Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bali 15 írta:Az indexen már úgy beszélnek az Ibra ügyről mintha megtörtént volna.
Ők is az El Mundo Deportivo alapján következtetnek.
http://sportgeza.hu/futball/2009/06/10/ ... t_a_barca/
Csak egy kérdés:Ilyen hozzáállással jobb ha máshova mész!!!
Ez itt nem a madridista.
Bírom az ilyet... Még a nevét sem tudod leírni, de már fikázod. Amúgy meg szerintem nem volt rossz igazolás.pogitesa83 írta:Akiknek mennie kell az egyértelműen Gudi, Hleb, Cacares!!!! Nagyon rossz igazolások voltak!!!!!!![]()
Ilyen hozzáállással jobb ha máshova mész!!!kovacszoli10 írta:Gyerekek Ti mit csináltok a szerkesztőségbe???
A fórumon már kész tények vannak, Ti meg csak nézelődtök!?
Írjatok már valamit Ti is az igazolásokról,legalább annyit, hogy hogy állnak a dolgok!
Köszönöm.
BARCA FOREVER!!!
tiltott oldal mindenféle gportal-os oldal!Messike10 írta:...
Qummára remélem hogy azért lett lepattintva Perec mert mi kopogtatunk Riberyért vagy már meg isd egyeztünk a bayernnaldanko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40578.html? ez érdekes lehet...Most akkor Ribery maradni akar, vagy kacsa az egész?
1. A stílusodon egy kicsit fényezni kéne. Sőt...nem kicsit. Az Eurobarca szerkesztői Magyarország legjobb Barcás oldalával fáradoznak nap mint nap, nem fog átmenni madridista.hu-ra, ami mindent megír, de még azt is, ha Ronaldo vagy Benzema fingik egyet, akkor az már ott van rövidhírben.kovacszoli10 írta:Gyerekek Ti mit csináltok a szerkesztőségbe???
Írjatok már valamit Ti is az igazolásokról,legalább annyit, hogy hogy állnak a dolgok!
Köszönöm.
BARCA FOREVER!!!
De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami.
Konkrétan mire gondolsz?kovacszoli10 írta: A fórumon már kész tények vannak..
Én úgy vettem észre, hogy inkább 22:00-01:00 között jelennek meg a cikkek, lehet, hogy csak akkor érnek rá az cikkírók.kovacszoli10 írta:Gyerekek Ti mit csináltok a szerkesztőségbe???
Köszönöm.
BARCA FOREVER!!!