Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen ezek várhatóak voltakmrjoe írta:Hát persze. Mi aztán kapjuk a hátszelet a bíróktól rendesen...De, tulajdonképpen a bíróktól is. De ebbe ne menjünk mélyebben bele...
Mindjárt jönnek az olyan hsz-ek madridista részről, hogy mi nem nyertünk volna bl-t, ha a Chelsea ellen...
Sztem a Chelsea drukkerek ezt kicsit másképp látják. Ott nem kis hátszél volt. Egyenesen hurrikán.
Te aztán biztosan jobban tudod, mint Perez.A jelenlegi helyzetben az ilyen politika eleve bukásra van ítélve!
Hát persze. Mi aztán kapjuk a hátszelet a bíróktól rendesen...De, tulajdonképpen a bíróktól is. De ebbe ne menjünk mélyebben bele...
Mindjárt jönnek az olyan hsz-ek madridista részről, hogy mi nem nyertünk volna bl-t, ha a Chelsea ellen...
Komikus, hogy szentül elhiszitek ennek az embernek minden egyes gondolatát, akinek még annyi köze sincs spanyolországhoz mint nekem.The Times szakírója, Gabriele Marcotti
De, tulajdonképpen a bíróktól is. De ebbe ne menjünk mélyebben bele...Fecooo írta:ezszerint a Real MAdrid kapja a legtöbb "hátszelet" spanyolban (és itt most nem a bírókra gondoltam...), ez esetben a Barca eredményei mindenképpen felértékelődnek...
gekkodan írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/06/10/ ... t_jatszik/
Ám legyen! Játszon csak... a következő világrengésbe (gazdasági értelemben) ők fognak a legjobban "belehalni"... Ha pocsékra fordul a helyzet a drága felső tízezer, meg a nagylelkű bankjaik remegve fogják óvni a maradék "kis" pénzüketgekkodan írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/06/10/ ... t_jatszik/
Végül is majdnem ugyan az a véleményünk, csak máshogy van megfogalmazva. Az enyém nem volt elég érthető sztembarca99 írta:Azért ezt erősnek érzem. Bármelyik 10 év fölötti Fifán edződött kiskölyök tudna ilyen okosan igazolni. Okos igazolás mondjuk Touré volt, "fillérekért" jött, klasszis lett. Vagy Kaká a Milánnak, amikor elhozták 6-7 millió körül és klasszissá érett, és hozott 65 milliót. Esetleg Alves, aki 800.000 euróba fájt a Sevillának, és túladtak rajta 29+6-ért.Mihu írta:Most mondjuk azt látni hogy okosan igazolnak. Itt természetesen nem a pénzügyi részére gondolok, mert az elképesztő amennyi pénzeket kiadnak egy-egy játékosra, de most legalább látni hogy oda igazolnak ahova kell.
Bár lehet, hogy csak különbözően értelmezzük az okosan igazolást. Számomra semmiképpen sem azt jelenti, hogy veszünk egy kezdőcsapatnyi top3as-játékost. Ahhoz sok-sok pénz kell, meg történelem, múlt.
Ha meg tényleg a Bosman-szabály játszott közre, akkor még Pereznek sem kell lenni, hogy elhozza valaki Kakát.
én meg csak ennyitcsak ennyit fuznek hozza
Az ominózus interjún Laporta az Eto'o kérdéssel kapcsolatban nyilatkozottmadridronie írta:Szerintem meg mindenki söprögessen a saját háza táján. Vicces, hogy Laporta (sok más Barca fannal együttEgy fórumon írta egy madriditsa, hogy szerinte Laporta irigykedik Perezre (ezt a nyilatkozatábol vette ki.). Namármost én erre annyit tudnék modnani, hogy szerintem meg pont forditva van és Perez azért igazol ekkora sztárokat, mert látja h a Barca mennyivel jobb és őis olyan csapatot szeretne. És egyébként is mire irigykedne neki van jelenleg a világon a legjobb csapata....![]()
![]()
) is Perezzel meg a Reallal foglakozik, ahelyett, hogy a triplázó csapatát Istenítené. Sztem senkinek, semmi köze nincs ahhoz, hogy a Real kitől kit, meg mennyiért vásárol. Főleg, hogy ez minden esetben egy 3 oldalú jogügylet és nem zsarolásról van szó.
A Barcának van egy nagyon jó, bivalyerős csapata a vilgág legjobb utánpótlásbázisával. Nálunk ez nagyon hiányzik, de bizom benne, hogy ez a részleg is komoly reformnak lesz alávetve. Jelenleg azzal főzünk, amink van --> euro milliók ill. Perez faktor és kapcsolatai.
ez idáig rendben is lenne, ha egy olyan játékosról volna szó, aki mindenképpen le akar koccolni a milanból, de kaká nem akart elmenni.füst írta:Sziasztok
Erre egy AC Milan drukker adott érdekes választ egy másik szurkolói oldal fórumán. Mármint, hogy miért adták el Berlusconiék Kakát.Boixos írta:...
Idézem:
"Azt is fejtegették már a milannews-on, hogy a Bosman szabály szerint jövőre - lévén Kaká akkor lesz 28 éves és a maga 7 a Milanban eltöltött évével a "minimum 3 év egy klubnál" szabálynak is simán megfelelt volna - akár egy huszasért a Madridban köthetett volna ki a brazil. A fejtegetés szerint vélhetően ezt (is) akarta elkerülni a Milan. Ha ez fenyegetett, nagyon okosan tették, hogy most adtak túl rajta nem beszélve az esetleges rejtett sérüléséről. "
Remélem nem haragszik meg, hogy az engedélye nélkül idéztem![]()
ugyanmár....
Nem rontom tovább a topicot, sziasztok...
Azért ezt erősnek érzem. Bármelyik 10 év fölötti Fifán edződött kiskölyök tudna ilyen okosan igazolni. Okos igazolás mondjuk Touré volt, "fillérekért" jött, klasszis lett. Vagy Kaká a Milánnak, amikor elhozták 6-7 millió körül és klasszissá érett, és hozott 65 milliót. Esetleg Alves, aki 800.000 euróba fájt a Sevillának, és túladtak rajta 29+6-ért.Mihu írta:Most mondjuk azt látni hogy okosan igazolnak. Itt természetesen nem a pénzügyi részére gondolok, mert az elképesztő amennyi pénzeket kiadnak egy-egy játékosra, de most legalább látni hogy oda igazolnak ahova kell.
25 év alatt 3, 25 felett 2 évet kell töltenie egy játékosnak ahoz, h kivásárolhassa magát, azaz kifizesse a klubnak a szerződéséből hátralévő évek fizetését. Ezt a pénzt a következő klubja oda szokta neki adni.faithnomore írta:milyen szabály ez a minimum 3 év egy klubnál? remélem nem csak én vagyok ilyen hülye de ezt most tényleg nem igazán értem
valaki elmagyarázná?
Erre egy AC Milan drukker adott érdekes választ egy másik szurkolói oldal fórumán. Mármint, hogy miért adták el Berlusconiék Kakát.Boixos írta:én nem utáltam meg a gyereket, sőt a realt sem, legalábbis nem jobban, mintb eddig, ők csak kihasználtak egy adódó lehetőséget, ráadásul a perez így arra rejszolhat egy ideig, h neki sikerült azt megtennie, amiről az elődei csak álmodhattak.
igazából a milan vezetését nem értem, h miért adták el a gyereket, azzal együtt, h jelen pillanatban ő volt az egyetlen játékosuk, akiből extra pénzt húzhattak, dehát ha az olaszország leggazdagabb emberével a háttérben álló milannak nincs pénze, akkor kinek van????
De jó, hogy a Barcások mindig mindent előrelátnak és mindig sokkal okosabbak.Na Kaká a Madridé...
Most az egész madridi fórum tombol,és kb.még számítanak C.R-ra,meg még sorolhatnák bőven...Ja igen Ibrarais,én nem kívánom őt a Barcába,jó ide Eto'o!
De azt nem akarom meg érteni,és nem is fogom,hogy ha a Madrid mint igazol nagy neveket,és már a jövő szezontól számítanak bajnokira,bl,s a szokásosakra,DE Istenem annak a csapatnak kell legyen idő összeszokni,nem lesz elég egy év.Az a nagy képű C.R,meg az a sok ember,nem a csapatjátékra fog dolgozni,hanem a zsózsóra...Éppen mert őket érdeklik,hogy hol áll a Madrid,ahol eddig...