Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem tudom,hogy most viccnek szántad-e,mindenesetre elég nagy ökörség.maister6000cm3 írta:Én azt csinálnám, hogy a Manchester City-be eladnám Eto'o -t 40milláér, abbol kifizetnék 10millát kárpotlásul Eto'o nak, maradna ugye 30. azt megpotolnám Hlebbel és elhoznám 30 milió+ Hleb-ér Ribery-t. akkor az lenne, hogy Henryt hagynám meg középcsatárnak, és Riberyt hoznám balszélsőnek.
OFF: Ha megnézed Dos Santos idei teljesítményét, akkor megtudod...mario18 írta:Jaja Bojan....és mien jo lenne ha itt lenne még a másik fiatal Dos SANTOS is,nem kellett volna öt eladni,sztem jobban játcott mint Bojan....nem is értettem,h annak idején mér adták öt elföleg ugy,hogy csak 5-6 millát kértek érte
![]()
Nem akarta őt senki se eladni, csak kölcsönbe került volna, de hát fiatalság bolondság, fogta magát és elment, amit egyebkent én is sajnálok. Bár kitudja mi lett volna Gio-val ha maradt volna hiszen Pep lazán elküldte R10-t és Decot... Lehet mehetett volna ő is.mario18 írta:Jaja Bojan....és mien jo lenne ha itt lenne még a másik fiatal Dos SANTOS is,nem kellett volna öt eladni,sztem jobban játcott mint Bojan....nem is értettem,h annak idején mér adták öt elföleg ugy,hogy csak 5-6 millát kértek érte
![]()
Kössz a választ.Slither írta:Nincs semmi lényeges infó benne. Mesalles (Samu ügynöke) elmondja megint hogy Eto'o jól érzi magát Barcelonában, és szeretne maradni, de nem zárják ki a távozás lehetőségét, stb...
ha van alapja, akkor ez tuti utalás a csapat felé, h ő bizony maradni akar, nem gondolhatja senki komolyan, h 15 milkával "zsarolná" csapatát...Ilúvatar írta:
15 milka kárpótlásér'??? na ez a jó viccköszönjük nso
jobbá tetted a napomat...
![]()
komolyan ez a nso elássa magát az ilyen szánalmas 1-2 mondatos hírekkel...
Ribéry szenzációs igazolás lenne. Nemcsak a középpályán bevethető, hanem a támadósor jobb és baloldalán is. Vele rengeteg variációs lehetőségünk nyílna meg, arról nem beszélve, hogy akár kezdő akár nem, tehermentesítheti Iniestát, Messit vagy Henryt.csabimo írta:Mit nem lehet ezen érteni? Mátr tavaly is szó volt egy klasszikus szélsö igazolásáról. Henry kell szélsöt játszon iniestával rotálva jövöre is egész évben? Ezért érkezik Ribery h Iniesta maradrjon a középpályán és Henry-Ribery baloldalon rotálva...de javitsatok ki ha nem igy leszChino írta:l Ribéry Barcába hozását pedig abszolút nem értem. Ki helyett játszana? Mert nem hiszem, hogy a padra igazolták volna.
.
Majd én is mondok egy véleményt azokból a nagy álomsrácokból akiket meg 'fogtok' szerezni(Kaká,Ribery,Alonso,C.Ronaldo stb..)hogy a ti játékotok milyen lesz,mert ha ezek a játékosk jönnek is a kupák tuti,nem,mert kell a csapatnak legalább 2-3 év amíg összeszokik,és addig ha nem jönnek a kupák akkor más edző,más játékosok,stb...és akkor még is hogy szokjanak össze ?-BlancoMark- írta:Elképesztő rossz döntés lenne, ha Laporta elengedné Eto'o-t. Top 3-as csatár, tökéletesen beleillik a játékba, fekszik neki a spanyol foci stb...
Gyengülnétek. És akkor is ezt mondanám, ha Ibra váltaná.