Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is örülnék, ha maradna. Nem tudom, hogy igaz-e. Az is lehet, hogy az újságírók unalmukban most épp ezt találták kicsaba86 írta:Remélem nemigaz amit írsz!!!!
Mert szerintem Yaya-t NEM szabad elengedni! Ő a világ egyik legjobb KVK-ja! Nem kell nekünk senki a helyére!!!
Touré és Fabregas a sport.es -en.gonosz írta:Ez micsoda? Ezt hol olvastad? Remélem nincs benne semmi igazságtartam... :S Azt hittem, hogy Yayaról nem fognak szólni az átigazolási hírek. Nem hiszem, hogy ő távozna, miért menne el? Miért menne az Arsenalba??Mikaos írta: 1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
off:socio66 írta:Ezekről kár is beszélni,Yaya az egyik legértékesebb játékosunk és teljesen biztos vagyok benne,hogy semmi pénzért nem eladó.Asys írta:Én Toure-t semmi pénzért nem engedném el!
Jó Mascherano, de Yaya jobb!
Egyébként Asys,
http://img34.imageshack.us/img34/6637/avatarhlv.jpg
ezt a linket tedd az aláírásodba két ilyen közé:
Ezekről kár is beszélni,Yaya az egyik legértékesebb játékosunk és teljesen biztos vagyok benne,hogy semmi pénzért nem eladó.Asys írta:Én Toure-t semmi pénzért nem engedném el!
Jó Mascherano, de Yaya jobb!
Ez micsoda? Ezt hol olvastad? Remélem nincs benne semmi igazságtartam... :S Azt hittem, hogy Yayaról nem fognak szólni az átigazolási hírek. Nem hiszem, hogy ő távozna, miért menne el? Miért menne az Arsenalba??Mikaos írta: 1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
Bojant én is szeretném többet látni. SZerintem is egy balhátvéd mindenképp kell és én Abidalt hagynám padon. Szélső is kellhet, nem árt. Én még hozzátenném azt is, hogy Alves helyettesének is kell valaki. Sztem pont ezért említett Laporta 3 vagy 4 embert....Devid16 írta:
ON:
igazolni meg max balhátvéd meg egy szélső...mert végre BOJANT akarom a csapatba![]()
egyébként Silva nem a reállal van egy húron?
Ribery is szereti a hetest!ge3yra írta:Adjuk el Guddy-t és vegyük meg Silva-t.Végre jó lenne egy igazi "hetest" látni barca mezben.
Remélem ide jön ! Vele azért sokat erősödnénk bal oldalt !Franck Ribery továbbra sem tudja, hogy jövőre melyik klubcsapatnál fog játszani.
A Bayern München francia válogatott szélsője Európa legkeresettebb labdarúgói közé tartozik, de Uli Hoeness és Louis van Gaal is szeretné megtartani a bajorok karmesterét.
A többek közt a Manchester United és a Chelsea által is csábított játékos ennek ellenére ködösen válaszolt az újságírók azon kérdésére, hogy a következő idényben melyik klubcsapatnál fog focizni.
"Őszintén szólva nem tudom," - nyilatkozta Ribery. "De ezt a kérdést mostanság én is sokszor felteszem magamnak."
Dehogynem. Ezért nemértek itt egyeseket.Devid16 írta:egyébként Silva nem a reállal van egy húron?
Az elején nem értettem egyet a forum szigorítással de ez már nálam is kiveri a biztsítékot... Vidic, de nyilván mikor 7 belső bekket játszani tudó játékosunk van ebből 4 en világkalsszis szinten... Fabregas akiért megmondta Txiki nem ad sok pénzt mert elárult minket, ráadásula z évek óta épülő Arsenal legfontosabb alappillére...giefLove írta:Mi ezen a reális? Azt a 100 milliós határt told ki, vagy szűkítsd az új nevek listáját...CsacsMate írta:Hali!
Szerintem így kéne igazolni. Reálisan 100 millión belül
Valdes - Jorquera
Alves - Pique - Puyol(Vidic) - Lahm(Abidal)
Xavi - Touré(Keita,"Fabregas") - Iniesta
Messi - Etoo(Ibra(bár ez nem létfontosságú)) - Henry(Ribery v. Silva)
Ezek után nem hiszem,h akár Gudjohnsen vagy Hleb is maradna. Azért ők is egy történelmet író csapat tagjai voltak.Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
http://www.tv3.cat/videos/1249029
Kissé mocsok![]()
Mi ezen a reális? Azt a 100 milliós határt told ki, vagy szűkítsd az új nevek listáját...CsacsMate írta:Hali!
Szerintem így kéne igazolni. Reálisan 100 millión belül
Valdes - Jorquera
Alves - Pique - Puyol(Vidic) - Lahm(Abidal)
Xavi - Touré(Keita,"Fabregas") - Iniesta
Messi - Etoo(Ibra(bár ez nem létfontosságú)) - Henry(Ribery v. Silva)
az az érzésem, hogy ez most kicsit szemétség volt tőlük nemde? paródia ideoda, akkor is nem kellett volna szerintem, mert az illetőknek rosszul érintene ez a videó...Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
http://www.tv3.cat/videos/1249029
Kissé mocsok![]()