2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Titinho írta:Nem, nem te vagy az egyetlen.grecki írta:Szerintem kb. én vagyok az egyetlen, akinek nem kellene Ribéry.
Pláne nem ilyen 50 milliós, vagy amit a Bayern most mondott, hogy 100 milliós áron!Hol élnek ezek? Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa! Én ajánlanék érte egy 35-36 millát plussz Hleb-et, ha kell kell, ha nem akkor viszontlátásra.
Én egyébként már tavaly is David Silva mellett tettem le a voksomat, idén is őérte szorítok, hogy hátha megtudnánk szerezni valahogy. SOKKAL inkább el tudnám képzelni és fogadni (sőt ugrálnék örömömben) ha Silva érkezne a bal oldalra. Egy fiatal, spanyol, tehetséges univerzális játékosnál azt hiszem nem kell jobb.Állítólag ő is a Barcát akarja...mire várunk még? Igaz, hogy most az új Valencia elnök kijelentette, hogy semmi pénzért nem adja el Silvát (Villát igen).
De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban. Pep-nek már tavaly is eszébe jutott a kis brazil, csak ugye akkor lehetetlen volt, mert még Madridban játszott. De talán most?Az El Mundo Deportivo egyébként Robinho-t nevezte meg Ribéry alternatívájaként.
Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
Aguüeroért cirka 60millát kértek amikor egyszer szóba került hogy...Bommmelel semmi baj nem volt nálunk, szerintem sokan nem is érteték h miért adtuk el.Subinho írta:Ribéryvel félek úgy járnánk, mint Hlebbel, meg Bommellel... nem illenek bele ebbe a Barcába. ellenben az Arsenalban/Bayernben jól tolták....
ellenpélda:
silva, robinho, agüero: jól tolják/tolták spanyol honban és mennyibe is kerülnének??? sztem 30 körül el lehetne hozni bármelyiküket!!! nem beszélve arról ,hogy jobban is járnánk velük.....
Tőled külön elnézést kérek a tegnapért!Titinho írta:Nem, nem te vagy az egyetlen.grecki írta:Szerintem kb. én vagyok az egyetlen, akinek nem kellene Ribéry.
Pláne nem ilyen 50 milliós, vagy amit a Bayern most mondott, hogy 100 milliós áron!Hol élnek ezek? Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa! Én ajánlanék érte egy 35-36 millát plussz Hleb-et, ha kell kell, ha nem akkor viszontlátásra.
Én egyébként már tavaly is David Silva mellett tettem le a voksomat, idén is őérte szorítok, hogy hátha megtudnánk szerezni valahogy. SOKKAL inkább el tudnám képzelni és fogadni (sőt ugrálnék örömömben) ha Silva érkezne a bal oldalra. Egy fiatal, spanyol, tehetséges univerzális játékosnál azt hiszem nem kell jobb.Állítólag ő is a Barcát akarja...mire várunk még? Igaz, hogy most az új Valencia elnök kijelentette, hogy semmi pénzért nem adja el Silvát (Villát igen).
De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban. Pep-nek már tavaly is eszébe jutott a kis brazil, csak ugye akkor lehetetlen volt, mert még Madridban játszott. De talán most?Az El Mundo Deportivo egyébként Robinho-t nevezte meg Ribéry alternatívájaként.
Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
Ugyan ez a véleményem. Néhányan leszóltak amiatt, mert nem szeretném annyira Ribéry-t (olyan vélemény,h aki nem akarja az nem látta még játszaniTitinho írta:
Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa!
De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban.
Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
Nem, nem te vagy az egyetlen.grecki írta:Szerintem kb. én vagyok az egyetlen, akinek nem kellene Ribéry.
Ez nagyon igaz, nálam ugyanez a helyzet. Elismerem a tudását, de kell a francnak egy ilyen állat. Mondjuk lehetséges, hogy Pep szárnyai alatt máshogy viselkedne, de minek vállaljunk fel egy ilyen kockázatot???!!G-Jay írta:
Másrészt Ibrahimovich-ra nem is értem mért kell verni annyira...én elismerem a tudását, de nálam az is fontos, hogy milyen játékosokból áll egy klub, amikor pont ezért szerettem meg ennyire a Barcát, mert karakteres játékosok vannak, de nem ilyen nullák mint a 'svéd'.
Annyiban azért ellentmondanék, hogy én annak is híve vagyok, hogy elől is változtassunk, mert túl kiismerhetővé válhatunk egy idő után! Abban viszont teljesen egyet értek, hogy nem feltétlenül Ribery a legjobb megoldás, az a baj, hogy perkálni kell érte sokat, méghozzá annyit amiből kb két Silva is kijön! Tudnánk jobbra is fordítani azt az összeget, amivel többe kerül a francia.grecki írta:Szerintem kb. én vagyok az egyetlen, akinek nem kellene Ribéry.Ettől függetlenül nyilván nem fogom szurkálni Laporta vudubábuját, ha megveszik.
- Szerintem fölösleges kiadni 40-50 milliót egy olyan játékosra, akire nincs igazán szükség. Henry és Iniesta simán meg tudja oldani a dolgot a bal oldalon.
- Pedro és Jeffren. Egyikőjüket sem adnám kölcsön, mindkettőt megpróbálnám beépíteni. Tudjuk jól, mi a klub "rekordja" a kölcsönadott tehetségekkel. Nem kellene elherdálni őket.
- Baromira nem szimpatikus nekem, sőt egyenese rosszul vagyok a fejétől. (Ez a legkevésbé szignifikáns érv ellene.)