzal az a gond h már csak S-es van és nekem L-es kéne...Pedion írta:Helló! A lionsport.hu-t nézd meg és ott szerintem még tudsz venni ilyen mezt!