Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.11. 11:03:15

Hát srácok, nekem a hülyeségmérő itt akadt ki. 100 millió meg anyám tyúkja, hogyne... Nem hiszem el, hogy ennyi idióta van a Bayern vezetőségében... Ez akkora lol emberek, h már nem is a földön, hanem a pincében fetrengek a hülyeségtől! Azért remélem meg tudja Txiki oldani, hogy 30-40 millió között hozzuk el! Max még adjuk oda Hlebet vagy Gudit, de nagyon kéne a francia leigazolása!

Vki említette, hogy Robinho el van kallódva. Hát egy olyan kaliberű csapatnál, ahol nincs olyan edző, aki helyre rakná a bandát, ha kell, diktatórikus eszközökkel is és apszolút pangás van, mert mindenkinek tele a zsebe, én is a kocsmában meg a Bahamákon fetrengenék!

Silva meg menjen a kis madridocskájába és csorogjon a nyála, ahogy nyerjük a bajnokságot meg a kupát + a BLt is jövőre és gondolkozzon el, hogy hogy igazolhatott egy ekkora béna csapatba! Kívánom hogy alaposan gondolkozzon rajta és eméssze magát! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.06.11. 11:05:54-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.11. 10:55:37

Robinho még viccnek is rossz. Eleve elhozni a Citytől, nem hiszem, hogy olyan veszett olcsó lenne. 30 millió? Persze. 40 körül vették egy éve. A tuljdonos nem máltai, hanem arab. :) Másrészt már Capellonál is probléma volt, hogy sosem segített be a védekezésbe, a bal szél mindig lyukas volt. Képességekben persze beférne, de nekem egy időre elég volt a hisztis brazilokból...

Silva tényleg nem lenne rossz, ha más nincs. :D Bár én nem vagyok híve a túlzott spanyolosításnak, de egy egészséges spanyol közeg tényleg jó lenne a Barcában is. Mezőnymunkája nagy, balszélen is besegítene a védőnek, plusz a kp-n is bevethető, mert fel meri vállalni test-test ellen.

Ribéry viszont még mindig a no.1, és a fő érvem, hogy a Bayernben bal, a válogatottban jobb oldalon emelkedik ki a csapatból. Egyesíti Iniesta cseleit, passzait a bal szélen, és Henry gólerősebb játékát. Ha kell, meghúzza a szélen és bead, ha kell befelé tologat. Nem lehet véletlen, hogy ő az első számú célpont. :) Sajnos a Real viszont simán felék licitál, plusz olyan hollandjai vannak, aki kellhet van Gaal-nak. :? Azért nem örülnék neki, ha betartana a Barcának.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.11. 10:37:16

Titinho írta:
grecki írta:Szerintem kb. én vagyok az egyetlen, akinek nem kellene Ribéry.
Nem, nem te vagy az egyetlen. :wink:

Pláne nem ilyen 50 milliós, vagy amit a Bayern most mondott, hogy 100 milliós áron! :shock: Hol élnek ezek? Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa! Én ajánlanék érte egy 35-36 millát plussz Hleb-et, ha kell kell, ha nem akkor viszontlátásra.

Én egyébként már tavaly is David Silva mellett tettem le a voksomat, idén is őérte szorítok, hogy hátha megtudnánk szerezni valahogy. SOKKAL inkább el tudnám képzelni és fogadni (sőt ugrálnék örömömben) ha Silva érkezne a bal oldalra. Egy fiatal, spanyol, tehetséges univerzális játékosnál azt hiszem nem kell jobb. :wink: Állítólag ő is a Barcát akarja...mire várunk még? Igaz, hogy most az új Valencia elnök kijelentette, hogy semmi pénzért nem adja el Silvát (Villát igen).

De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban. Pep-nek már tavaly is eszébe jutott a kis brazil, csak ugye akkor lehetetlen volt, mert még Madridban játszott. De talán most? :) Az El Mundo Deportivo egyébként Robinho-t nevezte meg Ribéry alternatívájaként.

Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry

Én megértelek titeket... De... Azért Ribery szrintem és hangsúlyozom szerintem egyenlőre jobb ennél a kettőnél... Robinho visszaesett ott Angliában, Silva még fejlődni fog és fejlődnie kell... Ugyanakkor Silva előnyben részesíti a Realt... Ezt többször is nyilatkozta... Robinhot meg nem biztos hogy eladják mert ott épp "csapatépítés megy"...
A Byernben meg vesznek egy csomó gagyi játékost mostanság nem tudják mit kell tenniük... Pedig Ribery megmondta: "Hozzanak olyan játékosokat akikkel esély van a bl-re, és nem ő viszi egyedül a hátán a csapatot.." Ehhez képest a Heerenvenben edződött 27 éves Pranjicot veszik meg, meg valami Baumjohannt...:D Úgyhogy Ribery el fog jönni... Ez tuti...

Egyébként középre nekik is sőt nekünk is jó elképzelés lenne Modric...:D Fiatal... a 70 meccs alatt azért párszor helyettesíthetné Xavit... És azt hiszem olcsó is lenne... És ilyen fiatalon nem számít hogy nem ismeri a Barca stílusát játékát... Ilyenkor alkalmazkodóbb az ember...
De még ő sem biztos hogy kell hiszen a keret tökéletes csak nem biztos hogy lesz olyan év amikor ilyen kevés lesz a sérült... Mert most lássuk be tényleg kevés volt...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.11. 10:32:01

Subinho írta:Ribéryvel félek úgy járnánk, mint Hlebbel, meg Bommellel... nem illenek bele ebbe a Barcába. ellenben az Arsenalban/Bayernben jól tolták....
ellenpélda:
silva, robinho, agüero: jól tolják/tolták spanyol honban és mennyibe is kerülnének??? sztem 30 körül el lehetne hozni bármelyiküket!!! nem beszélve arról ,hogy jobban is járnánk velük.....
Aguüeroért cirka 60millát kértek amikor egyszer szóba került hogy...Bommmelel semmi baj nem volt nálunk, szerintem sokan nem is érteték h miért adtuk el.
Ribéry meg nem Hleb, egy világklasszis focista de ha 100 millio akkor Messi 300...
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 10:14:28

Ribéryvel félek úgy járnánk, mint Hlebbel, meg Bommellel... nem illenek bele ebbe a Barcába. ellenben az Arsenalban/Bayernben jól tolták....
ellenpélda:
silva, robinho, agüero: jól tolják/tolták spanyol honban és mennyibe is kerülnének??? sztem 30 körül el lehetne hozni bármelyiküket!!! nem beszélve arról ,hogy jobban is járnánk velük.....
kovacszoli10
Barça C

2009.06.11. 10:09:37

Titinho írta:

Pláne nem ilyen 50 milliós, vagy amit a Bayern most mondott, hogy 100 milliós áron! :shock: Hol élnek ezek? Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa! Én ajánlanék érte egy 35-36 millát plussz Hleb-et, ha kell kell, ha nem akkor viszontlátásra.

Én egyébként már tavaly is David Silva mellett tettem le a voksomat, idén is őérte szorítok, hogy hátha megtudnánk szerezni valahogy. SOKKAL inkább el tudnám képzelni és fogadni (sőt ugrálnék örömömben) ha Silva érkezne a bal oldalra. Egy fiatal, spanyol, tehetséges univerzális játékosnál azt hiszem nem kell jobb. :wink: Állítólag ő is a Barcát akarja...mire várunk még? Igaz, hogy most az új Valencia elnök kijelentette, hogy semmi pénzért nem adja el Silvát (Villát igen).

De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban. Pep-nek már tavaly is eszébe jutott a kis brazil, csak ugye akkor lehetetlen volt, mert még Madridban játszott. De talán most? :) Az El Mundo Deportivo egyébként Robinho-t nevezte meg Ribéry alternatívájaként.

Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
Tőled külön elnézést kérek a tegnapért!

Az első kettő jöhet+ Ibra és jövőre ismét tripla!!!

BARCA FOREVER!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.06.11. 10:08:47

ribery csak rossz hatással lenne messi játékára. nem kell ide annyi zseni, csak megölnék egymás játékát.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Spíler
Barça C

2009.06.11. 10:08:08

Jaja, Robinho nem rossz játékos,neki fekszik is a spanyol bajnokság.
kérdés csak,hogy mennyibe fájna ez a klubnak?
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.11. 10:00:38

Titinho írta:
Én nemhogy 50-et, de még 40-et is visítva adnék érte. Egyszerűen nem tudom elképzelni (és nem is szeretném), hogy Ribéry legyen a Barca történetének legdrágább játékosa!
De ha már felmerült Robinho neve, akkor én őt is Ribéry elé helyezem az én képzeletbeli rangsoromban.

Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
Ugyan ez a véleményem. Néhányan leszóltak amiatt, mert nem szeretném annyira Ribéry-t (olyan vélemény,h aki nem akarja az nem látta még játszani :roll: )

Szerintem is jobban járnánk egy Silva/Robinho-val.
Robinho játékát a Real-ban is szerettem, mert tetszett az a robbanékonyság, dinamizmus és a biciklicselek 8)

Kellene még egy olyan játékos a csapatba, aki jobban fel meri vállalni az egy az egyet, és egy csellel jól elküldeni :wink:

Nekem valamiért Ribéry nem illene bele ebbe a Barcába.

De ez az én véleményem...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 10:00:29

Néhány észrevétel:

Sztem meg nem jó ha csak spanyolokat igazolunk! Az hosszútávon a válogatottnak sem jó ha 6-7 embert adnánk meg nekunk sem ha ekkora sorozatterhelésnek tennénk majd ki a kezdő jatékosainkat!

A franciák, olaszok, hollandok, svédek, stb. nem ugyanakkor játszanak??? DE! Akkor ilyen szempontból nem mindegy???

A spanyol mag így is meg van nalunk (katalán szívvel) nekünk köréjük kell igazolni világklasszis focistákat és ebbe tartozik bele Ibra Ribery. Fáj nem fáj egyik jobb mint Eto'o másik meg mint a sokak által kívánt Silva.

Nem ez a 2 világklasszis focista van a viágon!!! Ennyit pedig egyikük sem ér!!! Ribéry bármennyire jó, nem 100, de még csak nem is 50 milla... kb. 30-35 misi és kész, de ettől többért nem kell!!!
Még ha többe kerülne, akkor is Silvát venném meg!!!

Nálam is hasonló a rangsor:
1. Silva
2. Robinho
3. NEM Ribéry, sokkal inább Agüero!

Messivel a 2 oldalon nagyok lennének és ha Eto'o elmegy, Henry mehetne középre!!!
csaba86
Barça B

2009.06.11. 09:58:16

Mexx86 nemcsak spanyol válogatott játékosok vannak nálunk!
Tehát ha válogatott meccs van, nagy valószínűséggel a többiek is mennek! Most ez alól kivétel a konföderációs kupa , meg a barátságos meccsek, de évközben nem nagyon van ilyen! Kivétel a télen aktuális afrikai mizéria. :wink:
Spíler
Barça C

2009.06.11. 09:52:27

Sziasztok!

ezer éve olvasom az oldalt,gondoltam már hozzá is szólok valamit. :)

Eto'o - Ibra ügy

Ha Eto'o nagyobb fizut akar és nem hajlandó engedni,akkor menni fog,mert kétlem,hogy megadják neki.Lehet,hogy jófej módon itt marad és jövőre ingyen megy,de akkor sokak szemében zuhan,nem picit.Ez az élete utolsó nagy szerződése téma is elég vicces,ha most valaki évente 9 millió eurot keres,amivel nem sokan előzik meg a csapatban,akkor kérdezem én minek még az a plusz 2-3 millió?Kell mégegy kastély?A világ legjobb csapatában van,nem rossz fizuval,ezt szerintem értékelhetné.

Ibra többet keres nála,de nem nyert nemzetközileg semmit se,ezért még arra is képes lenne a nagyarcú,hogy kevesebb fizut kapjon és egy versenyképesebb csapatban legyen,mint most jelenleg az Inter.Technikailag sokkal jobb mint Eto'o,több variációs lehetőség is lenne vele,és szerintem a gólokat is lőné.Motivációja is van.Spanyolországban könnyebb lenne a helyzete,márcsak a gyengébb védelmek miatt is.Nagyarcú,nagyarcú,de Eto'o-nak sem kell elbújnia ilyen téren.
Többi jelölt Villa,sztem megy Madridba,Torrest lehetetlenség megvenni,és nem is téma.( bár neki örülnék a legjobban :) ).

Pep tudja kit akar :)

Ribery - Silva ügy

Ribery meg a 100 millió egy vicc,de ebből nem is lesz semmi se,sztem 35 + Hleb vagy valamilyen más opcióval megszerezhető,reméljük csak a Bayernen múlik.
Silvaról sok mindent nem hallani,de ha nem jön Ribery akkor jöhetne ő is.
Páran itt említették,hogy Fabregas meg ilyen Mutinho kellene,szerintem teljesen felesleges.Fabregas rég a csapatban lehetne,ha nem annyira türelmetlen.

Védő viszont kellene a két szélre,de előfordulhat,hogy meglehetne oldani 1 védő igazolásával is.Nem kell nagy név.

Ha Toure szerzősését nem emelik meg akkor elmegyek és felásom a Camp Nou gyepét,na jó csak vicceltem,de ő maximálisan megérdemelné,mert a szememben,és gondolom mások szemében is az egyik legjobb vkp,és van szíve is a csávónak,nem panaszkodik,csak csinálja amihez ért,focizik.

valamit tuti kihagytam,de így is hosszú lett,sorry

VISCA EL BARCA! ;)
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 09:43:25

Az én sorrendem tehát:
1. Silva
2. Robinho
3. Ribéry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.11. 09:52:45-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mexx86
Barça C

2009.06.11. 09:00:05

Sztem meg nem jó ha csak spanyolokat igazolunk! Az hosszútávon a válogatottnak sem jó ha 6-7 embert adnánk meg nekunk sem ha ekkora sorozatterhelésnek tennénk majd ki a kezdő jatékosainkat! A spanyol mag így is meg van nalunk (katalán szívvel) nekünk köréjük kell igazolni világklasszis focistákat és ebbe tartozik bele Ibra Ribery. Fáj nem fáj egyik jobb mint Eto'o másik meg mint a sokak által kívánt Silva.
Iniesta4ever
Barça B

2009.06.11. 08:49:29

Én is támogatom a spanyol igazolásokat..... Amúgy nem tud vki egy honlapot ahol a játékosok fizetését meg lehetne csekkolni.... THX
2:6! Blaugrana!!!!
kovacszoli10
Barça C

2009.06.11. 08:46:46

Sziasztok!

Először is elnézést a tegnapi miatt!Akiknek írom azok tudják!
Szerintem jó igazolás lenne Ibra, és Ő már hozzá is tette, hogy hajlandóak kompromisszumra,ami azt jelenti szerintem,hogy kevesebb pénzért is jönne csak jöhessen!Én sajnálom Samut ha elmegy, mert sok szép percet szerzett de Ibrával szemben Ő nem akar alkudni és ezt,sem a Laporta,sem pedig Pep nem fogja hagyni!Ennyit az Etó ügyről!
Ha lehetne választani, akkor Robinhot kérném!Emlékezzetek vissza Guti nyilatkozatára,amikor a Real bajnok lett tavaly "akkor vagyok nyugodt ha Robinho a kezdőben van,mert nála mindig jó helyen van a labda".Én még Silvának is örülnék,ráadásul spanyol!Ennyi elég is lenne a támadóalakzat frissitésére,főleg,hogy Silva akár középpályást is tud játszani!A védelem két szélére kellene ember a meglévők mögé aztán hajrá!!!

BARCA FOREVER!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.06.11. 08:43:24

Egyetértek Subinho-val. Spanyolokat ide! És ha minden áron meg akarnak szabadulni Eto'o-tól, akkor százszor inkább Villa vagy Torres (mondjuk őt nehéz lenne elhozni Liverpoolból), mint Ibrahimovity.
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 08:31:41

miért is fussak még egy kört??? sztem nem Ibra a legjobb, vagyis ha Eto'o helyére a legjobb kell, akkor az NEM Ibra!!!
lehet, hogy Cazorlával kapcs. tévedtem, de én úgy emlékeztem, hogy a válogatottban a balhátvéd szerepe az övé... összekeverem Capdevillával... bocs, mindenesetre ha valaki a spanyol válogatottban megállja a helyét és EB-t nyer, akkor a Barcába is befér!!!
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.11. 08:23:15

szerintem fuss még 1-2 kört subinho.
azért kell nekünk ez általad "leírt", szépen jellemzett személy, mert etoo pótlására a legjobb kell. könyörgöm fogjátok már fel néhányan hogy ahhoz hogy eto'o elmenjen, nem csak a vezetőség a hibás. megvan mindene ami kell. miért nem tud belemenni a kevesebb fizuba. szerinted megveszik ibra-t, és 12 milliós fizut fognak neki majd adogatni. hagyjuk már. ibra simán belemenne szvsz a kevesebb fizuba, csak nyerjen már vmit EU szinten..

cazorla meg jobboldali támadó, és nem balvédő. meg amúgy se nagyszám.. a real-t x0pta tavaly, hogy menni akar.. menjen.

silva és robinho közül bármeik jöhet. utóbbival semmi gondom nincs, világ egyik legjobbja lehetne, ha olyan csapatba játszana...
ribery meg vicc.. 100M ?! Wattafák ?! :shock:
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 08:12:54

Eddig nem szóltam bele, de most már nem tudom megállni!!! Miért kell nekünk egy hisztis nagyképú Ibrahimovics, főleg úgy, hogy Eto'o melé még fizetni is kéne érte... meg Ribéry, aki ha nem is 100 milla, de hol, kinek a helyén játszna??? Nem kell a Real után menni és szórni a pénzt!!! Ne felejtsük el, jelenleg Európa (és talán a világ) legjobb nemzeti csapata a spanyol! Vagyis: spanyolokat/spanyol ligában játszókat kell ide hozni!!!
Néhány példa: David Villa, David Silva (megszerezhetők és nem 100 milláért), Santi Cazorla, Cesc Farregas, Fernando Torres, vagy épp Diego Forlan, Kun Agüero... asszem ezek közül lehetne válogatni!!! Van benne csatár, középpályás, balszélső... Gondoljatok bele, a csapat kiállhatna akár így is jövőre:
valdes(pinto)-cazorla(abidal)-puyol(milito)-piqué(marquez)-alves(???), iniesta(silva)-touré(busquets)-xavi(fabregas), silva vagy agüero (henry)-villa vagy torres vagy forlan (bojan)-messi(pedro)
és ez csak egy variáció volt..... és asszen nem lenne gyenge csapat!!! és nincs benne a méreg drága Ribéry, meg Ibraimovics!!! és asszem Villa és Silva fizeése együtt nem teszi ki ma Eto'o-ét!!! Úgy emlékszem egyszer mondták a SportTV-n, hogy az EB után Silva és Villa is emelést kapott és így mér 2 milla felett keresnek..... 3x akkora fizuval is kevesebben lennének mint a felsorolt - számomra teljesen felesleges - nevek!!!!!!
gonosz
Jugador d'estrella

2009.06.11. 07:45:36

G-Jay írta:
Másrészt Ibrahimovich-ra nem is értem mért kell verni annyira...én elismerem a tudását, de nálam az is fontos, hogy milyen játékosokból áll egy klub, amikor pont ezért szerettem meg ennyire a Barcát, mert karakteres játékosok vannak, de nem ilyen nullák mint a 'svéd'.
Ez nagyon igaz, nálam ugyanez a helyzet. Elismerem a tudását, de kell a francnak egy ilyen állat. Mondjuk lehetséges, hogy Pep szárnyai alatt máshogy viselkedne, de minek vállaljunk fel egy ilyen kockázatot???!!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.11. 07:44:15

Egy valamit nem szabad csinálni: padra igazolni(nem 1-1 játékosról van szó, hanem alapvetően). Abból soha se sült ki jó dolog. Tonitól a hideg is kirázna, akkor már 10000X inkább Ibra, maximum egy fiatalabb gyereket igazolni mögé, pl Keirrisson vagy Benzema, viszont velük sokkal több gáz lehetne, egyik hasonló tehetség mint Bojan, másik nagyon drága. Az Eto'o ügyet nagyjából egy héten belül le kellene zárni, mert neki napról napra csökken az ára, nyár végére örülhetünk ha kapunk érte kb 15-t. Nem érzem, hogy hosszabbítani akarna, de ez csak egy megérzés, viszont remélem akkor legalább nem tesz nekünk keresztbe egy jövő nyáron ingyen Milannal, idén meg eladhatatlanná teszi magát. Ezzel igencsak megutáltatná magát velem...
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.11. 07:27:24

Friss ropogós reggeli Ibra hírek.....
A tegnapi Málta elleni meccs után egy svéd állami adó interjúvolta meg Ibra-t.
A kérdés a következő volt: Nem furcsa hogy nem tudod még hogy hol fogd kezdeni a következő szezont?
Erre széles mosollyal válaszolta hogy én már tudom és megtaláltam hogy hol a helyem.... :wink:

Hát ha ehhez hozzávesszük hogy egész évben azt mondta hivatalosan hogy elég volt neki Itáliából, +Mourinho+szurkolók akkor kezd elég egyértelművé válni a transzfer de majd eldől minden szeptemberre persze.

Más
Ribery árát max 40 millába szabtuk meg vagy jön ezért vagy nem.
Állítólag minket preferál a Madriddal szemben.A Bayernen múlik minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.06.11. 07:51:57-kor.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.11. 03:48:15

• Szerintem fölösleges kiadni 40-50 milliót egy olyan játékosra, akire nincs igazán szükség. Henry és Iniesta simán meg tudja oldani a dolgot a bal oldalon.
  • Pedro és Jeffren. Egyikőjüket sem adnám kölcsön, mindkettőt megpróbálnám beépíteni. Tudjuk jól, mi a klub "rekordja" a kölcsönadott tehetségekkel. Nem kellene elherdálni őket.
  • Baromira nem szimpatikus nekem, sőt egyenese rosszul vagyok a fejétől. (Ez a legkevésbé szignifikáns érv ellene.)
Ettől függetlenül nyilván nem fogom szurkálni Laporta vudubábuját, ha megveszik.
Annyiban azért ellentmondanék, hogy én annak is híve vagyok, hogy elől is változtassunk, mert túl kiismerhetővé válhatunk egy idő után! Abban viszont teljesen egyet értek, hogy nem feltétlenül Ribery a legjobb megoldás, az a baj, hogy perkálni kell érte sokat, méghozzá annyit amiből kb két Silva is kijön! Tudnánk jobbra is fordítani azt az összeget, amivel többe kerül a francia.
Másrészt Ibrahimovich-ra nem is értem mért kell verni annyira...én elismerem a tudását, de nálam az is fontos, hogy milyen játékosokból áll egy klub, amikor pont ezért szerettem meg ennyire a Barcát, mert karakteres játékosok vannak, de nem ilyen nullák mint a 'svéd'. Ezerszer inkább nézem a jóöreg Samut, vagy végső esetben Villát.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.11. 02:30:21

Érdekes most olvastam hírt az elmundo-m hogy a Milan jövőre ingyen akarja elvinni Eto'o-t mert ugye lejár a szerződése.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... -2010.html
Lezárt