albicelesteX írta:Elhiszem hogy közösség romboló ha tények elé állítassz!Én soha nem hallottam hogy verekedett volna az öltözöőben valamelyik csapattársával,vay szított volna!Azt sem hallottam hogy Capello-val Mancinivel vagy éppen Mourinhoval lettek volna nézeteltérései!Olyat sem hogy nem ment edzésre később ért volna vissza a válogatottól vagy bármi más!Ellentétben pl. ex klubtársával a zseniális Adrianoval!Nincs akkora hiszti körülülötte mint CR körül!De mondom Én elhiszem ha észérvekkel és tényekkel támasztjátok alá ezt a közönségromboló dumát!Véleményem szerint Ő egy hatalmas egyéniség a pályán belül és kívül és ez a fajta vagányság sokak nem igazán tetszik mert hajlamosak valamelyik mumusukhoz hasonlítani a környezetükből!
nem akarok egyáltalán vitába keveredni veled, de ha már tényeket kértél:
-az egyik meccsen, ha jól emléxem a Lazio ellen, a gólja után kinyújtotta a nyelvét a szurkolókra és mutogatta a szerszámát nekik...
- nem tudom pontosan melyik meccsen történt, de az egyik fiatal játékos ziccerben volt a kapu előtt, ibra üresen volt, a srác nem passzolta le neki, hanem egyedül oldotta meg, ibra meg "bevágta a durcit", nem gratulált a gólszerzőnek... és cserét kért...
(képzeld el, mikor Messitől kérné el a labdát, Messi meg inkább hülyére vesz 5 védőt és gólt szerez, h akkor mit csinálna...)
-a cserekérések tőle egyébként nem szokatlanok...ha nincs kedve focizni, akkor nem is hajt...
erre mondhatja vki, h majd Pep a kispadra száműzi... ez nekünk jó lenne? kétlem, ugyanis nem lenne kellő alternatíva, (Henry meg tudná oldani, de Bojan nem hiszem, h tudná azt a szintet hozni...)
egyszerűen túl kockázatos egy hangulatembert idehozni...