Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szívesen, máskor is!PetI írta:Tamásnak köszi az sms-t, itt válaszolok, mert ez költségtakarékosabb.Igen, biztos megyek; ha kézhez kaptam a szerződést és átrágtam magam rajta azonnal küldöm vissza!
A hivatalos oldalon is 22.én írták a visszavágót,úgy számoltuk hogy 23.án indulás haza.De mire odajutunk hogy buszfoglalás már lesz pontos időpont.Ronal.10 írta:már most elvethejük azt a 2 meccses ötletet... 23.án lesz a visszavágó. 18. án gamper. És sztem ha húzós lesz az odavágó végeredménye akkor lesznek jegyárak az tutimeg hát 5 nap a 2 meccs között? 9napra a busz... hogy is van ez?
35 ezer az utazás--30 ezer a letétel... tehát fejenként 10 ezer ft +...Roniee21 írta:Ha 8-an mennénk akkor összedobhatnánk azt a +1 főre jutó buszköltséget![]()
kb. 35ezer az utazás. 35000:8=4375.![]()
Nehogymár 4000 ft-on múljon az utazásunk![]()
Én így látom/gondolom.![]()
Vélemény???
ugy jött ki h sok midnent szeretnék venni ottaky01 írta:Részemről sincs akadálya,nehogy már ezen bukjon a dolog!
Szerintem nem 4ezret adtál hozzá hanem 40eFt-t , így jött ki a 170,vagy nem?
azért könnyebb úgy összeszedni a +-t, pl 30ezret,ha tudod,h tutira visszakapod,nem? az tulajdonképp a tiéd marad,nem fogy el, ilyen esetben legtöbben tuti tudnának szerezni, hisz "csak" kölcsön.Ronal.10 írta:+ az a buszos [auto_cenzúra]ág (30ezer) + ez a 4 ezer. akkor végülis 170 ezer ftot kéne összeszedni-szednem