mario18 írta:
De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna

OFF:
Jaja. Én is el voltam ájulva a teljesítményétől, olyan jól nyomta a srác. Amikor megláttam hogy beállt, inkább elájultam, hogy ne kelljen nézni a teljesítményét. 19 évesen így önzőzni...csak a legnagyobbak tudnak. Mást sem láttam a sráctól, csak megkapta, egy csel két csel felejts el, és kapurarúgta lehetetlen szögből is. Na most én a hajamat tépem amikor ott a lehetőség, és az olyanok mint Iniesta, Xavi, Messi, Eto'o, Toure nem lőnek kapura. De azért Dos már finoman szólva is túlzásba vitte a dolgot. Akkor is tüzelt ha nem volt rá lehetősége. Ahogy beharangozták hogy ő lesz az új Ronaldinho......hát mást se csinált a srác, csak cselezett egyet kettőt és kapura rúgta, még ha 4 védő állt előtte akkor is. A Barcában azért ettől nagyobb csapatjátékosok játszanak és játszottak és játszani is fognak. Örültem neki hogy elment.
ON
3 dolog remélek:
1, Eto'o nem kér horribilis fizetést
2, A klub ha egy kicsivel többet kér mint most, akkor megadja neki
3, Nem igazol ide Ibrahimovic.
Nem is értem amúgy hogy hogy jöhetett egyáltalán szóba, miközben a Barcelona szellemiségével, amit az elmúlt években annyira hirdettek, finoman szólva sem összeegyeztethető. Akármilyen nagy játékos ( bár én nem vagyok tőle elájulva

) akkor sem szabad hogy itt verje a nyálát. Eto'o a megfelelő személy a középcsatár posztra. Ha 9 helyett 10-11-et kér, ajánljunk neki 10.5-et és mindenki elégedetten mehet haza. Még mindig jobbban járunk, mintha megvennénk a helyére Ibra-t. Olcsóbban kijövünk az üzletből. És szerintem Ő sem nagyon repesne a boldogságtól, hogy ha az eddigi 12 milliós fizetését lecsípnénk 9-10-re. De remélem hogy nem lesz oka szomorkodni, mert nem jön ide, Eto'o pedig marad szépen ott ahol van: A számára legjobb helyen, a Barcában.