CS0ki írta:Felkeltetted érdeklődésem, de csak mert én laikus Barcásként azt gondolnám hogy nálatok is magas fizetések vannak. Madridnál kb mennyiben állnak meg a fizetések vagy ki lehet a legjobban fizetett?
Nálunk még mindig a galaktikusok idején megállapított fizuk vannak, Casillasnak és Raúlkapja ezt. 6,6 milla. Nálatok 8 fölött kap tudtommal Messi, Xavi, Henry meg talán Eto'o is!

De majd itt kijavítanak!
Igen, sőt Puyol is hasonló árfekvésben keres. És ez ugye az alapfizu erre még jelentős prémiumok rakódnak, mivel eredményhez kötött szerződéseket köt a vezetés évek óta. Pont az áruló saviola volt az utolsó akinek fix fizuja volt, nem is volt hajlando ujfajtát aláirni aztán lelépett ingyen az ösz riválishoz.
De ha valaki elmagyarázná, hogy aMmilan klubvezetése mégis mit gondol, az érdekelne. Hogy akarnak javulni, ha eladják a legjobbjukat? Mért köpik le a szurkolókat?
Mindenesetre klassz hogy erősödött a PD, de remélem ez a madrid is bebukik. (Én már csak ilyen vagyok)
Az is érdekes Oalszországban mi folyik: elment Maldini,Nedved, Figo, Kaká, és Ibra is sanszos...