Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aki 13 évesen Európába kerül és itt tanul meg relatíve focizni az egész más, mintha vki latin-amerikában nő fel... az európai klubokban sokkal több gondot fordítanak a taktikai kiképzésre... nehogy összehasonlítsd már Messi-t Nilmarral... A Lyon-nak nem kellett, akkor majd pont nekünk kell...bali 15 írta:LG írta:Az argentin középályást nem ismerem, de Nilmar már volt Európánban, nem vált be, nem kell. Amugy sem szeretem ezeket a Dél-Amerikai csodagyerkeket
Tényleg? Hm ez fura. Jó hogy felvilágosítottál.
De ha nem szereted Dél amerikai csodagyerekeket akkor ennyierőval Messit is elküldhetnéd a fenébe. Mindenki pattog itt hogy Messi saját nevelés.
Pedig nem is a Barcában kezdett.
LG írta:Az argentin középályást nem ismerem, de Nilmar már volt Európánban, nem vált be, nem kell. Amugy sem szeretem ezeket a Dél-Amerikai csodagyerkeket
- a hátsó alakzatból Abidal volt a leggyengébb láncszem a szezon folyamán és igazán szerintem a beilleszkedése sem sikerült 100%-an.TZS írta:Miért ne lenne biztos?noname írta: 3. Abidal kezdőtagsága a legkevésbé se biztos
Szerinted fogunk igazolni egy balhátvédet több tízmillió eurókért Sylvinho helyére, aki majd Abidalt kiszorítja a kezdőből?
Kicsit unalmas már, hogy őt is kitennék a csapatból az emberek, mert nem mutat olyan játékot, mint amit Alves a jobboldalon (ami talán a világ legjobbja). Nem lehet minden poszton a világ legjobbja itt (bár nem lenne rossz), ebbe törődjünk már bele.
MIÉÉÉRT??Cáceres14 írta: hülyeséget írok... C. Ronaldot
hát barátom tényleg hülyeséget írtál, nem tévedtélCáceres14 írta:most lehet, hogy hülyeséget írok de meglehetne probálni leigazolno C. Ronaldot
Az a baj, h nemcsak Alvestől marad el, hanem bárkitől a csapatból. Sylvinho is jobb volt nála, egyértelműen a leggyengébb láncszem.TZS írta:Miért ne lenne biztos?noname írta: 3. Abidal kezdőtagsága a legkevésbé se biztos
Szerinted fogunk igazolni egy balhátvédet több tízmillió eurókért Sylvinho helyére, aki majd Abidalt kiszorítja a kezdőből?
Kicsit unalmas már, hogy őt is kitennék a csapatból az emberek, mert nem mutat olyan játékot, mint amit Alves a jobboldalon (ami talán a világ legjobbja). Nem lehet minden poszton a világ legjobbja itt (bár nem lenne rossz), ebbe törődjünk már bele.
Jah... Jó kis "csapat" lenne.Fecooo írta:jah mellé ibrát, meg edzőnek műringyót nem?Cáceres14 írta:most lehet, hogy hülyeséget írok de meglehetne probálni leigazolno C. Ronaldot
jah mellé ibrát, meg edzőnek műringyót nem?Cáceres14 írta:most lehet, hogy hülyeséget írok de meglehetne probálni leigazolno C. Ronaldot
Persze hogy benne van ez a poszt, mivel Sylvinho helyére kell valaki, ezzel nem mondtál nagy újdonságot.kristop írta:remélem. én szemrebbenés nélkül kitenném a kezdőből. szerintem ez a poszt benne van abban a 3-4 igazolásban, amiről Laporta beszélt.
remélem. én szemrebbenés nélkül kitenném a kezdőből. szerintem ez a poszt benne van abban a 3-4 igazolásban, amiről Laporta beszélt.Szerinted fogunk igazolni egy balhátvédet több tízmillió eurókért Sylvinho helyére, aki majd Abidalt kiszorítja a kezdőből?
Miért ne lenne biztos?noname írta: 3. Abidal kezdőtagsága a legkevésbé se biztos
nekem rooney...cruyff írta:Ha pedig már a MU-nál tartunk, akkor onnan a Barcába nekem egyedül Evra kéne...
mért Eto'o + 30 € nem sok IbráértTomi1987 írta:Azt olvastam hogy Luis Enrique azt szeretné ha Villa a Barcaba jönne.Jobban örülnék neki mint Ibranak.De szerintem nem Villan fog múlni hanem a Barcan hogy mennyit áldozna rá mert nem lesz olcsó 40M€körül
szerintem így akarta:villa/eto'oFecooo írta:sikerült is 12 emberből álló kezdőcsapatot összeállítanod...Tomi1987 írta:Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ribery
Eto'o
Subs: Pinto, Oier, Marquez, Victor Sanchez, Henrique, Filipe, Victor Vazquez, Keita, Xavi Torres, Busquets, Fabregas, Pedro, Henry.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... celona-buy