Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én biztos nem kövezlek meg, mert ugyanez a véleményem...visca el barca írta:hát kövezzetek meg, de én nem tartom egy ihaj nagy játékosnak a gerrardot. főleg nem annyira nagynak, hogy valaki 40 millio fontot (v eurot) adjon érte. sztem vicces..
(ja, csak hogy egy példát hozzak sztem andrea pirlo KLASSZISOKKAL jobb játékos, mégsem hiszem, bárki is adna érte 40 milliót...)
casillas SOKKAL JOBB!!!!!!!!!!!!LG írta:Jo lett.Colin írta:Na és itt is az új képem : ) Nem mondom h jobb lett mint a régi, de nekem Yeste mindig is a nagy kedvencem volt/van/lesz. Nála jobb Bal oldali középályást nem tudok sokat : )
ok, sorry.... csak olyan jó voltBoixos írta:El Madridismo:
1. VEDD KISEBBRE AZ ALÁÍRÁSOD KÉPÉT!!!
2. LEHETŐLEG KEVÉSBBÉ PROVOKATÍV MOTÍVUMOT VÁLASSZ! GONDOLOM, TI SEM ÖRÜLNÉTEK, HA AZ ÉPPEN SZAVALÓ ETOOVAL JELENTKEZNE BE VKI NÁLATOK A MADRIDISTÁN!
nyilván a pool is azt szorgalmazza, hogy ha már megy akkor a real-ba, mivel a chelese meg a MADRID jelentkezett be érte..... a chelsea-be biztos nem akarják, hogy menjen, nyilván be vannak szarva, hogy mi lesz ha ellenük játszik...Colin írta:Chelsea 40 millát ajánlott érte...HAnonymus írta:Annyi sz@r azért szerintem van benne hogy nem egy közvetlen riválishoz igazol. Ha nem Pool akkor szerintem 95% hogy Reál... :STaibi írta: Vigyázzzz!
Ha nem hosszabbít a Liverpool-lal, akkor a Chelsea-ben fog kikötni.
A Chelsea többet fog kínálni érte, mint a reál.
Chelsea 40 millát ajánlott érte...HAnonymus írta:Annyi sz@r azért szerintem van benne hogy nem egy közvetlen riválishoz igazol. Ha nem Pool akkor szerintem 95% hogy Reál... :STaibi írta:Vigyázzzz!Zsolti írta:Vajon Gerrard is "galaktikus" lesz???![]()
Annyi sz@r azért szerintem van benne hogy nem egy közvetlen riválishoz igazol. Ha nem Pool akkor szerintem 95% hogy Reál... :STaibi írta:Vigyázzzz!Zsolti írta:Vajon Gerrard is "galaktikus" lesz???![]()
Ez már nem fog összejönni. Vieri 2007-ig a Milané. Forrás:NSOLéfe írta:Bár Vieri még tud harapni, azért nem véletlen, hogy egy Martins ki tudja szoritani. Bárki megfigyelheti, hogy bár erőszekos jól fejel és rug- de !!!! tul statikus, keveset fut és a mezönyben nulla. Bár vinné el a Reál.
Honnan ez a hír?Vito írta:ezt a szomszédok írták.2005.07.05. - Davids: nem! (labdarúgás)
Korábban a lapok sokat cikkeztek arról, hogy az Inter Milan Luis Figoért cserébe Edgar Davids-t kínálná fel a Real Madrid részére, ám most a Real vezetősége kifejtette, Davids nem szerepel a terveikben. Ez a hír várhatóan megmozgatja a Juventust, és leigazolja a világlátott dánt, aki karriere csúcsát az olasz bajnoknál érte el. Innen először a Barcelona együtteséhez került, most pedig az Inter Milan csapatát kényszerül otthagyni. ...
Davids dán???
ezt a szomszédok írták.2005.07.05. - Davids: nem! (labdarúgás)
Korábban a lapok sokat cikkeztek arról, hogy az Inter Milan Luis Figoért cserébe Edgar Davids-t kínálná fel a Real Madrid részére, ám most a Real vezetősége kifejtette, Davids nem szerepel a terveikben. Ez a hír várhatóan megmozgatja a Juventust, és leigazolja a világlátott dánt, aki karriere csúcsát az olasz bajnoknál érte el. Innen először a Barcelona együtteséhez került, most pedig az Inter Milan csapatát kényszerül otthagyni. ...
Vigyázzzz!Zsolti írta:Vajon Gerrard is "galaktikus" lesz???![]()
Szerintem nem arról van szó, hogy otthon akarják tartani a jó játékosokat, hanem arról, hogy mostmár csak magas áron hajlandók eladni őket. Mert ugye tudni lehet, hogy Dél-Amerikában nincs sok pénz, és eddig viszonylag kisebb összegekért váltak meg a tehetségektől.Boixos írta:az a "baj", h mostanában kezdődött az a tendencia a braziloknál, h a legjobb zsugásaikat megpróbálják a klubok otthontartani, ha kell, állami segítséggel. úgy látszik besokalltak azon, h minden gyereket elvisznek onnan, aki már egy egyeneset rúgott a labdába. csóró robinho ebbe szaladt bele.