2009.06.04. 11:19:42
Nem arról van szó, hogy ha beindul egy ügy, akkor ne legyen folyamatos tájékoztatás, sőt még arról se, hogy milyen forrásokból kerül ki, én most konkrétan arra gondolok, hogy 2-5 percenként jelentek meg az egymásnak elentmondó dolgok ugyanazon forrásokból (is).
Szal hogy egy kicsit lehetne várakozni, és valami komolyabbnak tűnőt beírni csak, vagy valami biztosat, negyedóránként vagy nemtudom. Nyilván kell ez az embereknek, ahogy Ákos írta, de az sem árt ha marad némi hitele szvsz, még akkor is ha nyilvánvaló h nem ti gyártjátok, és még a forrást is megjelölitek. Szal az ember felolvasott hétfő este oda mittom, mondjuk csak 8kor, akkor 100%ra várta h mindjárt bemutatják Kakát. Aki meg 9kor, az azt hitte, hogy a Chelsea már el is vitte előlük.
Gondolom én, arra nincs ideje mindenkinek, h 3-4 órán keresztül figyelje az ügy alakulását. Én nem írtam a topicunkba hétfőn, nemtom ott mik voltak tulajdonképp a vélemények. Az, hogy honnan írtok a rövidbe, és honnan nem, már túl van tárgyalva, TZOLIval beszéltünk erről anno asszem, és részemről ez így el van fogadva, oda kevésbé szelektálva mennek a dolgok, oké.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila