2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valami steroid állat utána meg lerúgja és lesz nagy sírás rívás!blaugrana15 írta:Nem szivatnám 70 meccsen! Csak idén is láttuk, hogy nagyon bírja. De ezzel nem azt akartam mondani h megállás nélkül játszon. A rotáció ezen a poszton is ugyanúgy érvényes lenne, csak nem olyan gyakran, mint mondjuk a középpályán!
Kamarilla írta:70 meccsen keresztül szivatnád szerencsétlent? Grat az ötletért... Ember és nem robot. Itt kezdődik a dolog...blaugrana15 írta:Pontosan. Szerintem sem kéne jobb hátvédet vásárolni, meg amúgy is Dani elég jól bírja a sorozatterhelést. Idén is nagyon sok meccsen játszott!
70 meccsen keresztül szivatnád szerencsétlent? Grat az ötletért... Ember és nem robot. Itt kezdődik a dolog...blaugrana15 írta:Pontosan. Szerintem sem kéne jobb hátvédet vásárolni, meg amúgy is Dani elég jól bírja a sorozatterhelést. Idén is nagyon sok meccsen játszott!
Sztem Felipet megveszik és amikor Alves van a pályán akkor vszínűleg a jobb szárny lesz aktívabb támadásban, amikor meg Felipe akkor a bal. Szerintem nagyon ritkán lesznek vagy lennének egyszerre a pályán. Ja és természetesen könnyebb lenne rotálni belső védőkből úgy is több van így Puyol tényleg kimehetne jobb oldalra.nuh írta:nem köztük választ szerintem mert Saltor jobb Filipe bal oldalon játszik ezért valószínű mindketten jöhetnek, de lehet Saltor-ról lemondtak majd játszik Alves helyett Puyol ha kell vagy valamelyik másik kh.
az meg természetes, hogy Ribéry az első és minden erővel rajta kell lenni a megszerzésén remélem sikerül
S Eto'o...? Higauin helyere...Mondjuk a kapuba Valdest tettem vna. Jesus Navas olyan jo?socio66 írta:Casillas; Dani Alves, Puyol, Filipe Luis; Jesús Navas, Xavi, Iniesta, Higuain; Messi, Forlán és Villa.Sanama írta: Év csapata hogy nézett ki, arról lemaradtam..
Én nem tudok róla semmit újat, csak annyit, hogy mivel a Betis kiesett ezért oda valószínűleg mégse megy!blaugrana15 írta:Saltorról lehet vmit tudni?
én is nagyon örülnék nekicsdewl írta:én mondjuk 1 Ribéry-nek meg 1 Benzemának vagy Óscar Cardozonak(Benfica 1.94 m,55/30 gol) örülnék
Casillas; Dani Alves, Puyol, Filipe Luis; Jesús Navas, Xavi, Iniesta, Higuain; Messi, Forlán és Villa.Sanama írta: Év csapata hogy nézett ki, arról lemaradtam..